2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ohhh nice yıllarınız olsun basakcım.Hediye belli mi,kafanda bir şey yoksa hediye almak da uzun sürer şimdi :S
İnşallah canım ya umarım iyi çıkar. 50'lik istedi benden sadece. Akşam eve gelince yazarım sonuçları.

nice mutlu birlikte yeni yıllara canım
seneye bebişle kutlarsınız çok güzel olurrr
bir ömür sürsün mutluluğunuz canımma.s.

evet bijo yani her isme bir kulp takılabılır tabı kı ama benım kocam en bastan ıstememıstı zaten bılıosun zar zor ıkna oluyodu kı yıne caydı :) bakalım nolcek..

bu erkekleri isim konusunda hiç anlamıyorum ya :)
karar verin bak arkadaşım doğurdu. hastaneye ziyarete gittim hala isim kavgası yapıyolardı :roflol:

başakcım kutlu olsun yıldönümünüz, bir ömür boyu mutlu olun inşallah opuyorumnanaktan

bizimki de cuma günü. anam bu erkeklere hediye seçmek çok zor :bbo:

bijo sence bende oyle bır goz var mı :)))
bebek sekerlerıne ve kapısına adı yazılacak veledın yanı ıkı hafta ıcınde halledılcek bu ısım mevzusu işte o kdr :))

bijo sence bende oyle bır goz var mı :)))
bebek sekerlerıne ve kapısına adı yazılacak veledın yanı ıkı hafta ıcınde halledılcek bu ısım mevzusu işte o kdr :))

hadi hayırlısı olsun ama ben yakıştırmıştım senin oğluna toprak adını..
bakalım heyecanla bekliyoruz adı ne olacak diye :roflol:

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.sizlerde inş nice seneler görürsünüz yavrularınızla.yavaş yavaş yaşlanıyoruz işte ne yaprsın :)))bijo hediye konusuna gelince kararsızım.bitane çeket beğenmiştim o var aklımda.yada saat.ama saat takmayı pek sevmiyo kararsızım şimdilik.

prop ya ben erin ismini beğenmedim. çünkü bilindik bir kız ismi yabancılarda irish kökenli. aklıma takıldı söyleyeyim. diyeceksin ki sana ne ben beğendin. olsun. bir de eren diyecekler çocuğa çoğunlukla.

valla canım benimki de saat ve yüzük takmaz işyerinde aletlerle çalıştığı için. cekettir pantolondur tişörttür hep bunları alıyorum artık değişik bişey olsun diyorum.
bakalım converse ayakkabı istiyodu bişey bulamazsam alıcam bi tane..

Ceketi o denemeden nasıl alcaksın ki

hadi hayırlısı olsun ama ben yakıştırmıştım senin oğluna toprak adını..
bakalım heyecanla bekliyoruz adı ne olacak diye :roflol:

evet ben de yakıştırmıştım

öff kız olsaydı hazırdı ismi, en az 5 tane isim vardı kafamda babası bırını begenırdı kesın, erkek olunca boyle oldu :)

bu arada ben sebamed pişik kremını test ettım onayladım kızlar, kesınlıkle işe yarıyor:roflol::roflol:

ay nıye sanane dıyım :) babası da begenmıo kı zaten .. baksana topraktan top cıkarttı buna hıc olur demeze.. ay ne bok yıcem yaaaaaaaaaaaa....

cuzdan alabılırsın guzel bır derıden.. cuzdan kemer takım alabilirsin..

ooo ürünler alındı denenmeye başladı bilesengözlerimebaksanab
bende daha markaya karar veremedim

Son düzenleme:
cuzdan alabılırsın guzel bır derıden.. cuzdan kemer takım alabilirsin..
cüzdan kullanmaz hayatım o, cebinde taşır ne var ne yok. kemer de anca kot kemeri o da bazen. kumaş giymediği için kullanmıyor. yoksa iyi bir hediye olurdu valla. teşekkürler fikir verdiğin için opuyorumnanaktan

ayy bu cons lar ne kadar ucuzmuş gittigidiyorda akannehir ulen kaç para veriyorum alıyorum ben. burda yarı fiyatı valla şaşırdım :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…