hahahah:))
bende dicektim aslı kızın sana yardim eder dicekrim ama maşallah sen onun arkasini topluyon baksana:))
ay ben onun kokoşluhgunu yerim kızlar daha bir başka oluyor ya hareketlerifalan herşeyi tam bir kız yani
şimdi erkekde geliyor sana bakalım o nasil olacak:hulya:
hoş geldinnnnn canımm nasılsınnn
ha bu arada bizim buranin bekçisi nire kaybolmuş(prop):roflol:
saol canim..
ya nalancim valla yatmadan nce ılık duşunu aldirdim
yairdim sadce bezi var üstünde çıplak bir şekilde yatıyor
heryeri isilik oldu
yarin dr götürücez yaraya dönüşmesin diye bakalim ne dicek
benimki 2.5 yatar 6 ya kadar uyur maşallah kulum benim
senin bebişde yorulmuştur annesi ya biraz dinlende sonra yap..şimdi sana neler ediyordur
(bi uyutmadın beee alla alaaa diye):roflol:
esinciğim var ya anlatamam sana başkası söylese inanmazdım bu küçüklüğünden beri öyle kıyafetine ufak bi damla bişey dökülsün hemen değiştirirdi, saat başı kıyafet değiştiriyor yahu bir oda dolusu kıyafeti var hala daha anneee ben ne giyineceğim şimdi diyor. Ayağında benim topuklu ayakkabı veya terliklerim saçlar şekilden şekile giriyor.
Anlatılacak gibi değil yani. seninkide büyüyor tatlım bakalım o nasıl olacak gerçi peşinden bi tane daha geliyor ama Allah kolaylık versin sana opuyorumnanaktan
hodbulduk canim iyiyim sen nasilsin nevar ne yok
alah korusun canim çok dikkat et ben daha yaptirmadim haftaya gidicem..kızımdayken bendede 160 çıkmıştı ama sadce açlık kan şekeri ölçüldü..sonrasinda doktorum bana dediki iyice bakalim bir daha dedi hani şu 3 saatlik bekleme varya her saat yükleme yapıp şkerin düşüpdüşmedigine bakıyorlar
benimde maşşalh bişeyim çıkmamişti inşallah bundada bişi çıkmaz..
neyse canim sen aksatmadan devam et rejimine inşallah düşer..
bu arada bebegin güzel güzel uyusun odasinda bol uykulu olsun inşallah
uyumaya gitti galiba, sabahtan spora gidiyo ya yorulmuştur...
uyusun uyusun bu günlerini çooooookk aricak...hehehee:)
ay geçmiş olsun kıyamam ben ona götürün valla hemen yara olunca çok kötü acır, canım ya kıyamam ben ona, maşallah...
dinleniyorum şimdi zaten, depiklenmeye başladı bile beni edepsiz, birazdan kalkıp devam ederim biraz daha...
valla oturuncada hamlık çöküyo, aslında oturmadan bitirmek lazımda ayaklarım beni o kadar uzun süre taşımıyo valla ne yalan sölim...
evet canım mesala 31.08 işi bıraktın 01.09 başa yere başladın 15,09 dada raporunu aldın paranı alabiliyosun
saol canım, hepimizinki inşallah.. valla aksatma gibi bi durumolamaz zaten, eğer şeker düşmezse insülin kullanmam gerekecek onunlada hiç uğraşamam valla...
sen 100 lük yüklemeyi yaptırmış o zaman, benim 50 lik yüklemede çıktı, ama dr.um nedense 100 lük yükleme istemedi hemen diyetisyene yönlendirdi...
oyyy camış gibi uyudum yıne, ıyı alıstım ben bu ogle uykularına.. cok terlemeseydım daha da uyurdum da su ıcınde kalmısım..
hoş geldın esın hayırlı olsun kardeşin nişanı..
nalan ben sımdı kuru fasulye pısırcem bılıon mu :) spordan gelırken sırf onun ıcın mıgrosa gıdıp et aldım ihihihi
oyyy camış gibi uyudum yıne, ıyı alıstım ben bu ogle uykularına.. cok terlemeseydım daha da uyurdum da su ıcınde kalmısım..
hoş geldın esın hayırlı olsun kardeşin nişanı..
nalan ben sımdı kuru fasulye pısırcem bılıon mu :) spordan gelırken sırf onun ıcın mıgrosa gıdıp et aldım ihihihi
iyi canım ne olsun sıcaklarlaaa vakit geçirmeye çalışıyorummm sizden şanslıyım burda nem yok Allah tan
çok teşekkür ederim canım.
ik cımısın sen?
çok fazla tanidiim yok bu işi yapan..burdakilerde anlamio bişiiden
anlamadım canım
Nalan ıcınde barbunya ağacı çıkacak :S
Esin mevisimi olur yahu kurufasulyenın aaaaa.. Baklagil yani bu.. Ama mesela nalan dün pastrımalı yap fln dedı onu yapamam cok agır olup yazın dedım ama bıldıgın mis gibi kurufasulye yanında buz gıbı turşu ve buzzz gıbı ayran sımdı yenmez mı yanı yaz gunu :)))
götürücem canim yarına randevu aldim..12 de gidicez merhem falan verir herlade
ayyyy canim yaa oda yorulmus baksana sen dinlenmeye başlayınca hemen oda neşeleniyor demekki canim benim...
evet oturunca hamlik çöküyor ama sonrdanda kötü oluyor benim bel agrim olmasa gayet rahat yapabilirdim ev işlerimi amannnnnnn neydim yaaa
zaten son aya dogru annem gelecek dip köse o temizlicekmiş
bende kadin tutalim dedim
ben kadinin yaptigi temizligi begenmem dedi tam bir temzilk hastasi ama öyle böle degil
ama neden istemedi100 lük yüklemeyi canim diyorumya 50 likte benimkide yüksek çıkmıştı
ama hersaat ölçülünce düşüşegeçtigini gördük dolayısıyka sorun yok dedi...bence bunu sorsaydin keşke canimyaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?