et olmasın yaaaa... ayyyy bol acılı olcak sımdı bol soganlı fln ..nerden canım ıstedı ulan durduk yere :S hındısını deneyen bırı lazım bana :))
canım ben çok yapıyorum hindi dönerrr çok güsel oluyorrr düdüklüde bir iki çeviriyorum heemn pişiyor birde ramazan pidesi alırsın üstünede sos hazırlarsın süper tavsiye eerimmm .) hindi dönerr ::)
kız canın çekiyorsa yarım porsiyonda olsun ye
az yağlı az acılı yersincokacimcoook
ya hiç girme hindi etine falan akşam eşin varken al yarısını ye bence ben öyle yapıyorum canım çok bişey çektiği zaman bi lokma bile olsa istediğim şeyi yiyorum kesiyor ...
yaa prop bu arada benim de canım kebap istedi
soğan dedin yaa dayanamam ben soğana
offf yaaa
akşama yiyeyim bari :)))
ben rejimde değilim nasıl olsabayanssulusmile
sınırımı bozma ben de bozarım bak dıyetı :))))
carsambaya kdr bı bozmayım da carsamba dıyetısyenden sonra kendıme bı sutlu tatlı odulu verırım :) zaten dogum gunumde bozdum bozacagım kadar:))
Barays sen çok kötü bi arkadaşsın :) Direk ayartmaya çalışıyosun adamı.. Yemezzzleeeerrrrrr...
valla cıdden gıymedım unı boyunca 10 kere bıle gıymemısımdır 4 senede :) kokoşum evet..
fınfık ne sınavı anacım kım sınav yapıo sana gelmıım onların yanına :))
hayırdır ne sınavı?
et olmasın yaaaa... ayyyy bol acılı olcak sımdı bol soganlı fln ..nerden canım ıstedı ulan durduk yere :S hındısını deneyen bırı lazım bana :))
fınfık ne sınavı oldun yazmadın?
önceden haber verseydin sana bol dua ederdik arkadaşımbayanssulusmile
Yeni model eğitimi ve sınavı yavriler online olarak net üzerinden yapılıyor iş ile ilgili neyseki bitti opuyorumnanaktan
Bu arada bende topuklu ayakkabıdan asla vazgeçemeyenlerdenim. Şuan ayağımda 10 cm falan topuklu ayakkabı var sevmiyim heç spor ayakkabıyı :umursamaz:
Heç tavsiye etmiyorum benden sölemesi ben beğenmemiştim bilmem sen beğenirmisin boshayallersmile
prophetic kullanıcısından alıntı
benım canım adana kabp ıstıyo ama dıyetteyım yıyemem yaglı yaglı.. ınternetten gordum hındı adana kebap var hazır.. Hıc deneyen var mı aranızda ya??? Tadı guzelse alayım da yalancıktan da olsa ıstegım
gecsın..
propcum hindi etini sormuşsun hindi döner olarak aldım ben onu tavsiye ettim sana pideyide yanına koyarsın soslu kebap gibi yersin dediydimmm
ben topuklu giymeye hamileyken cesaret edemiyorum
sanki her an düşme tehlikem var diye düşünüyorum normalde giyerim
ama karnım belirginleştikten sonra hiç giymedim korkudan(
Fınfık şapşalı..
Hamıleyken yasak topuklu ayakkabı bılmıyor musun. Düşme teklıkesı fılan oldugundan degıl varis ve bel problemlerı olusturdugundan hem de.. Sımdı belın agrımıo olabılır am aılerde cok cekersın benden soylemesı..
Almıom lan hındı mındı.. yemeyıverırız adanayı da abooooooo.. barays zaten benım kılo almamı ıstıyo..
fıgencım hındı etını sormamışım.. Hındı adana kebap var, hıc deneyen var mı aranızda demısım... Hındı etını deneyen var mı dememısım dımı? şu buyuk harflerle yazmana da bı anlam veremedım ama senın dedıgınden olsun
bende onu hindi döner olarak aldım hafif ve güsel olduğu için paylaştım bence aynı şeyden bahsediyoruz
ayrıca büyük harflede bilinçli yazmıyorumm farkında olmadan oluyorr
neysee sen en iyisi azcık olsada gidip ye canın çektiyse azcıktan bişi olmaz hamilesin sonuçtaa
ödüllendir kendini:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?