2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hımm anladımmm hangisinden çok para luyorsun evlilik tazminatından mı doğum parasından mı araştırdın mı onu

bende geçen hafta ahu ismini beğeniodum..

bu hafta efsane yi beğeniorum :))))

hafta hafta değişio..ama eşim melis te takili kaldi..

:) sanırım erkeklere hoş geliyor melis adı
benim de ilk başta aklımda çok farklı şeyler vardı sonra eşim söyledi bu adı, bir süre sonra benim de hoşuma gitti... anlamını biliyormusun?

hımm anladımmm hangisinden çok para luyorsun evlilik tazminatından mı doğum parasından mı araştırdın mı onu

tazminatim daha yüksek canım.yüksek bi fark war arada.

:) sanırım erkeklere hoş geliyor melis adı
benim de ilk başta aklımda çok farklı şeyler vardı sonra eşim söyledi bu adı, bir süre sonra benim de hoşuma gitti... anlamını biliyormusun?

bal anlamina gelio diye okumuştum.
ama benim bu haftaki favori ismim efsane :))
haftaya değişir kesin yine

mamalarımı yedim şimdi salona girişcem, bugünün sonunda kesin her yerim tutulmuş olur, şimdiden popom et kesmiş...

nalancım gün gün yapsan temizliğini yorulmadan bu sefrde içine sinmiyordur dimi

dinlene dinlene yap o zamannn diycem ama yorulmuşun bileee terleme o zaamn ceryanda faaln kalmaaa dikkat et kendine

Amaannn neler neler var dediğin gibi Allah sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsinde veririz kiloları napalım... Canım ya 2 aydır yatmanın sebebi nedir umarım ciddi bişi yoktur...[/QUOTE]

bebeğin eşi rahim ağzını kapatıyordu yani aşağıdaydı zaten tam yatmasamda hiçbişey yapmıyordum daha öncede kaybım olduğu için sonra doktorum bana kanama olabilir korkma demişti bi sabah kanamayla kalktım sonra durdu hemen kanamam ama doktorum çok titiz sürekli yatıyorum hiçbişeye izin vermiyor aslında kanamam çok az oldu ve 1 kaşık kadar ve kesildi şimdide yukarı çıkmaya başladı bebek doktor herşey iyi diyor bende tamam dışarı çıkabilirmiyim diyince hayır sadece bana gelmek için çık diyor düşün idrarımı kaba koyup yolluycam tahlil için (bu arada doktorum gebeliğin başından beri enfeksiyon ourda erken doğum olur korkusuyla 2 haftada bir kültür yaptırıyor bana) işte öyle canım artık kilo filan takamıycam çünkü isteyince çok güzel kilo verdiğimiz biliyorumm ve zaten çokta almadım 7 kilo dikkatte etmeye çalışıyorum arada kaçamaklar yapsamda sende takma boşver allah sağlık versin bebişlerede bizede

boşluk vermeden başka yere başlarsan ssk olarak rapor paranı alabilirsin canım

yunancada meli=bal demek, melis de tatlı şey, balarısı anlamına geliyor.
neden 2 isim düşünmüyorsunuz? eşinin de senin de istediği olur :)

arrııı vız vız vıızzz :))

annemin yorumu komikti efsane ismine..

o ne yaa eczane gibi dedi :)))))) ondan da wazgeçmiş bulunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…