nalan gırtlaklama kız beniii :)
hahaha.. bir daha ara gelsinler temizlik yaptım onun için de
gidip yemek yapayım. uf sıkıldım.
en iyisini ben yaptım asıl. ikeadan beşik aldım kurduk yatak odasına dün. hazır oldu. :)
en iyisini ben yaptım asıl. ikeadan beşik aldım kurduk yatak odasına dün. hazır oldu. :)
:) sinirlenme ya.. hayırlısı buymuş belki..
haklısın valla ben geç kaldılar diye delirmiştim seninki hafta olcak kabusya yoğun olabilirler ben ona bi şi demiyorum asoşum, pazartesi kendileri arayıp dediler cumartesi getiriyoruz mobilyaları diye, bu sabahta eşim aradı ve teyitleştiler, sonra saat beş buçukta arayıp gelemiyoruz diyorlar ben ona gıcık oldum, yoksa arayıp zamanında deseler bir hafta geç getirecez diye valla bi şi demezdim...
haklısın valla ben geç kaldılar diye delirmiştim seninki hafta olcak kabus
:)))))) sağol canım benim size de afiyet olsun.En yakın zman da ben de yapcam kurufasülye:)hadi asocum afıet olsun.. dünkü gibi yiyip çatlama da sonra bak bu hamur mıdene oturur sıcak sıcak :)
yap tatlım zaten cumle alemın canını ıstettım bı turşu bı kurufasulye.. benım kocam yıne gec gelır heralde ben yalnız yerım o da gelınce yer fln.. poffff... senınkı cıkınca hemen evde oluodu ama dımı yanlıs hatırlamıorum ..:)))))) sağol canım benim size de afiyet olsun.En yakın zman da ben de yapcam kurufasülye:)
evet ya hemde nasıl istediii suyuna ekmek banıp banıp yicen şöyleee ooohh:))))))) bide kıtır kıtır turşu hatta ankara-çubuk turşusu da olursa oooooff diyorum:)))))))))yap tatlım zaten cumle alemın canını ıstettım bı turşu bı kurufasulye.. benım kocam yıne gec gelır heralde ben yalnız yerım o da gelınce yer fln.. poffff... senınkı cıkınca hemen evde oluodu ama dımı yanlıs hatırlamıorum ..
bursa işi noldu bu arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?