hoşgeldin canım.
iiyiz sen nasilsin?
selam kızlar nasilsiiniz
hoş geldin esin, biz ii yiz, sen nasılsın prenses uyuyo herhalde...
anam salonu yarıladım, burayıda bitirdimmi bende biticem valla, fark etmeden ne kadar ağırlaşmışım ya, hareket özgürlüğü istiyooorrrruuuuuummmmmm......
selam kızlar nasilsiiniz
aslıcım valla mayışmak ne kelime resmen eridik yawwkafamçokkarıştı
bu ay sonuna kadar devam edecekmiş bu sıcaklıklar..sonrasinda şiddettli yağışlı havanın etkisine giriyormuşuzz..guclubacismile
banyolar var daha bak onları unutuyordum nerdeyse, hhhooooooofffffffffffffff, bu temizlik bitmez....
neyse Allahtan kocam geç gelecek bugün o gelene kadar dinlenebilirim...
anaaaaa bir saat sonra yine bi şi ler yemem lazım....
hg canım
off aynen ya bi de çalışınca fenalık geliyor artık. Ayy Allah'ım yağsın yeter ki biraz serinleriz en azından
Nalancığım kolay gelsin sana. Valla siz böyle yazarken benimde iş yapasım geliyor sonra eve gidiyorum ama hiçbir iş yapamıyorum sadece yemek, bulaşık ve çamaşır, rutin işler yani fazlasını yapamıyorum malesef
allah iyilik versinn canım..hoşbulduk olumunekankayizsmile he valla nalan uyuyo yoksa nasil girerim zaten 1 haftadır giremedim kardeşimin nişani vardi telaş vs. ugratik durduk annemlerdeydim..
daha yeni geldim evimee..
seninki napiyopr karninda benimki pek hareketli yaww gece gündüz hiçdurmuyor maşallah
hadi hayırlı olsun kardeşin için Allah tamamına erdirsin inşallah...
yerim ben onun güzelliğini, ii bu sıcak havada uyutabiliyorsun esin valla bazı çocuklar hiç uyumuyo bu sıcaklarda bütün gün huysuzluk yapıyorlar..
benimki napsın, bütün gün ve gece annesini tepiklemekle meşgul artık, en sevdiği meşgalesi bu oldu, edepsiz bi doğsun poposunu ısırcam onun zaten, bugün pek hareket edemedi ben sabahtan beri koşuşturduğum için, akşam intikamını alır...sempatiksalakcinni
aslıcim boşver işi çocuk dogunca bol bol yaparsinsırnaşık şey
hiç sorma canım zaten çokda sevmem ev işini ama napıcan mecburen yapıyoruz zaten evde var 7 yaşında kızım sağolsun o kadar dağınık ki günde en az 10 defa üst değiştiren çok süslü ve kokoş bir kızım var
ya nalan maşallah sana valla
ben evi bile zor topluyorum yeri geliyor
çok sıkıştıryor eg,lirken baskı çok oluyor sen yine iyi yapıyon maşallah
ama ben de günlere böldüm
bugün banyo ve wc yi temizldim dünde 2 odayı temizlmiştim
yarinda solanla mutfagımı halledicem anca başka türlü olmuyor
bu arada bende hareket özgürlügümü istiyorum çok özledim
hg canım
off aynen ya bi de çalışınca fenalık geliyor artık. Ayy Allah'ım yağsın yeter ki biraz serinleriz en azından
Nalancığım kolay gelsin sana. Valla siz böyle yazarken benimde iş yapasım geliyor sonra eve gidiyorum ama hiçbir iş yapamıyorum sadece yemek, bulaşık ve çamaşır, rutin işler yani fazlasını yapamıyorum malesef
hayrıdır canim bir problemmi var
ettim bile :))
yani doğum sonrasi hemen yasal süre içinde ssk li olarak başka bir işe başlarsam doğum parasi alabiliorum?
araştiriim hemen :)))
selam kızlar nasilsiiniz
anam ben serdim kendimi yaklaşık 10 gündür bi pok yapmadım, şimdi mecburen yapıyorum, yarın bebişin odası gelcek, belki kayınvaldemler de uğrar onçün mecburen toparlamam lazım, hhooooffffff....
aman boşver sen çalışıyorsun bütün gün zaten ne temizliği yapcen, zaten eve gidincede bir sürü işle uğraşıyorsundur, keyfin tutunca yaparsın...
aman şeker yüklemesini yaptırdım açlık 103 tokluk 174 çıktı sınır 140 mış, maalesef çok yüksek olduğu için rejime başladım, salı gününden beri diyetteyim yani, her şey yasak nerdeyse, tatlı, hamur işi, bi çok meyve, ve her şeyi kısıtlı yiyorsun, yediklerinin hepsinin mikatarı var, tabi bide günde 6 öğün gibi bi mesele var, elli kere işi gücü bırakıp kendime yemek meyve felan hazırlıyorum, çok saçma ama napcen mecburen yapıyoz şekeri düşürmek için...-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?