çok teşşekkür ederim :)
Ohhh nice yıllarınız olsun basakcım.Hediye belli mi,kafanda bir şey yoksa hediye almak da uzun sürer şimdi :Sgünaydın kızlar nasılsınız.bugün bende işe sürünerek gelenlerdenim.3 gibi çıkıcam işten alışveriş yapmam lazım.evi artık bi zahmet toplamam lazım .bugün evlilik yıldönümümüz kendime çeki düzen vermem lazım..hediye bakmam lazım.:))yani kendime yani bir ben lazım :)))
İnşallah canım ya umarım iyi çıkar. 50'lik istedi benden sadece. Akşam eve gelince yazarım sonuçları.
ahhhah onu bana eşim de demişti ilk zamanlar. dedim ki ona bakarsan her isimde bulunur öyle dalga geçilecek birşey. mantıklı geldi heralde ondan sonra bişey dememişti :)
ya ben napim kız 12 kişiydik dershane sınıfında, 7 mizin adı zeynepti. kimsenin telefonunda sadece zeynep diye kayıtlı değilimdir çünkü en az 3-4 tane tanıdıkları olur herkesin bu isimde.
oy cicim iyi çıkar senin yüklemen. gelince sonucu yaz da merak ettirme tamam mı?
nalancım canım hamilelikten heralde biraz fazla üzülmüşsün boş yere. olan olmuş ne yapalım demek lazım ama elinde de değildi anladığım kadarıyla. umarım bugüne güzel başlarsın a.s.
günaydın herkese
çok sıcak yine burası valla duş aldım kalkarkalkmaz ama cık işe yaramadı. ben de bugün temizlik yapıcam eşimi bekliyorum uyansın da yardım edicek bana.
günaydın kızlar nasılsınız.bugün bende işe sürünerek gelenlerdenim.3 gibi çıkıcam işten alışveriş yapmam lazım.evi artık bi zahmet toplamam lazım .bugün evlilik yıldönümümüz kendime çeki düzen vermem lazım..hediye bakmam lazım.:))yani kendime yani bir ben lazım :)))
çok sıcakkkkkk
evet bijo yani her isme bir kulp takılabılır tabı kı ama benım kocam en bastan ıstememıstı zaten bılıosun zar zor ıkna oluyodu kı yıne caydı :) bakalım nolcek..
yerimseniben
:teytey::teytey:
başakcım doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnna.s.
bijo sence bende oyle bır goz var mı :)))
bebek sekerlerıne ve kapısına adı yazılacak veledın yanı ıkı hafta ıcınde halledılcek bu ısım mevzusu işte o kdr :))
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.sizlerde inş nice seneler görürsünüz yavrularınızla.yavaş yavaş yaşlanıyoruz işte ne yaprsın :)))bijo hediye konusuna gelince kararsızım.bitane çeket beğenmiştim o var aklımda.yada saat.ama saat takmayı pek sevmiyo kararsızım şimdilik.
Ceketi o denemeden nasıl alcaksın kikızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.sizlerde inş nice seneler görürsünüz yavrularınızla.yavaş yavaş yaşlanıyoruz işte ne yaprsın :)))bijo hediye konusuna gelince kararsızım.bitane çeket beğenmiştim o var aklımda.yada saat.ama saat takmayı pek sevmiyo kararsızım şimdilik.
hadi hayırlısı olsun ama ben yakıştırmıştım senin oğluna toprak adını..
bakalım heyecanla bekliyoruz adı ne olacak diye :roflol:
ay nıye sanane dıyım :) babası da begenmıo kı zaten .. baksana topraktan top cıkarttı buna hıc olur demeze.. ay ne bok yıcem yaaaaaaaaaaaa....prop ya ben erin ismini beğenmedim. çünkü bilindik bir kız ismi yabancılarda irish kökenli. aklıma takıldı söyleyeyim. diyeceksin ki sana ne ben beğendin. olsun. bir de eren diyecekler çocuğa çoğunlukla.
valla canım benimki de saat ve yüzük takmaz işyerinde aletlerle çalıştığı için. cekettir pantolondur tişörttür hep bunları alıyorum artık değişik bişey olsun diyorum.
bakalım converse ayakkabı istiyodu bişey bulamazsam alıcam bi tane..
evet ben de yakıştırmıştım
öff kız olsaydı hazırdı ismi, en az 5 tane isim vardı kafamda babası bırını begenırdı kesın, erkek olunca boyle oldu :)
bu arada ben sebamed pişik kremını test ettım onayladım kızlar, kesınlıkle işe yarıyor:roflol::roflol:
ooo ürünler alındı denenmeye başladı bilesengözlerimebaksanab
cüzdan kullanmaz hayatım o, cebinde taşır ne var ne yok. kemer de anca kot kemeri o da bazen. kumaş giymediği için kullanmıyor. yoksa iyi bir hediye olurdu valla. teşekkürler fikir verdiğin için opuyorumnanaktancuzdan alabılırsın guzel bır derıden.. cuzdan kemer takım alabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?