hazalcım benımkıde öyle :) gecen gun ılk defa kafasını dayadı karnımın seklı yamuldu,elımle kafasını hıssettım yaa :) bırkac gundur uykusuz gecelere basladım bende artık...
valla hazal benımkının cıddı anlamda uyku duzenı var :S ben de sasırıyorum ama ıkı aydır bu boyle.. sbh 4-5 gıbı uyanık oluyo ama çok kısa suruyo.. hemen gerı uyuyo.. snr öğlene kdr uyanıksa bıle cok az hareket edıo uyuyo mu uyanık mı bılemıorum.. ogleden sonra acayıp harketlı oluyo saat 1den akşam ustu 5e kdr fln fır dönüyo.. snr yıne uyuyo saat 10a kdr fln hareket etmıo hıc..saat 10 ve gece 1 arası da yıne cok hareketlı oluyo..1de yıne uyuyo..
garıp gelebılır ama bu duzenı bozdugu 2-3 gun fln olmustur en fazla bıldıgın bu duzunde gıdıo su anda yanı cok ılgınc..
evet ya cnm benim sipamda bi tarafa kasiyo kendini karnim tas gibi oluyo artik kafasimi poposumu anlamiyorum. 3 ay kaldi artik uykusuzluga alistiriolar bizi zaten dogdumu ben uyuyamamki hep bakarim ustune ne yapiyo diye ayy canim oglum benim
valla benimki gece ve sabah cok hareketli luyo gun icersindede hareketli ama gece ve sabahki gibi deil dun esimi ise gecirdim saat 5 ti tam uykuya dalacam bi tekmeledi elimi karnima koydum sanki avucumun icindeydi yaa.
uhhh yirim onlari benn.. yapiyo masallah diyorum ki uyutmucak bu bizi kesin. kiz ne zaman yataga yatiyorum ya o zaman basliyo sipa..
annesinin kuzusu, buyusun de kendi yatagindan annesini uyutmasin..
memnun oldum :) :roflol:
hazalınki ne acaba :)) :roflol:
vat iz yor neym hazal =)
eh aynen öle oluyo cnm kasıyo kendını bır tarafa kramp gırmıs gıbı :))) az kaldı bende uyuyamam gıbı gelıyor,onu bırakıp wc bıle gıremem gıbı gelıyor :)) senın de erkekmiş,maasallah saglıcakla al kucagına ınsallahh...
evet ya dogduktan sonrada ben uyutmucam onu koklayip yicem.
prop bi tahmin yurut bakiimm bakalim bilecekmisin?? bilmiyorumkismile
comment tu t'appelle hazal ???
:roflol: düşünmemlazım boyle mı yazılıodu :S
Birisi
hanş noldu senin yemek bloğun, hiç yeni bişi eklemiosunnnnn...
est ce que tu sais parler français? =)
şükufe:roflol: kız nerden biliyim deliiiii
est ce que tu sais parler français? =)
sükufe mi? abiye? :))
profetikim haklısın ya, çok üşeniyorum yemek yap sonra resim çek belki yarın. applepie yaparım. uzun zamandır aklımda.
non..
je m'appelle burcu..
je suis turque..
je habite a istanbul
bu kadar bılıorum:roflol:
lıse 1de bır sene gorenmıstık ama tabı kı hıcbısı hatırlamıorum :roflol::roflol:
poffff ingilizcenin gozunu seveyim ben =)
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ALLAH iyiliginizi versin yaa tahmin yurutun dedim rezil edin demedim madem ingilizce ve farnsizca sordunuz bende size norvecce crevap veriim
Jeg heter AYNUR hyggelig å treffe dere vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?