Ceketi o denemeden nasıl alcaksın ki
benım 7 sene once turkıyeye sınırlı sayıda geldıgı ıcın inanılmaz bi fiyata satılan ve annemın kafasını dıkıp aldırdıgım bır conversım bıle var o ve dıger 6 kardesı yanyana yatıolar ayakkabılıkta :) sız hala convers mı gıyıyonuz kızzz ruhu gençler sızı.. ben lıseden sonra nerdeyse hıc gıymedım :)) topuklu ayakkabıları tercıh edıyorum :))
böğğğğ:bbo: kaç saattir sınavdayım siz burada çen çen çene yarıştırın:sinifsinif:
figancim doğum günüm değil kızzzz :))evlilk yıldönümüm çok sağl genede :)))
canım evlilik yıldönümün kutlu olsun nice mutlu seneler....
valla cıdden gıymedım unı boyunca 10 kere bıle gıymemısımdır 4 senede :) kokoşum evet..
fınfık ne sınavı anacım kım sınav yapıo sana gelmıım onların yanına :))
he valla giyoruz, topuklu ayakkabı 40 yılda bir giyorum valla ben. çalışırken giymek zorundaydım bıkmıştım. şimdi pek rahatım valla tak ayagına cık ohh :) eşim de hep spor giyer evlendiğimizden beri 5 yılda üç dört kere giymiştir deri ayakkabı..benım 7 sene once turkıyeye sınırlı sayıda geldıgı ıcın inanılmaz bi fiyata satılan ve annemın kafasını dıkıp aldırdıgım bır conversım bıle var o ve dıger 6 kardesı yanyana yatıolar ayakkabılıkta :) sız hala convers mı gıyıyonuz kızzz ruhu gençler sızı.. ben lıseden sonra nerdeyse hıc gıymedım :)) topuklu ayakkabıları tercıh edıyorum :))
valla biz yazlıkta almıştık böyle çöpteydi acayip güzeldi ama markasını bilmiyorum:bbo: ama hindi değildi etti ve de çok yağlı değildibenım canım adana kabp ıstıyo ama dıyetteyım yıyemem yaglı yaglı.. ınternetten gordum hındı adana kebap var hazır.. hıc deneyen var mı aranızda ya??? tadı guzelse alayım da yalancıktan da olsa ıstegım gecsın..
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.sizlerde inş nice seneler görürsünüz yavrularınızla.yavaş yavaş yaşlanıyoruz işte ne yaprsın :)))bijo hediye konusuna gelince kararsızım.bitane çeket beğenmiştim o var aklımda.yada saat.ama saat takmayı pek sevmiyo kararsızım şimdilik.
benım canım adana kabp ıstıyo ama dıyetteyım yıyemem yaglı yaglı.. ınternetten gordum hındı adana kebap var hazır.. hıc deneyen var mı aranızda ya??? tadı guzelse alayım da yalancıktan da olsa ıstegım gecsın..
benım canım adana kabp ıstıyo ama dıyetteyım yıyemem yaglı yaglı.. ınternetten gordum hındı adana kebap var hazır.. hıc deneyen var mı aranızda ya??? tadı guzelse alayım da yalancıktan da olsa ıstegım gecsın..
he valla giyoruz, topuklu ayakkabı 40 yılda bir giyorum valla ben. çalışırken giymek zorundaydım bıkmıştım. şimdi pek rahatım valla tak ayagına cık ohh :) eşim de hep spor giyer evlendiğimizden beri 5 yılda üç dört kere giymiştir deri ayakkabı..
valla biz yazlıkta almıştık böyle çöpteydi acayip güzeldi ama markasını bilmiyorum:bbo: ama hindi değildi etti ve de çok yağlı değildi
benım canım adana kabp ıstıyo ama dıyetteyım yıyemem yaglı yaglı.. ınternetten gordum hındı adana kebap var hazır.. Hıc deneyen var mı aranızda ya??? Tadı guzelse alayım da yalancıktan da olsa ıstegım gecsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?