2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ulan ne norveççesi.. ya turkce ya ıngılızce konuşun da kufur mu edıonuz napıosunuz bılelım :)))

ayy hayatim ne yapiimm siz bildiginiz dilde sordunuz ben bildigim dilde.
yok korkma ufur etmedim anlamissindir cnm sembolde ekledim yani adim Aynur sizinle tanistigima memnun oldum dedim korkma yanii kufur yok lmaz:

ay o kadar mı kötü bak ne guzel yazdım 3 cumle.. yanlış mı yazmışım :roflol:

en seksi dil fransızcaymış, yatak odası dili:roflol::roflol:

diyosun aklinialirimsmile..
zor ama ben seviyorum yabanci dil ogrenmegi.. kursta ve sinavda gayet basarili bir ogrenciydim hem de laelaelaelaelae

kızlar ya şaka maka 27 haftayı bitiriyoruz aklıma 3 haftalıkken öğrendiğim geldi.. vay canına
..

diyosun aklinialirimsmile..
zor ama ben seviyorum yabanci dil ogrenmegi.. kursta ve sinavda gayet basarili bir ogrenciydim hem de laelaelaelaelae

evet yaa ozelliklle bulundugun yerin dili cok onemli bende kursa giderken calismak icin ogretmende yardim istemistim bana calisma okula devam et universiteye falan git dedi cok caliskansin ve cabuk ogreniyosun dedi. ama hamileligin basinda cok bulantim oldugu icin birakmak zorunda kaldim. sen devam ediomusun kursa?

selam kızlar. nasılsınız? bebişlerin isimleri bitti şimdi kendinizinkilere mi geçtiniz?

ah canim benim ayni kaderimi paylasiyoruz :)
ben kurs bitmeden sinava girdim ogretmenim hazirsin bosuna gelmene gerek yok dedi.. girdim cok iyi gecti tek hatam yok hepsi fulldu. sonra universiteye devam etmemi tavsiye etti ogretmenim ama ne yazikki gidemedim. hamilelikler, dusukler derken gecti gitti. cocugum 3 yasina gelince belki ikna ederim kocami..

ya iste cabuk ogreniyorum siz burda iki kelam daha etseniz ogrenecem yaa norveccem iyi bi ilerledimi ingilizce kursunada giderim artik esiminde faydasi olur bana. siradaki dil ingilizce CADIARZU ogrenirim

ben de tıp mı okusam acaba tekrar dıyorum.. bok gıbı para kaznıo bu doktorlar.. mımarlıkta iş yok tıp okuyım bence ben :))

burcu ısmınden nefret edıyorum.. her sene en az bı kısı daha olurdu aynı ısımden sınıfta.. unıversıtede 3 kısıydık :S kabus gıbı bısı yanı bu.. iğrenç isim böğğğ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…