Hadı bakalım hayırlısı olsun iş konusunda..evet ya hemde nasıl istediii suyuna ekmek banıp banıp yicen şöyleee ooohh:))))))) bide kıtır kıtır turşu hatta ankara-çubuk turşusu da olursa oooooff diyorum:)))))))))
evet hemen oluyodu da çıkmamış ki msni açık daha yazdım cvp vermedi kesin bişeye takıldı. Bursa şimdilik rölantide:)Kocam başka planlar yaptı bakalım şimdilik istanbul devam:) büyük ihtimalle de devam olur diye düşünüyorum. bursa kabusuna katlanmak çok feci.
Dün kaynana aradı oğlunu.oğlu da odamız geldi dedi. sonra benle konuştu hani sen ekimden önce bbişey almıcaktın dedi. yuhh dedim öyle bişey demedim ben atma. sonradan kemküm etti. sırf bişey almıcak ya laf olsun diye konuşuyo uyuz.Kız acayip uyuz oluyorum yok böyle bişey. Cimri ötesi uyuz!!!!
prop sana kötü yapmışsın demedim ki.. ben hiç uğraşmadım da onu belirttim. 3+1'lik evi doldurduk çocuğa oda kalmadı. gariban oğlum. sırf bebek için 4+1 eve taşınmak istiyoruz.
Ben var ya acayip iyi de davrandım tepeme çıktılar burnumdan getirdiler. sana bi anlatsam sen daha beterini yapardın.ben yine bişey yapmıyorum.Şükretsin oğlunun hatrı var yoksa var ya kesin dövmüştüm. ooof oofff burnumdan getirdiler benim eşimin teyzesi bile kaynanalık yapıyo bana düşün artık ona neyse! amannn ne halleri varsa görsünler mümkünse benden uzak olsunlar propcum yaaHadı bakalım hayırlısı olsun iş konusunda..
Kız sen gordugum en cadı gelınsın heee..Ama kımse durup duruken cadı olmaz tabı sana neler ettıler de sen boyle dıosun alah bılır..
Benım kaynanam da yazık kızım dolmuşa fln bınme taksıye bın sallanmasın, kızım gecelıklerını al da parasını yollayım, kızım şöyle kızım böyle.. Ben kaynanama laf soyleyınce kocam kızıo cok nankorsun boyle kadını buldun da hala konusuosun dıye sızınkılerı duydukca hak verıorum kocama valla nankorluk edıorum hanı ben :)
Şaka yaptım şekerım, hatta nalan da ustune baska bı esprı yaptı hayır en kotu ben yaptım fln gıbısınden.. Bı odayı bosaltamadınız mı oglun ıcın, napcaksın 4+1 ı :S
eyvahlar olsun :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))ay benım bı arkadaşım var.. sevgılısının annesı 12 kız kardeş :)) kız şimdiden ben ne bok yıcek dıye dusunuo ınanabılıo musun 12 kaynanası olcak kızın:roflol::roflol::roflol::roflol:
ıyı aksamlaarr...
bende kasım annesıyım daha once yazmıstım ama hıckımse slm bıle vermeyınce bır daha da yazmadım acıkcası,uzuldum...
esımın işi geregı dogudayız ve evım cocuk odasına musaıt deıl... bebegıme oda hazırlayamayacagım sadece yatagını alacagım maalesefama 1 yılımız kaldı tayınımıze ınsallah gıttıgım yerde hazırlayacagım...
herkese hayırlı ramazanlar,ıyı aksamlar...
Selammm hoşgeldin,ıyı aksamlaarr...
bende kasım annesıyım daha once yazmıstım ama hıckımse slm bıle vermeyınce bır daha da yazmadım acıkcası,uzuldum...
esımın işi geregı dogudayız ve evım cocuk odasına musaıt deıl... bebegıme oda hazırlayamayacagım sadece yatagını alacagım maalesefama 1 yılımız kaldı tayınımıze ınsallah gıttıgım yerde hazırlayacagım...
saol canım hosbuldummm opuyorumnanaktanay ay ayyyy.. kımse cvp yazmadı mı sanaaa...
hoşgeldin..
selamm hosbuldumm canımmmSelammm hoşgeldin,
aa olur mu gözden kaçmıştır üzülme kırılma aşk olsun. İnşallah tayininiz güzel bir yere çıkar hakkınızda hayırlsıı olsun inşallah.
ıyı aksamlaarr...
iyi aksamlar hosgeldin hic uzulme yaa bende ilk mesaj yazdigimda hic kimse cvp yazmamisti bende kirilmistim sonra bi arkadas cvp bekleme direk konuya dal dedi. ondan sonrada direk konuya giris yaptim hamilelikten cobuk kiriliyoruz valla. :kedi:
ozebus hosgeldin canim hayirli olsun bebegina.s.
nalancim bu kadar kizma herseyde bir hayir vardir tatlim bebisin odasi iki
kere temizlenmis olucak iste:asigim:
hazal ben cevap yazarım sana :)) nörüosun yoktun bugün hiç..
ıyı aksamlaarr cnm saolasın...
ay sormayın zaten duygusal bır yapım var hamişlikte eklenınce bazen gercekten hııc cekılmıyorum,farkındayım yani :))
arkadas sana sanırım dogru demıs dırek dalmak gerekıyor konularaa :)
merhaba canım hosbuldummmmmerhaba kizlar, ozebus hosgeldin..
pekı madem bundan sonra dırek dalarım konularayani cnm kimseden cvp bekleme bazen gozden kaciyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?