2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

süper yaaa bende hamile kaldığımdan beri fıkfıkçımm spor ayakkabı giyiyorum başka ayakkabıyla rahat edemiyorumm

ama ünivrsite yıllarımdan beri yüksek topuk giymeğe alışkın değilim. düğünümde nasıl topuklu ayakkabı giycem diğe kara kara düşünmüştümm ya düşersem ya rezil olursam diğe:)

selam kizlar napiyosunuz... ben seker testimi yaptirdim.. kim ole cok igrenc falan dedi bakimm hic de o kadar abartili degil yani :umursamaz:

Aşkolsun kız hiç öyle niyetim yokk wallla
canın çektiyse az da olsa yersin sonra az yürüyüşle psikolojini rahatlatırsın diye söyledim
hem siz söylüyordunuz hamilelikte diyet olmaz

dızımı de seyrettım.. bugun cok sıkıcı.. fılm fln da mı seyretsem napsam
seyret şekerim vaktin var nasıl olsa fırsat bu fırsat izleeee

selammmm
işleri bitirmişlerde muhabbet yaparlarmış wayy ne hamaratsıznız.
ben daha yenı mutfağı topladım güneş tepemde yandım yandımmmm.piştimmmmmmm
yatak odasına bi girdim heryer heryerdee pöfff bi yeri topla diğer yer kalıyor. şimdi orayı toplayım. çıkardıklarımız yerlerde çok komık yatak daha duruyoor kafamçokkarıştı nekadan pasaklıyım hehee :CüvCüv:

yaa bu arada 29.haftaya girmişimm
aboooo az kalmış 11 hafta var
hızlanmam lazım eksikleri tamamlamalıyım

hee yaren bıtırdık butun ıslerı :)) hatta gelıyım sana da yardım edeyım :) elımı çöpe surmedım daha evde, hiiiç bişi yapmadım sefam olsun :))

Selam anneler inşallah bütün anneler ve bebişkoları iyidir...
Ben mide yanmalarıyla uğraşıyorum 7/24 midem alev ateş kıvamında gaviskon falan kesmiyo beni artık...ne yapacağız bilmiyorum...

Dün gece bacağıma feci bir kramp girdi ağlayarak uyandım eşim masaj yaptı biraz hafifledi ama hala acıyor yürürken..kals+mgnzym kullanıyorum ama yinede oluyor...

Artan kilomla birlikte yürüyüşüm paytaklaştı sanki... Galiba zor kısmı bundan sonra başlıyor...Allah hepimizin yardımcısı olsun bir nefeste kavuştursun bebeklerimize amin...

Bu arada KPSS sonucum atanmama yetebilir:) branşımdan kaç öğretmen alınacağını bekliyorum heyecanla atanırsam...atandığım yere gidip evraklarımı verip doğum iznine ayrılacağım sanırım...doğum öncesi 8 haftamı izin hakkı var öğretmenlerin bilen var mı?

kizlar daha once de sordum ama kimseden ses cikmadi..
epidural vurulucakmisiniz dogumda?

doktorumla daha once bı sefer konustugumda epıdurale karsı oldugunu soylemıstı ama bu hafta ayrıntılı konusmayı planlıyorum bu konuyu.. hersey senın ıstegıne baglı olmuo tabı ne yazık kı bu memlekette:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…