2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hayırlısı canım ya sen nasıl uygun görüyorsan öyle davran canım

yok kız ne cahilliği ben de 5 dk ne dedıgını anlamaya calıstım sonra konuya bakınca anladım kı ınsan kaynakları demek istemiş :)

diilim canım muhasebe

anladim canım..

aklim çok karişti..kime sorsam her kafadan ayri ses çikio.
32.haftaya girmiş olman gerekio muhakkak diolar..
bazisi girsende farketmez yasal izin sürenin sonunda bir gün bile olsa ayni yerde çalişmiş olman gerekiyor diyor..

aklim karişti walla..hiç uuraşamicam.kalsin doğum parasi filan..

hadı gorusuruz Esin kolay gelsin.. eylülün butlarını azıcık mıncıkla benim için..
Nalan boşver gitme otur bırak paspası :)

hakkaten Nalan :))
bebeğe de gelmezler mı pekı yanı hıc yoksa gelıp gorup gıderler mı sırf adet yeırnı bulsun fln dıye.. yanı sapına kadar gorusmuo musunuz :))

he sapına kadar görüşmüyoz valla, 2006 dan beri görmedim yüzlerini, şeytan görsün zaten, benden uzak Allaha yakın olsunlar...

bi arkadaşın lafı geldi şimdi aklıma yazmazsam çatlarım tam cuk oturacak bu cümlenin sonuna

Ne Kaybeden Üzülür, Ne Bulan Sevinir...

diyorum ve onlara hayatta başarılar diliyorum...

ya kocama bağırdım şimdi ya, sinirim bozuldu valla...

mobilyacılar aramış, abi bizim yarın 70 tane montajımız var haftaya gelsek olur mu demiş benim akıllı kocamda olur demiş...

anam bütün gün temizlik yaptım adam haftaya gelin demiş ya, daha şimdi oturdum totomun üstüne, her yerimden ter fışkırdı valla..

şimdi aynı temizliği haftaya tekrarmı yapcam, sinir oluyorum böle salak işlere...

inanmıyorum ya bi defa 70 tane montajı 1 günde nasıl yapacaklar
Madem 70 taneyi yapıyorlar 71. de senin mobilyanın montajını yapsalarmış.
Sinir olmamak mümkün mü yahu. Sinirlenmemeye çalış canım sen olmadı ara sen çağır gelin mutlaka diye

ay acayip sinirim bozuldu, ağlamaktan konuşamadım bile telefonda, boğazıma bi şi düğümlendi sanki, geri zekalılar, ben kendimi boşunamı yordum bütün gün bilseydim yatardım dinlenirdim, ağdamı hallederdim...

bi de akşam bu saatte haber veriyorlar, eşim sabahtan aradı dr.a gitcemizi sabahtan söledi, tamam biz zaten 2 den sonra gelcez dediler sonra böle yapıyorlar, ama benim eşimde hata hemen tamam demiş, onun hatası, aramış en erken çarşamba gelebiliriz demişler, alsınlar o mobilyaları...

Nalan ara da soyle yarın mutlaka gelmelısınız dıye baskasını erteleyın dıye.. kabul ederler heralde yanı neden etmesınler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…