inanmıyorum ya bi defa 70 tane montajı 1 günde nasıl yapacaklar
Madem 70 taneyi yapıyorlar 71. de senin mobilyanın montajını yapsalarmış.
Sinir olmamak mümkün mü yahu. Sinirlenmemeye çalış canım sen olmadı ara sen çağır gelin mutlaka diye
bi de akşam bu saatte haber veriyorlar, eşim sabahtan aradı dr.a gitcemizi sabahtan söledi, tamam biz zaten 2 den sonra gelcez dediler sonra böle yapıyorlar, ama benim eşimde hata hemen tamam demiş, onun hatası, aramış en erken çarşamba gelebiliriz demişler, alsınlar o mobilyaları...
Nalan ara da soyle yarın mutlaka gelmelısınız dıye baskasını erteleyın dıye.. kabul ederler heralde yanı neden etmesınler..
e tatlım tekrar temızlemezsın o zaman zaten kurulumda batacak ortalık kadın gelır ıste sonrasında temızler
benim çıkmam lazım kızlar öpüyorum sizi iyi bakın kendinize
Nalancığım sen de ara bence getirsinler yarın sıkma sen tatlı canını
evet nalan prop doğru söylüyor ev zaten batacakkk kurulurkenn kadın gelir halleder bozma moralinii
eşinede kızdın tabi sana habr verseydi cevap vermeden, olsun amaa düşünememiştir odaaa evinde tertemiz olmuş bakkkkkk ne güsell
ohh mis gibi yarın dinlenirsin artık evinde tertemizzz
sıkma tatlı canını
bak bugün senin yamyamlarda verdğin tavuk tarifi varya ondan yapıcammm bakalım nasıl olcakk sırf onun için marketten körü aldırıyorum :)
nalancim üzme kendini geç olsun güç olmasin..
ben çikiyorum kizlar..Allah a emanet..
aman nalan erkekler ne anlar :) dedıgım gıbı haftaya cumaya kadın al o zmn canım ya da cmtsye al kı bı yandna pıslenırken bı yandna temızler kadın da işte..
benımkı de oyle bnd e sımdı cagırcam bugun allah bılır ne zmna gelır haftaya ama sen bı sansını dene yanı belkı bos gunune denk gelırsın persembe cuma cmts hepsı uyar yanı sana
Bayıldım bu söze bayıldım ki ne bayıldım:)he sapına kadar görüşmüyoz valla, 2006 dan beri görmedim yüzlerini, şeytan görsün zaten, benden uzak Allaha yakın olsunlar...
bi arkadaşın lafı geldi şimdi aklıma yazmazsam çatlarım tam cuk oturacak bu cümlenin sonuna
Ne Kaybeden Üzülür, Ne Bulan Sevinir...
diyorum ve onlara hayatta başarılar diliyorum...
ah canımmmm kıyamam sana. sana demiştim ya çok yoğunlar diye neyse herkes aynı anda doğuruyor herhalde amma yoğunlar.sıkıştır gece fln gelsinler. Bizimkine 5 adam birden geldi 1 saat mi sürdü 45 dakka mı ne hepsi bir yandan yaptı etti süpürdü gittiler.Çok gıcık durumlar çokkkk.ya kocama bağırdım şimdi ya, sinirim bozuldu valla...
mobilyacılar aramış, abi bizim yarın 70 tane montajımız var haftaya gelsek olur mu demiş benim akıllı kocamda olur demiş...
anam bütün gün temizlik yaptım adam haftaya gelin demiş ya, daha şimdi oturdum totomun üstüne, her yerimden ter fışkırdı valla..
şimdi aynı temizliği haftaya tekrarmı yapcam, sinir oluyorum böle salak işlere...
ay nalaaaaannn. ne kadar olumsuz düşündün hemen, moralin çöktü şimdi o yuzden olumsuz tarafından bakıosun.. dedıklerı gun getırırler bundan snr bı gun once arar teyıt ddersın ve getırmezlerse odemeden kesıntı yapıcagını soylersın bu kdr.. onlar da getırırı paşa paşa.. uzulme hadı
Bayıldım bu söze bayıldım ki ne bayıldım:)
ah canımmmm kıyamam sana. sana demiştim ya çok yoğunlar diye neyse herkes aynı anda doğuruyor herhalde amma yoğunlar.sıkıştır gece fln gelsinler. Bizimkine 5 adam birden geldi 1 saat mi sürdü 45 dakka mı ne hepsi bir yandan yaptı etti süpürdü gittiler.Çok gıcık durumlar çokkkk.
nalan gırtlaklama kız beniii :)çok sinirliyim şu anda, birisini gırtlaklayasım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?