ben artık temızlık yapmayı bırakıomuşum oyle konustuk.. erken dogurmak ıstemıorum ben de.. yanı eve supurge tutacam fln ama temızlık yapmıcam artık.. kocama kalsa spora da gıtmemelıymısım bugun sbh bayag laf ettı ama yok artık dedım.. allah korusun bı haft erken dogursam seın yuzunden spora gıttın o yuzdden oldu dıcek kesın :))[/
propcum öyle doğru söylüyor eşin spordan ziyade akşamları yürüyüş yapın artık kocaamn oldukkk
naalncım sende çok yorma kendini ev herzaamn temizlenirrr canımmm hafif işler yapp
ben ay sonu işte ayriliorum.ewlilik nedeniyle diye çünkü dolmasına 1 ay kaldi.
yoksa yanicak tazminat.
ama bu durumda doğum parasi alamiorum.
burda bi kaç arkadaş alabilirsin belki bi araştir dedi..araştirdim bende.olmuyomuş..
bende geçen hafta ahu ismini beğeniodum..
bu hafta efsane yi beğeniorum :))))
hafta hafta değişio..ama eşim melis te takili kaldi..
İnşallah yren..Bakarız Allah büyük
görüşürüz Prop..
Nalan kız gene mi yemek yiyonnaniknanik
hımm anladımmm hangisinden çok para luyorsun evlilik tazminatından mı doğum parasından mı araştırdın mı onu
:) sanırım erkeklere hoş geliyor melis adı
benim de ilk başta aklımda çok farklı şeyler vardı sonra eşim söyledi bu adı, bir süre sonra benim de hoşuma gitti... anlamını biliyormusun?
bal anlamina gelio diye okumuştum.
ama benim bu haftaki favori ismim efsane :))
haftaya değişir kesin yine
mamalarımı yedim şimdi salona girişcem, bugünün sonunda kesin her yerim tutulmuş olur, şimdiden popom et kesmiş...
kızlaaaarrr ben de varım... ben de 83le hamile kaldım, 100le girerim doğuma artık diyordum ama ilk 4 ayda 6-7 kilo verdim, şimdi 80e dayandım. haftaya şeker testi var onu da atlatırsam rahatlarım da... inşallah hepimiz kendimizin ve kuzularımızın sağlıpğı yerinde olarak doğum yaparız...
peki şekeri yüksek olan arkadaşlar, siz öncesinde herhangi bir belirti farkettiniz mi? hani normal şekerde çok su içme ve sık tuvalete çıkma durumu var ya gebelik şekerinde de oluyor mu bunlar?
tazminatim daha yüksek canım.yüksek bi fark war arada.
Bal anlamina gelio diye okumuştum.
Ama benim bu haftaki favori ismim efsane :))
haftaya değişir kesin yine
ben ay sonu işte ayriliorum.ewlilik nedeniyle diye çünkü dolmasına 1 ay kaldi.
yoksa yanicak tazminat.
ama bu durumda doğum parasi alamiorum.
burda bi kaç arkadaş alabilirsin belki bi araştir dedi..araştirdim bende.olmuyomuş..
yunancada meli=bal demek, melis de tatlı şey, balarısı anlamına geliyor.
neden 2 isim düşünmüyorsunuz? eşinin de senin de istediği olur :)
anladım canım o zaman istifa etcen :)
boşluk vermeden başka yere başlarsan ssk olarak rapor paranı alabilirsin canım
sıcaklardan herkes mayıştı herhalde çok sakiniz bugün
sıcaklardan herkes mayıştı herhalde çok sakiniz bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?