2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çooooookkkkkkkk sinirliyim hala, bunun acısını çıkartcam ben onlar görür....

kolay kolay olumsuzluğa kapılmam ama bu olay benim acayip sinirimi bozdu, kolay kolay düzelmezde benim sinirim...eşim yandı artık bu hafta sonu...

en iyisini ben yaptım asıl. ikeadan beşik aldım kurduk yatak odasına dün. hazır oldu. :)

haklısın valla ben geç kaldılar diye delirmiştim seninki hafta olcak kabus

Nalancım takma sinirlenme boşver hayatım ya. Ben kaçıyorum kızlar hepinizi çok öpüyorum.hemen duşa gireyim de yemeğe çıkcaz kocamla.canım ne zamandır pizza istiyo gideyim de tıkınayım:)

:)))))) sağol canım benim size de afiyet olsun.En yakın zman da ben de yapcam kurufasülye:)
yap tatlım zaten cumle alemın canını ıstettım bı turşu bı kurufasulye.. benım kocam yıne gec gelır heralde ben yalnız yerım o da gelınce yer fln.. poffff... senınkı cıkınca hemen evde oluodu ama dımı yanlıs hatırlamıorum ..

bursa işi noldu bu arada..

evet ya hemde nasıl istediii suyuna ekmek banıp banıp yicen şöyleee ooohh:))))))) bide kıtır kıtır turşu hatta ankara-çubuk turşusu da olursa oooooff diyorum:)))))))))
evet hemen oluyodu da çıkmamış ki msni açık daha yazdım cvp vermedi kesin bişeye takıldı. Bursa şimdilik rölantide:)Kocam başka planlar yaptı bakalım şimdilik istanbul devam:) büyük ihtimalle de devam olur diye düşünüyorum. bursa kabusuna katlanmak çok feci.
Dün kaynana aradı oğlunu.oğlu da odamız geldi dedi. sonra benle konuştu hani sen ekimden önce bbişey almıcaktın dedi. yuhh dedim öyle bişey demedim ben atma. sonradan kemküm etti. sırf bişey almıcak ya laf olsun diye konuşuyo uyuz.Kız acayip uyuz oluyorum yok böyle bişey. Cimri ötesi uyuz!!!!

prop sana kötü yapmışsın demedim ki.. ben hiç uğraşmadım da onu belirttim. 3+1'lik evi doldurduk çocuğa oda kalmadı. gariban oğlum. sırf bebek için 4+1 eve taşınmak istiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…