- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
:1shok: :1shok: :1shok:ozebus küstüm sana, bi soru sordum cevap vermiyosun askolsun hihh..
ozebus seninki kiz me erkek mi? ilk bebegin mi?.
simdi fransiz bir siteden baktim orda da uzun omur ve refah olarak geciyo.. anlamlari cok guzel.
ama ben yusuf isminin hastasiyim cok yakin birinde var olmasaydi ben de istiyordum :)
heee kacırmısım megersem :kedi: :kedi: söslerımı gerı aldım bennnn...
ılk bebegım canımcım,oğlusum olcak kısmetse...
sizin soyisminiz ne prop? :)
kaydirigubbakcemile3 bu sene oglanlar daha fazla galiba.. allah kucagina almayi da nasib etsin
demi gercekten bende cok seviyorum yusuf ismini. hamileligimin basinda esimle anlastik kiz olur ben erkek olursa esim koyacakti ben kiz ismini hazal olarak belirledim esimde erkek yusuf olsun dedi. ama biz sonradan ogrendik kaynanamin babasinin ismide yusufmus yani esim biliodu ama aklina hic gelmemisti. benim haberim bile yoktu sonradan bi sinir oldum ama esim herkesin yaninda dedemin ismi deil biz o niyetle koymadik diyince sinirim gecti. kaynanamda duymustur artik onun babasinin niytine koymadik. cunku havalara girmisti babasinin ismini koyduk die ama simdi mors olmustur.. şakkıdı
olmaz soylemem :) ohhh ben daha sızın adınızı bıle bılmıorum sen gel bana soyısmımı sor maşalaah :))
hz yusuf gibi yakisikli ve guzel ahlakli olsun insallah :) adiyla buyusun...
ben isimlerin sahsiyete etki ettigine inaniyorum.
olmaz soylemem :) ohhh ben daha sızın adınızı bıle bılmıorum sen gel bana soyısmımı sor maşalaah :))
amin teyzesi insallah insallah hz. YUSUFA ceker benim tatli oglum.
hepimizin bebekleri guzel ahlakli olur insaallah.
kizlar yusuf gece ole tepik atioki sanki karnimiyirtacak gibi yaa ozellikle gece yapio yatma dio bana resmen yaa simdiden alistirmaya calisio bana uykusuzlugu. ama benim icim bi tuhaf oluo elimi koyunca avucumun cinde sanki yaa bende hemen elimi geri cekiorum. sizin sipalarda bole yaramzliklar yapiomu?
Düşünmemlazım sadece il ve semt biliyorum kapı numaranı bılmıorum ya :))
evet herşeyimi mrk edıonuz başımın belaları :)
bu arada cok ozel degılse cıddeen senın adın ne :roflol: yanı ozel degıldır tabı ad bu da merak ettım bırden :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?