2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hazal Oslodaymışsın :) windows vista kullanıyosun, internet explorer 8 den girdin siteye, google dan aratıp girdin hem de :)))

yaaa proppp canim kozlenmis patlican salatasi cekti yaaa valla evde patlican olsa hic usenmez yapardim valla yarina ilk isim patlican alip yapmak olacak resimde cok guzel duruyo yaww

Hazal Oslodaymışsın :) windows vista kullanıyosun, internet explorer 8 den girdin siteye, google dan aratıp girdin hem de :)))

hahahah ne ayrntili bi bilgi bolee. ya evet googleden ariyacagima seni favoritlere ekliyimde cabuk baglaniyim siteye olumunekankayizsmile

hahahah ne ayrntili bi bilgi bolee. ya evet googleden ariyacagima seni favoritlere ekliyimde cabuk baglaniyim siteye olumunekankayizsmile

ayrıntılı dııl be bu kadarcık işte :))
ayrıca neden explorer kullanıosun alışkanlıktan dımı. fırefox kullanmanı tavsıye ederım, bı kere fırefox a basla asla explorer kullanmazsın

chrome da ıyı de benımkı de alıskanlık işte ben de fırefox a alıskınım safari ya da chrome kullanamıyorum..
ayrıca chrome hepsınden daha guvenlı onu da bil yani

ayrıntılı dııl be bu kadarcık işte :))
ayrıca neden explorer kullanıosun alışkanlıktan dımı. fırefox kullanmanı tavsıye ederım, bı kere fırefox a basla asla explorer kullanmazsın

iyi iyi bu kadar bilgi yeter.
zaten biz once firefox kullaniyorduk bilgisayarimiz bozulup tadilat oldugundan beridir bi daha yuklemedik. buda iyi gidio ama bende frefoxdan memnumdum bi ara yuklerim cnm tavsiye icin saol.

bu arada hazal ben o gun salatayı oyle sıcak sıcak yemek gıbı yedım dayanamayıp valla oyle de cok guzel oluomuş, tavsıye ederım :)

kocam geldi merhaba bile demedim, içimden konuşmak gelmiyo, suscam bu gece, konuşursam patlarım kesin, yine boğazıma bi şi düğümlendi, çok sinirliyim, niye bu kadar sinirlendim, bütün hamileliğin siniri bugün patlak veriyo galiba...

şu an içimden nedense günlük yazmak geldi, oraya içimi dökmek istiyorum, aklıma ve ağzıma gelen her şeye oraya yazmak istiyorum, ama yazamam herhalde, hiç yazmadım düşündüklerimi, yazmamak daha ii belkide...

belkide yazmak lazım, belkide sölemek lazım, bilemiyorum kafam karışık düşünemiyorum, sürekli ağlamak istiyorum, sanki ağzımı açsam ağlıyacak gibiyim, hala boğazımda bi şi var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…