2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nasıl sinirlenmiyeyim ki sabahtan beri evi temizliyorum öldüm yorgunluktan, bu yapılacak iş değil yani...

evet nalan prop doğru söylüyor ev zaten batacakkk kurulurkenn kadın gelir halleder bozma moralinii

eşinede kızdın tabi sana habr verseydi cevap vermeden, olsun amaa düşünememiştir odaaa evinde tertemiz olmuş bakkkkkk ne güsell

ohh mis gibi yarın dinlenirsin artık evinde tertemizzz
sıkma tatlı canını
bak bugün senin yamyamlarda verdğin tavuk tarifi varya ondan yapıcammm bakalım nasıl olcakk sırf onun için marketten körü aldırıyorum :)

Nalan ara da soyle yarın mutlaka gelmelısınız dıye baskasını erteleyın dıye.. kabul ederler heralde yanı neden etmesınler..

eşim aradı hemen ben fırça atınca, doluyuz gelemeyiz demişler, en erken çarşamba diyorlar...

e tatlım tekrar temızlemezsın o zaman zaten kurulumda batacak ortalık kadın gelır ıste sonrasında temızler

ya kayınvaldemler gelecekti görümcemlerle mobilyalara bakmaya, şimdi mobilyalar ne zaman gelirse o zaman yine temizlemem gerekecek, çarşamba ben tek başıma uğraşamam öle bir sürü erkekle, eşimde haftaya cumartesi gelin demiş, şimdi aynı tatava haftaya yine yaşanacak...

burda eşimin hatası var ama, yazık adamlar yoğunmuş diyo bide onlara acıyo, bana yazık değilmi dedim hamile halimle şu saate kadar ev temizledim bu sıcakta...alsanaalsanasmile

nalancim üzme kendini geç olsun güç olmasin..

ben çikiyorum kizlar..Allah a emanet..

aman nalan erkekler ne anlar :) dedıgım gıbı haftaya cumaya kadın al o zmn canım ya da cmtsye al kı bı yandna pıslenırken bı yandna temızler kadın da işte..

nalancim üzme kendini geç olsun güç olmasin..

ben çikiyorum kizlar..Allah a emanet..

hadi ii akşamlar sizlere....

aman nalan erkekler ne anlar :) dedıgım gıbı haftaya cumaya kadın al o zmn canım ya da cmtsye al kı bı yandna pıslenırken bı yandna temızler kadın da işte..

benim temizlikçiyi öle kafana göre istediğin gün çağıramıyorsun cnm, mesela bana sadece 2 haftada bir çarşambaları geliyordu başka boş günü yok çünki, hafta sonları çalışmıyo kendisi, bayramdan bir hafta öncede çalışmayı bırakıyo...

benımkı de oyle bnd e sımdı cagırcam bugun allah bılır ne zmna gelır haftaya ama sen bı sansını dene yanı belkı bos gunune denk gelırsın persembe cuma cmts hepsı uyar yanı sana

anam bilseydim sabahtan ilk ağdamı yapardım, şimdi onu yapacak halim bile kalmadı, çok sinirliyim şu anda, birisini gırtlaklayasım var...

benımkı de oyle bnd e sımdı cagırcam bugun allah bılır ne zmna gelır haftaya ama sen bı sansını dene yanı belkı bos gunune denk gelırsın persembe cuma cmts hepsı uyar yanı sana

ararım yarın ama şimdi bu mobilyacılara güvenemem ki, bizi pazartesi arayıp cumartesi mobilyaların kesin geleceğini kendileri haber verdi sonrada kendileri arayıp caydı, aynısının haftaya olmayacağına kim garanti edebilir ki...

ay nalaaaaannn. ne kadar olumsuz düşündün hemen, moralin çöktü şimdi o yuzden olumsuz tarafından bakıosun.. dedıklerı gun getırırler bundan snr bı gun once arar teyıt ddersın ve getırmezlerse odemeden kesıntı yapıcagını soylersın bu kdr.. onlar da getırırı paşa paşa.. uzulme hadı

aradım mobilyacıyı, neden gelmiyorsunuz bide bana anlatın dedim,

işte şoförleri ciddi bi rahatsızlık geçirmiş şu an hastanedeymiş, onun için sevkiyat yapılacak araba sayısı 2 ye düşmüş, onun için yaklaşık 10-12 kadar müşterinin randevularını haftaya yaymışlar, çok mahçup olduk size karşı kusura bakmayım diyo, şampuan seti falan gönderiyormuş,

şampuan setine gerek yoktu siz mobilyaları vakitli yollasanız yeterdi dedim, kemküm yapıyo, çarşamba akşam için anlaşmışlar eşimle, kesinmi dedim kesin diyo, bakalım görcez...

çok sinirliyim hala...

Bayıldım bu söze bayıldım ki ne bayıldım:)
ah canımmmm kıyamam sana. sana demiştim ya çok yoğunlar diye neyse herkes aynı anda doğuruyor herhalde amma yoğunlar.sıkıştır gece fln gelsinler. Bizimkine 5 adam birden geldi 1 saat mi sürdü 45 dakka mı ne hepsi bir yandan yaptı etti süpürdü gittiler.Çok gıcık durumlar çokkkk.

ödemeyi peşin alıyorlar canım...ayrıca bu sabahta teyit etmiştik...

ya yoğun olabilirler ben ona bi şi demiyorum asoşum, pazartesi kendileri arayıp dediler cumartesi getiriyoruz mobilyaları diye, bu sabahta eşim aradı ve teyitleştiler, sonra saat beş buçukta arayıp gelemiyoruz diyorlar ben ona gıcık oldum, yoksa arayıp zamanında deseler bir hafta geç getirecez diye valla bi şi demezdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…