Nalan ıcınde barbunya ağacı çıkacak :S
Esin mevisimi olur yahu kurufasulyenın aaaaa.. Baklagil yani bu.. Ama mesela nalan dün pastrımalı yap fln dedı onu yapamam cok agır olup yazın dedım ama bıldıgın mis gibi kurufasulye yanında buz gıbı turşu ve buzzz gıbı ayran sımdı yenmez mı yanı yaz gunu :)))
ay ne güzel senin annen bu işlere el atmış ben maalesef tekim onun için her şeyle kendim ilgilenmek zorundayım, annenin değerini bil valla...
bilmem ki canım yarın kontrolüm var gittiğimde sorcam, çok yüksek çıkmış 100 lükle yormayalım seni hemen diyetisyene git dedi, zaten kilolu hamile kalmıştım onada gün doğdu tabi, eline fırsat geçince değerlendirdi bence, bilmem belkide ii olmuştur...alkisalkisalkis
prop spor nası gidiyo canim
etkisi oluyordu eminim dogumunda kolay olur..benimde fırsaim olsa gidecemde eylül var
hatta eşime söledim geçen gidim diye oda git ama eylül sensiz kimsede durmaz diyor..hakikatende öylee
bende akşamlari sahilde yürüyüş yapıyorum aliyorm kızımıda beraber geziyozz
ha canim bişi daha sorucam ne gibi şeyler yapıyosunuz orda yani hamileisn ya nasil hafif hareketler merak ettim
prop turşuda aldınmı kızzzz.....
ay canim o bakımdan çok zor olur..
peki dogum yapınca napcan annen falan gelecekmi yanına
yada başka biri çünkü çok zor yaninda birinin kalmasi lazim
gerçi benim yanımda kimse kalmamişti..sadece evegeldigimde annem 3 gün kaldi oda çaliştigi için gitti.. sonrasinda ben hallettim herşeyini kzımın..ondan herkes der esin tek başına büyüttün kızını diyee..
allah kolaylıgını veriyor merak etme
sor canim mutlaka..ama gerçidiyetisyene gitmeninde ne zararı olbilirki bir yandanda iyi olur hiç olmazsa kilon kontrol altinda olur..hemde sagligin aynı şekilde..
ayrıda dogumdan sonra veriliyor kilolar dert etmyin sakın:lepi:
çok pis ballandırırım esin :)
spora nasıl gıdıorummm.. valla benım uye oldugum spor salonu fulya'da.. sabah eşimle çıkıp şişliye gidiyorum onun ofisine kadar arabayla gidioruz yani.. ordan fulyaya kadar yuruyorum yaklaşık 20 dk ediyor bu.. sonra spor salonuna gidince yarım saat yürüyorum.. ilk 15 dk 3.5 levelda ve incline 1.. sonraki 5 dk 4. level, sonrakı 5 dk 4.5.level en son yine 3.5 level... sonra 10 dk dinlenip su içiyorum :) sonra da yaklaşık 12 tur yüzüyorum havuza girip.. bazen 15 tur oluyo bazen 8-9 da sıkılıyorum cok kalabalık olursa.. kulaç atmıyorum kesınlıkle kulac yasak, kurbağalama yuzuyorum işte.. arada dınlenırken de suyun ıcınde su aerobiği gibi bacaklarımı fln hareket ettiriyorum.. yuzdukten sonra da spordan cıkınca teeeeeeeee kağıthane dolmuşlarına kadar yuruyorum o da bı yarım saat suruyo hem de yokuş yukarı oluyo, dilim dısarda yuruyorum o kısmı.. ben baska bısı yapmıorum cnm sırf yuruyuş ve yuzme
aldııııımmmm:teytey::teytey: lahana ve hıyar
ama bu arada turşu da az yenmelı dıyette.. cok tuzlu...
ayy canim yaa..bu pek süslü anlaşılan..kokoş seniiiiii
bizde yle degilmiydik annemin ayakkabılrni giyerdim hepp
pastel boyayla ruj sürerdim
aha şimdide aynı kokos kadin oldummm hehe
seninkinn ileriki halide böyle olur eminim
benikide şimdilk pek kokos sayılmaz onunyerine başka seylerle ugrasmayı seviyor kitaplari çok ama çok seviyor mesela aliyor eline okur gibi yapıyor...gelecek olanda kız zaten bakalım o nasil oalcak ablasi gibimi yada başka karektermi insan çok merak ediyo yaa:1hug:
aldııııımmmm:teytey::teytey: lahana ve hıyar
ama bu arada turşu da az yenmelı dıyette.. cok tuzlu...
annemlerle görüşmüyorum ben canım onun için annem gelmeyecek...
kayınvaldem kesin gelir, saolsun o konuda hakkını yiyemem her konuda benim için koşuşturur, hiç ayağına üşenmez, kendi annemden görmediğim ilgi ve alakayı kayınvaldem gösteriyo bana valla ne yalan sölim...
çok pis ballandırırım esin :)
spora nasıl gıdıorummm.. valla benım uye oldugum spor salonu fulya'da.. sabah eşimle çıkıp şişliye gidiyorum onun ofisine kadar arabayla gidioruz yani.. ordan fulyaya kadar yuruyorum yaklaşık 20 dk ediyor bu.. sonra spor salonuna gidince yarım saat yürüyorum.. ilk 15 dk 3.5 levelda ve incline 1.. sonraki 5 dk 4. level, sonrakı 5 dk 4.5.level en son yine 3.5 level... sonra 10 dk dinlenip su içiyorum :) sonra da yaklaşık 12 tur yüzüyorum havuza girip.. bazen 15 tur oluyo bazen 8-9 da sıkılıyorum cok kalabalık olursa.. kulaç atmıyorum kesınlıkle kulac yasak, kurbağalama yuzuyorum işte.. arada dınlenırken de suyun ıcınde su aerobiği gibi bacaklarımı fln hareket ettiriyorum.. yuzdukten sonra da spordan cıkınca teeeeeeeee kağıthane dolmuşlarına kadar yuruyorum o da bı yarım saat suruyo hem de yokuş yukarı oluyo, dilim dısarda yuruyorum o kısmı.. ben baska bısı yapmıorum cnm sırf yuruyuş ve yuzme
Hakkaten ya benimde annemin 1 çift topuklu terliği vardı onu giyerdim sürekli tabi benim şimdi nerden baksan en az 10 çeşit sadece terliğim var çocukta kafayı yiyo hangisini giysemde ses yapsam diye :))
Genelde farklı olur derler kardeşler için ama evet bakalım bekleyip görcez hayatım dediğin gibi. Sağlıkları yerinde olsunda napalım herşeye katlanırız bizler
Ahh burcucuğum vallaha canımı çektirdin zaten turşuyu çoook severim, bu akşam alayım bari giderken
kadinlarin geninde var aslıcım
sanirim dogustan gelen bir yetenek:)))))
valla bizde 4 kardesiz ama hepimizde ayrı ayrı huylarimiz var
ama eylüle benzer inşallah huyu:)))
:)) Ay kızlar okudum da evet yorucu geldi biraz ama duzenlı haftada 3 kere yapınca rutin bişi oluo o kadar da yorucu degıl yanı :)) Esin işalla dedıgın gıbı olur amacım o zaten.. Herkes oyle dıyo kolayca dogurcaksın dıolar ama onu allah bılır sadece azıcık yardımı olsa bıle yeter bana..
Aslı üzgünüm :) Esin yaz gunu yenmez deyınce ne de guzel yenır seklınde anlatmak ıstemıstım tabı herkes okudu.. alın eve gıderken bırer kavonoz vallahı nedır kı turşu dedıgın demi ama :))
:)) Ay kızlar okudum da evet yorucu geldi biraz ama duzenlı haftada 3 kere yapınca rutin bişi oluo o kadar da yorucu degıl yanı :)) Esin işalla dedıgın gıbı olur amacım o zaten.. Herkes oyle dıyo kolayca dogurcaksın dıolar ama onu allah bılır sadece azıcık yardımı olsa bıle yeter bana..
Aslı üzgünüm :) Esin yaz gunu yenmez deyınce ne de guzel yenır seklınde anlatmak ıstemıstım tabı herkes okudu.. alın eve gıderken bırer kavonoz vallahı nedır kı turşu dedıgın demi ama :))
anladim canim ama belki gelir torun olunca görmek falan ister belki belli olmaz
kayınvalidenede bravo
zaten briinden biri olmasa kesinlikle olmaz..
ama sen hallerdersin her şeklide eminim buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?