2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kesin çıkacak bundan eminim yani, ama iki gündür zeytinyağlı yemekle uğraşmıyorum ya bu bile güzel sadece öğlenleri tavuk ya da köfte yapıyorum o kadar, buzdolabından alıp tabağa koyup yemesi acayip rahat oluyo, zaten bugün ve yarın pek yemek yapmaya vaktim olmayacak herhalde...

bencede her mevsim yenir kurufasulye, nohut ve tüm baklagiller...yani ben yerim...

ay canim o bakımdan çok zor olur..
peki dogum yapınca napcan annen falan gelecekmi yanına
yada başka biri çünkü çok zor yaninda birinin kalmasi lazim
gerçi benim yanımda kimse kalmamişti..sadece evegeldigimde annem 3 gün kaldi oda çaliştigi için gitti.. sonrasinda ben hallettim herşeyini kzımın..ondan herkes der esin tek başına büyüttün kızını diyee..
allah kolaylıgını veriyor merak etme

sor canim mutlaka..ama gerçidiyetisyene gitmeninde ne zararı olbilirki bir yandanda iyi olur hiç olmazsa kilon kontrol altinda olur..hemde sagligin aynı şekilde..
ayrıda dogumdan sonra veriliyor kilolar dert etmyin sakın:lepi:

çok pis ballandırırım esin :)

spora nasıl gıdıorummm.. valla benım uye oldugum spor salonu fulya'da.. sabah eşimle çıkıp şişliye gidiyorum onun ofisine kadar arabayla gidioruz yani.. ordan fulyaya kadar yuruyorum yaklaşık 20 dk ediyor bu.. sonra spor salonuna gidince yarım saat yürüyorum.. ilk 15 dk 3.5 levelda ve incline 1.. sonraki 5 dk 4. level, sonrakı 5 dk 4.5.level en son yine 3.5 level... sonra 10 dk dinlenip su içiyorum :) sonra da yaklaşık 12 tur yüzüyorum havuza girip.. bazen 15 tur oluyo bazen 8-9 da sıkılıyorum cok kalabalık olursa.. kulaç atmıyorum kesınlıkle kulac yasak, kurbağalama yuzuyorum işte.. arada dınlenırken de suyun ıcınde su aerobiği gibi bacaklarımı fln hareket ettiriyorum.. yuzdukten sonra da spordan cıkınca teeeeeeeee kağıthane dolmuşlarına kadar yuruyorum o da bı yarım saat suruyo hem de yokuş yukarı oluyo, dilim dısarda yuruyorum o kısmı.. ben baska bısı yapmıorum cnm sırf yuruyuş ve yuzme

Son düzenleme:

annemlerle görüşmüyorum ben canım onun için annem gelmeyecek...

kayınvaldem kesin gelir, saolsun o konuda hakkını yiyemem her konuda benim için koşuşturur, hiç ayağına üşenmez, kendi annemden görmediğim ilgi ve alakayı kayınvaldem gösteriyo bana valla ne yalan sölim...

ya bişi sölimmi sana kocamannnnnnnnn bir alkisalkisalkisalkisalkisalkis
valla inan ben yoruldum sen anlatrıken
yada benim şu belimle ilgili problemim olmasa bukadar yorucu gelmzdii..
ama inan dogumuna çok katkısı oalcak
rahmini şimdide hazirlıyosun

Hakkaten ya benimde annemin 1 çift topuklu terliği vardı onu giyerdim sürekli tabi benim şimdi nerden baksan en az 10 çeşit sadece terliğim var çocukta kafayı yiyo hangisini giysemde ses yapsam diye :))
Genelde farklı olur derler kardeşler için ama evet bakalım bekleyip görcez hayatım dediğin gibi. Sağlıkları yerinde olsunda napalım herşeye katlanırız bizler

aldııııımmmm:teytey::teytey: lahana ve hıyar

ama bu arada turşu da az yenmelı dıyette.. cok tuzlu...

Ahh burcucuğum vallaha canımı çektirdin zaten turşuyu çoook severim, bu akşam alayım bari giderken

anladim canim ama belki gelir torun olunca görmek falan ister belki belli olmaz
kayınvalidenede bravo
zaten briinden biri olmasa kesinlikle olmaz..
ama sen hallerdersin her şeklide eminim buna

ben zaten yorgundum hepten yoruldum he, bu ne ya sadece salona kadar gidip gelsende yeter spor yapmana gerek kalmıyomuş valla...

neyse ben biraz daha debeleneyim, oturdukca hamlık çöküyo, bi iki paspas sallim bari...

kadinlarin geninde var aslıcım
sanirim dogustan gelen bir yetenek:)))))
valla bizde 4 kardesiz ama hepimizde ayrı ayrı huylarimiz var
ama eylüle benzer inşallah huyu:)))

:)) Ay kızlar okudum da evet yorucu geldi biraz ama duzenlı haftada 3 kere yapınca rutin bişi oluo o kadar da yorucu degıl yanı :)) Esin işalla dedıgın gıbı olur amacım o zaten.. Herkes oyle dıyo kolayca dogurcaksın dıolar ama onu allah bılır sadece azıcık yardımı olsa bıle yeter bana..
Aslı üzgünüm :) Esin yaz gunu yenmez deyınce ne de guzel yenır seklınde anlatmak ıstemıstım tabı herkes okudu.. alın eve gıderken bırer kavonoz vallahı nedır kı turşu dedıgın demi ama :))

kızlar bana müsadeee..daah fırında yemek yapıcam 1 saatte yapım barii benimkide uyuyokene..
çok öpüpyprum sizi byee
görüşürz gene

kadinlarin geninde var aslıcım
sanirim dogustan gelen bir yetenek:)))))
valla bizde 4 kardesiz ama hepimizde ayrı ayrı huylarimiz var
ama eylüle benzer inşallah huyu:)))

inşallah canım

Sorun yok tatlım uğrarım turşucuya alırım ne var ki onda sanki altı üstü turşu yani

olur olur canim merak etmee
sen gayretini gösteriyon zaten gerisi artik bebeginin normal doguma hazır olmasina bagli:)
bub arada tursu benimde canim çekti eşme söleidm getircekk:1ninca:
ahanda çıkyomm öptümmm siziii

hadı gorusuruz Esin kolay gelsin.. eylülün butlarını azıcık mıncıkla benim için..
Nalan boşver gitme otur bırak paspası :)

anladim canim ama belki gelir torun olunca görmek falan ister belki belli olmaz
kayınvalidenede bravo
zaten briinden biri olmasa kesinlikle olmaz..
ama sen hallerdersin her şeklide eminim buna

yok canım öle torun oldu ayağına gelemezler, onlar haklarını kaybetti, ben onları istemiyorum çeşitli sebeplerden, yaklaşık 5 senedir görüşmüyoruz ve ben onlarsız olmaya alıştım artık, her kadın maalesef anne olamıyor...

kayınvaldemi çok takdir ediyorum bu kadar zamandır bana annemin yokluğunu hiç hissettirmedi ki ben mesafeli davranıyorum kadına, ona rağmen düşün yani, hayatta her şey olacağına varıyo işte napceksin, benim kaderimde de ailesiz olmak varmış...

çok dramatik oldu ya...:roflol:

hakkaten Nalan :))
bebeğe de gelmezler mı pekı yanı hıc yoksa gelıp gorup gıderler mı sırf adet yeırnı bulsun fln dıye.. yanı sapına kadar gorusmuo musunuz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…