2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benım 7 sene once turkıyeye sınırlı sayıda geldıgı ıcın inanılmaz bi fiyata satılan ve annemın kafasını dıkıp aldırdıgım bır conversım bıle var o ve dıger 6 kardesı yanyana yatıolar ayakkabılıkta :) sız hala convers mı gıyıyonuz kızzz ruhu gençler sızı.. ben lıseden sonra nerdeyse hıc gıymedım :)) topuklu ayakkabıları tercıh edıyorum :))

Ceketi o denemeden nasıl alcaksın ki

başka bi ceketi var tam oturyo üstüne zaten kesim olarak aynı almayı düşünüyorum.klasik çeket giymiyo beyfendi.gerçi kararsızım.ben aslında eşortman takımı istiyodum.aynısnın küçüğünüde oğluma almak istiyorum.baba oğul giyrler diye.öyle bi mağza bulabilrsem ondan alcam yoksa ceket gibi gözüküyo

kokoşş seni :)))ben okula giderken bile giyiyorum convers rahat oluyor büütn gün ayakta ...

bende kendime birşeyler almak istiyorum
ayakkabı çanta tişört falan
ama işten çıkınca hiç halim kalmıyor
biraz alışeriş yapmak kendime gelmek istiyorum hamile modundan sıkıldımbilmiyorumkismile

valla cıdden gıymedım unı boyunca 10 kere bıle gıymemısımdır 4 senede :) kokoşum evet..
fınfık ne sınavı anacım kım sınav yapıo sana gelmıım onların yanına :))

converse hiç giymedim
hiçte ilgimi çekmedi açıkçası
ben genelde spor ayakkabı işini nike ile hallettiğim için
genelde de eşim hediye alırzemuszemus

benım canım adana kabp ıstıyo ama dıyetteyım yıyemem yaglı yaglı.. ınternetten gordum hındı adana kebap var hazır.. hıc deneyen var mı aranızda ya??? tadı guzelse alayım da yalancıktan da olsa ıstegım gecsın..

valla cıdden gıymedım unı boyunca 10 kere bıle gıymemısımdır 4 senede :) kokoşum evet..
fınfık ne sınavı anacım kım sınav yapıo sana gelmıım onların yanına :))

ya aslına bakarsan öğrenciyken bende kokoştum kar kış demez topuklu sivri burunlu çizmeleri giyerdim mezun olunca sandım ki her gün şıkır şıkır giyinip okuluma gidecem ya tabi gördüm sonra ebemi allahın doğusunda allahın dağ köyünde yol bulursan giyersin ayakkabı eski bi harley vardı 2 sene hiç silmeden onunla gittim okula desem doğru olur hava buz ortalık çamur pislik..sonra eş durumundan mersine gelecem ohh tamam şimdi ii oldu derken atana atana yine köye bide birleştirilmiş sınıfa atandım şeytan gibi tek başıma okulda insanın değil süslenmek pijamayı çıkartıp okula gitmek istemiyor anlıcağın ben şöyle bi 10 yıl sonra falan insan gibi bi yerde çalışmaya başlarssm eski kokoş günlerime dönebilicem...

he valla giyoruz, topuklu ayakkabı 40 yılda bir giyorum valla ben. çalışırken giymek zorundaydım bıkmıştım. şimdi pek rahatım valla tak ayagına cık ohh :) eşim de hep spor giyer evlendiğimizden beri 5 yılda üç dört kere giymiştir deri ayakkabı..

valla biz yazlıkta almıştık böyle çöpteydi acayip güzeldi ama markasını bilmiyorum:bbo: ama hindi değildi etti ve de çok yağlı değildi

evllik yıldönümünmüş canım .:) eşinle nice mutlu senelre başakcımmm :)

kız canın çekiyorsa yarım porsiyonda olsun ye
az yağlı az acılı yersincokacimcoook

ya hiç girme hindi etine falan akşam eşin varken al yarısını ye bence ben öyle yapıyorum canım çok bişey çektiği zaman bi lokma bile olsa istediğim şeyi yiyorum kesiyor ...

et olmasın yaaaa... ayyyy bol acılı olcak sımdı bol soganlı fln ..nerden canım ıstedı ulan durduk yere :S hındısını deneyen bırı lazım bana :))

canım ben çok yapıyorum hindi dönerrr çok güsel oluyorrr düdüklüde bir iki çeviriyorum heemn pişiyor birde ramazan pidesi alırsın üstünede sos hazırlarsın süper tavsiye eerimmm .) hindi dönerr ::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…