2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hadı bakalım hayırlısı olsun iş konusunda..
Kız sen gordugum en cadı gelınsın heee..Ama kımse durup duruken cadı olmaz tabı sana neler ettıler de sen boyle dıosun alah bılır..
Benım kaynanam da yazık kızım dolmuşa fln bınme taksıye bın sallanmasın, kızım gecelıklerını al da parasını yollayım, kızım şöyle kızım böyle.. Ben kaynanama laf soyleyınce kocam kızıo cok nankorsun boyle kadını buldun da hala konusuosun dıye sızınkılerı duydukca hak verıorum kocama valla nankorluk edıorum hanı ben :)
prop sana kötü yapmışsın demedim ki.. ben hiç uğraşmadım da onu belirttim. 3+1'lik evi doldurduk çocuğa oda kalmadı. gariban oğlum. sırf bebek için 4+1 eve taşınmak istiyoruz.

Şaka yaptım şekerım, hatta nalan da ustune baska bı esprı yaptı hayır en kotu ben yaptım fln gıbısınden.. Bı odayı bosaltamadınız mı oglun ıcın, napcaksın 4+1 ı :S

Ben var ya acayip iyi de davrandım tepeme çıktılar burnumdan getirdiler. sana bi anlatsam sen daha beterini yapardın.ben yine bişey yapmıyorum.Şükretsin oğlunun hatrı var yoksa var ya kesin dövmüştüm. ooof oofff burnumdan getirdiler benim eşimin teyzesi bile kaynanalık yapıyo bana düşün artık ona neyse! amannn ne halleri varsa görsünler mümkünse benden uzak olsunlar propcum yaa

ay benım bı arkadaşım var.. sevgılısının annesı 12 kız kardeş :)) kız şimdiden ben ne bok yıcek dıye dusunuo ınanabılıo musun 12 kaynanası olcak kızın:roflol::roflol::roflol::roflol:

ay benım bı arkadaşım var.. sevgılısının annesı 12 kız kardeş :)) kız şimdiden ben ne bok yıcek dıye dusunuo ınanabılıo musun 12 kaynanası olcak kızın:roflol::roflol::roflol::roflol:
eyvahlar olsun :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ıyı aksamlaarr...
bende kasım annesıyım daha once yazmıstım ama hıckımse slm bıle vermeyınce bır daha da yazmadım acıkcası,uzuldum...
esımın işi geregı dogudayız ve evım cocuk odasına musaıt deıl... bebegıme oda hazırlayamayacagım sadece yatagını alacagım maalesef ama 1 yılımız kaldı tayınımıze ınsallah gıttıgım yerde hazırlayacagım...
herkese hayırlı ramazanlar,ıyı aksamlar...

ay ay ayyyy.. kımse cvp yazmadı mı sanaaa...
hoşgeldin..

Selammm hoşgeldin,
aa olur mu gözden kaçmıştır üzülme kırılma aşk olsun. İnşallah tayininiz güzel bir yere çıkar hakkınızda hayırlsıı olsun inşallah.

ay ay ayyyy.. kımse cvp yazmadı mı sanaaa...
hoşgeldin..
saol canım hosbuldummm opuyorumnanaktan
Selammm hoşgeldin,
aa olur mu gözden kaçmıştır üzülme kırılma aşk olsun. İnşallah tayininiz güzel bir yere çıkar hakkınızda hayırlsıı olsun inşallah.
selamm hosbuldumm canımmm
ınsallah dedıgın gıbı ıyı bır yer cıkar cnm,hayırlısı...opuyorumnanaktan

iyi aksamlar hosgeldin hic uzulme yaa bende ilk mesaj yazdigimda hic kimse cvp yazmamisti bende kirilmistim sonra bi arkadas cvp bekleme direk konuya dal dedi. ondan sonrada direk konuya giris yaptim hamilelikten cobuk kiriliyoruz valla. :kedi:

iyi aksamlar hosgeldin hic uzulme yaa bende ilk mesaj yazdigimda hic kimse cvp yazmamisti bende kirilmistim sonra bi arkadas cvp bekleme direk konuya dal dedi. ondan sonrada direk konuya giris yaptim hamilelikten cobuk kiriliyoruz valla. :kedi:

ıyı aksamlaarr cnm saolasın...
ay sormayın zaten duygusal bır yapım var hamişlikte eklenınce bazen gercekten hııc cekılmıyorum,farkındayım yani :))
arkadas sana sanırım dogru demıs dırek dalmak gerekıyor konularaa :)

ozebus hosgeldin canim hayirli olsun bebegina.s.
nalancim bu kadar kizma herseyde bir hayir vardir tatlim bebisin odasi iki
kere temizlenmis olucak iste:asigim:

hazal ben cevap yazarım sana :)) nörüosun yoktun bugün hiç..

iyiyim cnm yaa gecmisinizi okuyordum. bugun esimle disari ciktik cocuk parasi icin basvuru yaptik ama eksiklik cikti benim oturma izni kagidim olacakmis. o yuzden haftaya kaldi ve bir yagmur yagdiki sanki bardaktan bosaliyordu valla bizede arabaya gidene kadar sirilsiklam olduk semsiyemiz oldugu halde. esim evde olunca bilgisayar bana pek kalmiyo simdi uyuyo diye bilgisayar bana kaldi. bugunde bole gecti valla..

yani cnm kimseden cvp bekleme bazen gozden kaciyoo

ay hazaaaaallllll... darısı başımıza.. bı yagmur da buraya yagsa şöyle şakır şakır.. sırılsıklam olana kadar yagmurun altında kalcam ben de.. yemın ederım usuyup de yorgana sarılmayı ozledım

yarin icin burayi da yagmurlu gosteriyor :)
prop kis geldiginde soguktan sikayet ettigini duymayalim =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…