yok canım öle torun oldu ayağına gelemezler, onlar haklarını kaybetti, ben onları istemiyorum çeşitli sebeplerden, yaklaşık 5 senedir görüşmüyoruz ve ben onlarsız olmaya alıştım artık, her kadın maalesef anne olamıyor...
kayınvaldemi çok takdir ediyorum bu kadar zamandır bana annemin yokluğunu hiç hissettirmedi ki ben mesafeli davranıyorum kadına, ona rağmen düşün yani, hayatta her şey olacağına varıyo işte napceksin, benim kaderimde de ailesiz olmak varmış...
çok dramatik oldu ya...:roflol:
insan kaynakcı mısın demiş :) ama bizim buralarda biz ona kısaca PRcı deriz :)):roflol::roflol:[/QUO
cahillik zor diilim muhasebeciyim
anlamadım canım
insan kaynaklari ve sgk mevzuundan anliyormusun demek istedim tatlim
yok kız ne cahilliği ben de 5 dk ne dedıgını anlamaya calıstım sonra konuya bakınca anladım kı ınsan kaynakları demek istemiş :)
töbeeee:roflol::roflol:hee tamam o zaman sen 5 dk. anca aldıysan benim anlamamam gayet normal :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
öptüm sizlerrr ve bebikleriniz kendinize ii bakın
diilim canım muhasebe
hadı gorusuruz Esin kolay gelsin.. eylülün butlarını azıcık mıncıkla benim için..
Nalan boşver gitme otur bırak paspası :)
hakkaten Nalan :))
bebeğe de gelmezler mı pekı yanı hıc yoksa gelıp gorup gıderler mı sırf adet yeırnı bulsun fln dıye.. yanı sapına kadar gorusmuo musunuz :))
ay ben cok fecı kasınıyorum ya.. bişiler oluo bana..butun boynum kollarım kıpkırmızı oldu kaşımaktan
ya kocama bağırdım şimdi ya, sinirim bozuldu valla...
mobilyacılar aramış, abi bizim yarın 70 tane montajımız var haftaya gelsek olur mu demiş benim akıllı kocamda olur demiş...
anam bütün gün temizlik yaptım adam haftaya gelin demiş ya, daha şimdi oturdum totomun üstüne, her yerimden ter fışkırdı valla..
şimdi aynı temizliği haftaya tekrarmı yapcam, sinir oluyorum böle salak işlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?