2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet cnm sinavlarda hep basarili oldum burda bizden cok erken gelenler bile benim kadar konusamiyo. bugu evimizin yaninda bi kurs gordum esime dedim gidiyim doguma kadar pek gonlu olmadi. dogumdan sonrada gidemem galiba cocuk buyutmem gerekio. ogrendikleriumide unutmasam barii

mimarlıktada para var eh tabii doktorlar kadar seri kazanamazlar tahminen. bu saatten sonra zor doktor olursun. hadi bana inat hırs yap bebeğinle beraber doktor ol.

burcu ısmınden nefret edıyorum.. her sene en az bı kısı daha olurdu aynı ısımden sınıfta.. unıversıtede 3 kısıydık :S kabus gıbı bısı yanı bu.. iğrenç isim böğğğ

inanmazsın lisede 3 yakın arkadaştık. üçümüzün de adı burcuydu. duyanlar dalga geçtiğimizi sanırdı. o dönemin moda ismiymiş. ama ben yine de severim..

ulan daha 23 yasındayım sımdı baslasam 30umda doktor cıkarım gaza getırmeyın ulan benıııııııiiiiiiii...

ama birisi nefret edılmıcek gıbı mı her 10 kısıden 4ünün adı burcu :))

burcu buraya gel kiz burda mimarlik maasi bayagi iyi benim gorumcem olacak sahsiyette mimar ama o ic mimar galiba evin icini dizayn edio. ama maalesef okulunu bitiremedi salakk simdi baska bi isyerinde calisio

nalan bi relax yaaaa.. bak gozun de gormuo kocanı gozunun onunde olsa daha sınırlı olurdun :) benımı de gelmedı...

norvecte gecerlı oldugunu sanmıyorum dıplomamın.. emın degılım ama pek cok avrupa ulkesınde gecersız bızım dıplomalar.. bır sene ekstra egıtım almamız gerekıo .. o da bızım okul oyle.. baska unıden mezunsan 2 sene egıtım alman gerekenler de var.. avrupa bızı adam yerıne koymuo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…