2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anam salonu yarıladım, burayıda bitirdimmi bende biticem valla, fark etmeden ne kadar ağırlaşmışım ya, hareket özgürlüğü istiyooorrrruuuuuummmmmm......

hoş geldin esin, biz ii yiz, sen nasılsın prenses uyuyo herhalde...

allah iyilik versinn canım..hoşbulduk olumunekankayizsmile he valla nalan uyuyo yoksa nasil girerim zaten 1 haftadır giremedim kardeşimin nişani vardi telaş vs. ugratik durduk annemlerdeydim..
daha yeni geldim evimee..
seninki napiyopr karninda benimki pek hareketli yaww gece gündüz hiçdurmuyor maşallah

neyse Allahtan kocam geç gelecek bugün o gelene kadar dinlenebilirim...

anaaaaa bir saat sonra yine bi şi ler yemem lazım....

anam salonu yarıladım, burayıda bitirdimmi bende biticem valla, fark etmeden ne kadar ağırlaşmışım ya, hareket özgürlüğü istiyooorrrruuuuuummmmmm......

ya nalan maşallah sana valla
ben evi bile zor topluyorum yeri geliyor
çok sıkıştıryor eg,lirken baskı çok oluyor sen yine iyi yapıyon maşallah
ama ben de günlere böldüm
bugün banyo ve wc yi temizldim dünde 2 odayı temizlmiştim
yarinda solanla mutfagımı halledicem anca başka türlü olmuyor

bu arada bende hareket özgürlügümü istiyorum çok özledim

selam kızlar nasilsiiniz

hg canım

aslıcım valla mayışmak ne kelime resmen eridik yawwkafamçokkarıştı
bu ay sonuna kadar devam edecekmiş bu sıcaklıklar..sonrasinda şiddettli yağışlı havanın etkisine giriyormuşuzz..guclubacismile

off aynen ya bi de çalışınca fenalık geliyor artık. Ayy Allah'ım yağsın yeter ki biraz serinleriz en azından

banyolar var daha bak onları unutuyordum nerdeyse, hhhooooooofffffffffffffff, bu temizlik bitmez....

Nalancığım kolay gelsin sana. Valla siz böyle yazarken benimde iş yapasım geliyor sonra eve gidiyorum ama hiçbir iş yapamıyorum sadece yemek, bulaşık ve çamaşır, rutin işler yani fazlasını yapamıyorum malesef

aslıcim boşver işi çocuk dogunca bol bol yaparsinsırnaşık şey

hadi hayırlı olsun kardeşin için Allah tamamına erdirsin inşallah...

yerim ben onun güzelliğini, ii bu sıcak havada uyutabiliyorsun esin valla bazı çocuklar hiç uyumuyo bu sıcaklarda bütün gün huysuzluk yapıyorlar..

benimki napsın, bütün gün ve gece annesini tepiklemekle meşgul artık, en sevdiği meşgalesi bu oldu, edepsiz bi doğsun poposunu ısırcam onun zaten, bugün pek hareket edemedi ben sabahtan beri koşuşturduğum için, akşam intikamını alır...sempatiksalakcinni

saol canim..
ya nalancim valla yatmadan nce ılık duşunu aldirdim
yairdim sadce bezi var üstünde çıplak bir şekilde yatıyor
heryeri isilik oldu
yarin dr götürücez yaraya dönüşmesin diye bakalim ne dicek

benimki 2.5 yatar 6 ya kadar uyur maşallah kulum benim

senin bebişde yorulmuştur annesi ya biraz dinlende sonra yap..şimdi sana neler ediyordur
(bi uyutmadın beee alla alaaa diye):roflol:

hahahah:))
bende dicektim aslı kızın sana yardim eder dicekrim ama maşallah sen onun arkasini topluyon baksana:))
ay ben onun kokoşluhgunu yerim kızlar daha bir başka oluyor ya hareketlerifalan herşeyi tam bir kız yani
şimdi erkekde geliyor sana bakalım o nasil olacak:hulya:

anam ben serdim kendimi yaklaşık 10 gündür bi pok yapmadım, şimdi mecburen yapıyorum, yarın bebişin odası gelcek, belki kayınvaldemler de uğrar onçün mecburen toparlamam lazım, hhooooffffff....

aman boşver sen çalışıyorsun bütün gün zaten ne temizliği yapcen, zaten eve gidincede bir sürü işle uğraşıyorsundur, keyfin tutunca yaparsın...

hayrıdır canim bir problemmi var

aman şeker yüklemesini yaptırdım açlık 103 tokluk 174 çıktı sınır 140 mış, maalesef çok yüksek olduğu için rejime başladım, salı gününden beri diyetteyim yani, her şey yasak nerdeyse, tatlı, hamur işi, bi çok meyve, ve her şeyi kısıtlı yiyorsun, yediklerinin hepsinin mikatarı var, tabi bide günde 6 öğün gibi bi mesele var, elli kere işi gücü bırakıp kendime yemek meyve felan hazırlıyorum, çok saçma ama napcen mecburen yapıyoz şekeri düşürmek için...-tatlicadiarzu-

alah korusun canim çok dikkat et ben daha yaptirmadim haftaya gidicem..kızımdayken bendede 160 çıkmıştı ama sadce açlık kan şekeri ölçüldü..sonrasinda doktorum bana dediki iyice bakalim bir daha dedi hani şu 3 saatlik bekleme varya her saat yükleme yapıp şkerin düşüpdüşmedigine bakıyorlar

benimde maşşalh bişeyim çıkmamişti inşallah bundada bişi çıkmaz..

neyse canim sen aksatmadan devam et rejimine inşallah düşer..

bu arada bebegin güzel güzel uyusun odasinda bol uykulu olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…