2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün şeker yüklemem var,Şimdi kahvaltı yapayım da 3-4 saat aç durup öyle yapılcakmış.Kocam gecikirse vururum onu aç susuz durcağım için=)))))))))))))))))))))))) evden çıkmadan dedim zaten bak düşer bayılırım fln diye:)

günaydın anneler
nasılsınız?
bende bugün işe gelmek istemeden geldim o kadar güzel uyumuşum ki uyanmak istemedim açıkçası
arada bi patronlar lütfedip hamilesin yarın gelme deseler süper olur

günaydın bayanlar ve bayanlarrrrr..

gece 3 defa su içinde uyandım cırılcıplak soguk suyunaltına gırıp aynen gerı uyudum sakı yataktan hıc kalkmamısım gıbı sanıyesınde gerı uyudum cok ılgınc bır geceydı :)

aso sende şeker cıkma ihtimali %0.0002 bence, nasıl :))

Günaydın annelerr
günayddın bebişler
günaydın topikkkk :):)

bende bugün işe resmen sürünerek geldim sekizde mesaim başlıyor dokuza geliyordu açtığımda

çok zor geliyor dün yemeği yedik küt yattım yatarken çok rahatsız oluyorum karnım geriliyor resmennn bebek yukarı çıkıyorrr bir o tarafa dön bir öbür tarafaa

su gibi terliyorum bu arada acaip oluyor gece bitse şu sıcaklar yaaa

Günaydın şekercim:) dün gece çok güzeldi yaa serindi bayağı esti rahat uyuduk:)
inşallah çıkmaz bir şey bakalım görcez of 1 saat sürecekmiş.kocam vaktinde gelir de aç bırakmaz beni inşallah

burası da gecen haftaya gore daha serın daha cok esıyo.. ama dun ben o kdr tursuyu kurufasulyeyı yıyınce bıraz rahatsızlastım sanırım :)))

1 saat cabucak gecıo canım bı gazete gotur yanında butun eklerını fln okuyana kdr bıtıo zaten :)

prop aynen sırılsıklam oldum bende duşa girip biras rahatladım

bir baktım giyecek bişi kalmamış hepsi kirli o kadar sık değiştirdim ki gece üstümü, eşimin şortlarından giydimmm artık sabahta ilk işim makinayı çalıştırmak oldu

iyice dağıldım bende bugün kadın gelicek dedim hemen gitme ütülerimide hallet dedim neyse parası vereyim tamam dediii

iznime az kaldııı çıksam artık diyorum iyice zor gelmeğe başladııı birde gece kalkıyorum takrar yat sabah rkenden kalk eşimede kıyamıyorumm napim gece kalkıyorum

:)))))))) öyle patron sanırım ender bulunur:)

evet haklısın ender bulunur hatta hiç bulunmazaklinialirimsmile

o kadar yorgun düşüyor ki vücut sıcağa dayanamıyoruz
ben şaban oğlu şabanı izlerken uyuyakalmışım bir uyandım sahur programları var tvde
davulcu olmasa uyanmazdım belkide
kaş gündür uyuyamayacağın sanırım bünyem dün iflas etti bende derin uyku çektimguclubacismile

Zaten büyük ihtimalle öyle olcak.Keşke o arada bir doktor beni ultrasona soksa da benimki napıyo görsem kaydirigubbakcemile3 ahh ahhh doktorum ayrılmasaydı keşke:)

benım randevuma da nihayet az kaldı.. çarşamba gitcem işte.. oğlumu göreyim yuzunu gostermeye tenezzul ederse eşek sıpası..

dıyetısyen randevum da var :) 15 gun olmuş olcak.. sımdılık 300 gr vermıs gorunuyorum bakalım carsambaya kdr ne değişecek :)

sen bı şımar bakalım doktora belkı musaıtlerse alırlar..

ben 1 saat sonrakı kanı verdıkten snr onun sonucu 20 dkda cıkıcaktı onu beklemeden dırek yemege gıdıp gelmıstım :) dayanamıo ınsan..

benım şımarıklık sokmedı bu sefer.. bı keresınde ama ben oğlumu ozledddiiiimmm nolurrrrr fln seklınde gırmıstım ultrasona ama bu sefr yemedi:roflol: umarım benimkınden başarılı olur senınkı

günaydın kızlar nasılsınız.bugün bende işe sürünerek gelenlerdenim.3 gibi çıkıcam işten alışveriş yapmam lazım.evi artık bi zahmet toplamam lazım .bugün evlilik yıldönümümüz kendime çeki düzen vermem lazım..hediye bakmam lazım.:))yani kendime yani bir ben lazım :)))

düşünmem mı koymustum bıle.. ama babamız yıne yan cızmeye basladı.. toprak koyarsak top dıye kısaltıp dalga gecerler cocukla dıo.. delı mıdır nedır.. hıc oyle kısaltma duymamıstım..
ahhhah onu bana eşim de demişti ilk zamanlar. dedim ki ona bakarsan her isimde bulunur öyle dalga geçilecek birşey. mantıklı geldi heralde ondan sonra bişey dememişti :)

burcu ısmınden nefret edıyorum.. her sene en az bı kısı daha olurdu aynı ısımden sınıfta.. unıversıtede 3 kısıydık :S kabus gıbı bısı yanı bu.. iğrenç isim böğğğ
ya ben napim kız 12 kişiydik dershane sınıfında, 7 mizin adı zeynepti. kimsenin telefonunda sadece zeynep diye kayıtlı değilimdir çünkü en az 3-4 tane tanıdıkları olur herkesin bu isimde.

oy cicim iyi çıkar senin yüklemen. gelince sonucu yaz da merak ettirme tamam mı?

nalancım canım hamilelikten heralde biraz fazla üzülmüşsün boş yere. olan olmuş ne yapalım demek lazım ama elinde de değildi anladığım kadarıyla. umarım bugüne güzel başlarsın a.s.

günaydın herkese
çok sıcak yine burası valla duş aldım kalkarkalkmaz ama cık işe yaramadı. ben de bugün temizlik yapıcam eşimi bekliyorum uyansın da yardım edicek bana.

evet bijo yani her isme bir kulp takılabılır tabı kı ama benım kocam en bastan ıstememıstı zaten bılıosun zar zor ıkna oluyodu kı yıne caydı :) bakalım nolcek..

Kendi doktorum olsa şımarıklığa bile gerek yok ama başka doktorlar da şimdi istemez.Benim hastam değilsin fln filan muhabbetleirne girerler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…