2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoffff oyle canim SIKKIN ki anlatamam.. dun oftara kvalidelere gittik, bu aksam evdeyiz, yarin da kaynim davet ediyor,, hekes orucluyken orucsuz olmak cok tuhaf..
bu arada seker testimin vakti geldi geciyo. yarin sabah gitmem lazim. ac mi gideyim bilemedim..

tamam şikayet etmıcem söz..

sen ac gıt, nıye ac geldınız gerek yoktu derlerse yersın, ama yıyıp gıdersen ac gelmenız gerekıodu derlerse cozumu yok..

aayy valla ben bugun sirilsiklam islandim valla usudum. norvecin yagmuru turkiyeye gitse keske ama ben severim yagmuru artik kar yagana kadar yagmurlu gunler bizi bekliyo. insallaah orayada yagar. kiz yorgana nie sariliyon ben o usudum asansorde esime sariliodum.sempatiksalakcinni .yagsinda sende usur kocana sarilirsin isinirsin sempatiksalakcinni :dance:

benim seker testim pazartesi gunu saat 8 de ve gece 12 den sabah sekize kadar hic bisiy yememem gerekiyomus. sana ne yapman gerektigini solemedimi doktorun?

hayir hicbirsey soylemedi. sadece recete verdi o kadar.
ben de tatli yemeden duramiyorum.. nese bu saatten sonra yemiyeyim o zaman.
ve benimki 50 lik degil 75 lik

hazal randevuylami gidiyorsun sen

evety ebeme sormustum tes falan yapilacakmi die istersen yaptirirsin dedi ve hastaneden randevu aldi bizim icin.
pazartesi nasil yapcam yaa ulasim sorunu var hastane bayagi bi uzak bana sabahin korundede tek basima gidemem artik esim isini bølup beni goturecek.

düşünmem mı koymustum bıle.. ama babamız yıne yan cızmeye basladı.. toprak koyarsak top dıye kısaltıp dalga gecerler cocukla dıo.. delı mıdır nedır.. hıc oyle kısaltma duymamıstım..

:roflol: top da nerden cikti hahaa.. aman ya isim mevzusu da ayri bi dert..
hele ben ne begendiysem fransizca bi anlami cikti e haliyle takamam cocuguma ole isimler.. kayra istedim. fransizca zibidi demek =)

düşünmem mı koymustum bıle.. ama babamız yıne yan cızmeye basladı.. toprak koyarsak top dıye kısaltıp dalga gecerler cocukla dıo.. delı mıdır nedır.. hıc oyle kısaltma duymamıstım..

esinde ne genis dusunuo cnm yaaa hic ole kisaltma duymamistim valla.

doktor 2 saat dedi ama bilmiyorumkismile
ben de yanliz gitmek istemiyorum ki, ne yapicam o kadar saat orda yaa...mirmirmirmir
belkı yanlıs bılıorumdur.. ama bızımkı gıbı 1 saat surmuo orası kesın..
:roflol: top da nerden cikti hahaa.. aman ya isim mevzusu da ayri bi dert..
hele ben ne begendiysem fransizca bi anlami cikti e haliyle takamam cocuguma ole isimler.. kayra istedim. fransizca zibidi demek =)

esinde ne genis dusunuo cnm yaaa hic ole kisaltma duymamistim valla.
ya evet o nasıl kısaltma ne sacmalık sırf koymamak ıcın ıste, zaten zar zor kabul etmıstı cayacak galıba sımdı.. ben Erin ismini de çok begenıyorum ama bızım soyısmımıze yuvarlak seslı harfler daha cok uyuyo

simdi fransiz bir siteden baktim orda da uzun omur ve refah olarak geciyo.. anlamlari cok guzel.
ama ben yusuf isminin hastasiyim cok yakin birinde var olmasaydi ben de istiyordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…