2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nalancım sinirlendin ama sinirlenme nedenin adamların işi geciktirmesi ya da kocanın buna göz yumması değil tam olarak.. Sen kendini ona göre hazırlamıştın, yarın kızının odası gelicekti, burda hepimize söyledin mutlulukla, hayalini kuruyodun onun mutlu oluodun, sen bu yğzden sinirlendin bu kadar.. Türkıyede yasadıgımızı ve bu tıp seylerın boyle aksamalarla oldugunu zaten coktan bılıosun baska bısı olsa bu kdr sınırlenmıcektın konu kızınla ılgılı olması ve sen kendını bu kadar hazırlamısken gecıkme olması..
Eşine de bilinç altında senın kdr uzulmedıgı, senın kadar heyecanlanmadıgı, senın kadar onemsemedıgı ıcın kızıosun ( oda ıcın soyluorum sadece ).. evet bızım kadar heyecanlı olmaları beklenemez zaten bu konuda ama o da ıstemezdı tabı boyle bı gelısme yasansın..
Ayrıca anladıgım kadaıyla melankolık bı havaya gırdın sınırlendıkce sınırlenıosun.. bazen uzgun olmak sınırlı olmak hosuna gıder ya ınsanın devam edersın surat asmaya.. bak oyle oldun bugun sen de.. bı dagıt su kafanı yaaaaaaaa....

boğazımdaki düğüm ağlayıncada geçmiyo nasıl bi şeyse, ay bana soldan soldan geliyorlar galiba...

ben en iyisi birazdan uyuyayım, belki uyumak bana ii gelir...

yarın yavrumu görünce belki geçer her şey...

bu arada hazal ben o gun salatayı oyle sıcak sıcak yemek gıbı yedım dayanamayıp valla oyle de cok guzel oluomuş, tavsıye ederım :)

valla cok feci agzim sulandi yarin yapmazsam catlarim. evet bende sicak yemeyi severim yarin yapacam insaallah neyse ben cikiorum kizlar kendinize ii bakin kocisde hala yatio yaa ne uykucu bi kocisim varr neyse herkese ii geceler..

bence uyuma kafanı boşaltıp gıt kocanla barış, sarıl kendıne gel :) uyursan küs yatmış gibi olcaksınız, bu durumda sbh ta küs kalkcaksınız, bu kdr buyutulcek bısı yok bak..

sıkıldım, avazım çıktığı kadar bağırsam rahatlarım belki...

siz bana bakmayın kızlar ben ölesine yazıyorum, içimi boşaltıyorum buraya, cevap yazmanıza gerek yok yani...

türkiye deki insanlar adam olmazlar, onun için türkiye hep olduğu yerde sayıyo, topu aynı bunların, Allah hepsini bildiği gibi yapsın...

Günaydınlar Herkese...opuyorumnanaktan

Nalancım bugün daha iyisindir inşallah evet aynı şey benimde başıma gelmiş olsaydı bende senin verdiğin tepkiyi verirdim hatta fazlasını bile..
Ama istediğin kadar üzül, bağır, çağır yapacak birşey yok malesef onlar yine istedikleri zaman gelecekler.
Evet hamilelikte sinirlenince kolay kolay sakinleşemiyor insan. Ben bir kaç defa yaşadım biliyorum hatta ağladım, tepindim ama nafile boshayallersmile
Neyse herşeyde vardır bir hayır diyelim kısmet diyelim ve üzülmeyelim ok.:1hug:Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…