- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
hoffff oyle canim SIKKIN ki anlatamam.. dun oftara kvalidelere gittik, bu aksam evdeyiz, yarin da kaynim davet ediyor,, hekes orucluyken orucsuz olmak cok tuhaf..
bu arada seker testimin vakti geldi geciyo. yarin sabah gitmem lazim. ac mi gideyim bilemedim..
ay hazaaaaallllll... darısı başımıza.. bı yagmur da buraya yagsa şöyle şakır şakır.. sırılsıklam olana kadar yagmurun altında kalcam ben de.. yemın ederım usuyup de yorgana sarılmayı ozledım
hoffff oyle canim SIKKIN ki anlatamam.. dun oftara kvalidelere gittik, bu aksam evdeyiz, yarin da kaynim davet ediyor,, hekes orucluyken orucsuz olmak cok tuhaf..
bu arada seker testimin vakti geldi geciyo. yarin sabah gitmem lazim. ac mi gideyim bilemedim..
hazal randevuylami gidiyorsun sen
prop sen veledine isim dusunmedinmi hic?
75lık 3 saat suruyoooooo......
düşünmem mı koymustum bıle.. ama babamız yıne yan cızmeye basladı.. toprak koyarsak top dıye kısaltıp dalga gecerler cocukla dıo.. delı mıdır nedır.. hıc oyle kısaltma duymamıstım..
düşünmem mı koymustum bıle.. ama babamız yıne yan cızmeye basladı.. toprak koyarsak top dıye kısaltıp dalga gecerler cocukla dıo.. delı mıdır nedır.. hıc oyle kısaltma duymamıstım..
belkı yanlıs bılıorumdur.. ama bızımkı gıbı 1 saat surmuo orası kesın..doktor 2 saat dedi ama bilmiyorumkismile
ben de yanliz gitmek istemiyorum ki, ne yapicam o kadar saat orda yaa...mirmirmirmir
:roflol: top da nerden cikti hahaa.. aman ya isim mevzusu da ayri bi dert..
hele ben ne begendiysem fransizca bi anlami cikti e haliyle takamam cocuguma ole isimler.. kayra istedim. fransizca zibidi demek =)
ya evet o nasıl kısaltma ne sacmalık sırf koymamak ıcın ıste, zaten zar zor kabul etmıstı cayacak galıba sımdı.. ben Erin ismini de çok begenıyorum ama bızım soyısmımıze yuvarlak seslı harfler daha cok uyuyoesinde ne genis dusunuo cnm yaaa hic ole kisaltma duymamistim valla.
dusunmemlazimm senin oglunun ismi listede imran yazio galiba ne anlami var ismin?
evine bagli kalan kisi anlamina geliyor. hz meryemin babasinin adi ayni zamanda kuranda âli imran sûresi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?