2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hazalcım benımkıde öyle :) gecen gun ılk defa kafasını dayadı karnımın seklı yamuldu,elımle kafasını hıssettım yaa :) bırkac gundur uykusuz gecelere basladım bende artık...

evet ya cnm benim sipamda bi tarafa kasiyo kendini karnim tas gibi oluyo artik kafasimi poposumu anlamiyorum. 3 ay kaldi artik uykusuzluga alistiriolar bizi zaten dogdumu ben uyuyamamki hep bakarim ustune ne yapiyo diye ayy canim oglum benim

valla benimki gece ve sabah cok hareketli luyo gun icersindede hareketli ama gece ve sabahki gibi deil dun esimi ise gecirdim saat 5 ti tam uykuya dalacam bi tekmeledi elimi karnima koydum sanki avucumun icindeydi yaa.

heh aynen öle oluyo cnm kasıyo kendını bır tarafa kramp gırmıs gıbı :))) az kaldı bende uyuyamam gıbı gelıyor,onu bırakıp wc bıle gıremem gıbı gelıyor :)) senın de erkekmiş,maasallah saglıcakla al kucagına ınsallahh...

uhhh yirim onlari benn.. yapiyo masallah diyorum ki uyutmucak bu bizi kesin. kiz ne zaman yataga yatiyorum ya o zaman basliyo sipa..
annesinin kuzusu, buyusun de kendi yatagindan annesini uyutmasin..

evet ya dogduktan sonrada ben uyutmucam onu koklayip yicem.

memnun oldum :) :roflol:

hazalınki ne acaba :)) :roflol:

prop bi tahmin yurut bakiimm bakalim bilecekmisin?? bilmiyorumkismile

vat iz yor neym hazal =)

kizlar bi thmin edin yaa aklinizdan ne gecio merak ettim

insallah canim hepimiz saglikla kucagimiza aliriz insallah

profetikim haklısın ya, çok üşeniyorum yemek yap sonra resim çek belki yarın. applepie yaparım. uzun zamandır aklımda.

ay ben hıc ozenmıorum yemeklerın resımlerıne :)
kayınvalıdem dıo kı nıye sap gıbı koyuyosun bu resımlerı kenarlarına cıkolatalı sos dokelım ustune nane dondurma fln koyalım dıo mesela pancake ler ıcın :roflol: dedım anne bi git işine ben ugrasamam onlarla :))
american pieee :))

hay yarabbim yaa hayal gucunuze hayran kaldim biri sukufe dio biri abiye dio. :roflol:

ne catlak arkadaslarim var yarabbi :roflol: benim gibi :sm_cool:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ALLAH iyiliginizi versin yaa tahmin yurutun dedim rezil edin demedim madem ingilizce ve farnsizca sordunuz bende size norvecce crevap veriim

Jeg heter AYNUR hyggelig å treffe dere vereliniortak

yok canim ben artik japoncaya gecis yapiyorum =) memnun oldm bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…