hee yaren bıtırdık butun ıslerı :)) hatta gelıyım sana da yardım edeyım :) elımı çöpe surmedım daha evde, hiiiç bişi yapmadım sefam olsun :))
kaydirigubbakcemile3 ben mutfağa girdim kendimi kaybetçektim nerdeyse :) akşamdan bulaşıklar kalınca kötü oluyor. biri falan gelir diye toplayım dedim . ama içim rahat etti şimdi miss oldu sempatiksalakcinni
hergün yap hergün aynı bacım boshayallersmile
benım de 27 bıtıyo yarın :) 32. hafta sonuna çöp eksik kalmamış olmalı benım planım o ...
yaa bu arada 29.haftaya girmişimm
aboooo az kalmış 11 hafta var
hızlanmam lazım eksikleri tamamlamalıyım
evet yaa zaman hızla geçiyorrr
hastane bavulunu hazırlamak lazımmış her ihtimale karşı
ben hazırlıycamm
bende aynı düşüncedeyim canım
ama gecelik falan almam lazım
hastane için oğluma gerekli olanlar tamam sayılır birkaç eksik harici
kendi eksiklerimi tamamlamalıyım
ama tabi ki evde eksiklerimiz daha bitmedi
aslında ben tamamlardım da bu sıcaklar beni çok etkiledi
sıcaktan dışarı çıkıp birşey yapamıyorum:umursamaz:
ya aynen oyle .. hele bulasık makınesını doldur boşalt canıma tak ettı hergun hergun.. doldurmazsan da kokuyo tabı bu sıcakta ıyyyyyy
ya aynen oyle .. hele bulasık makınesını doldur boşalt canıma tak ettı hergun hergun.. doldurmazsan da kokuyo tabı bu sıcakta ıyyyyyy
sadece hastane bavulunu degıl herseyı hazırlamak lazım, ıkı ayak bı pabuca gırer sonra.. kocamın vaktı olsa hazır olcaktı sımdıye de..
gecelıklerı git kendın al dıyo bu sıcakta nasıl gıdım ben teee bakırkoye gercı orası neresı bılmıorum da :) uzak galıba..
bebek şekerlerı zaten seyrantepe dıye bı yerde o zaten bilmemnenin şeyinde bi yerdeymiş, oraya hıc gıdemem..
e onun dısında eksık yok ufak tefek seyler var e-bebek e bı gıdısımde bıtırrıım hepsını
doktorumla daha once bı sefer konustugumda epıdurale karsı oldugunu soylemıstı ama bu hafta ayrıntılı konusmayı planlıyorum bu konuyu.. hersey senın ıstegıne baglı olmuo tabı ne yazık kı bu memlekette:çok üzgünüm:
seyrantepe sana taksiyle 10 dk falan boshayallersmile 10.00TL anca yazar yani..
neden karsiymis acaba?
Selam anneler inşallah bütün anneler ve bebişkoları iyidir...
Ben mide yanmalarıyla uğraşıyorum 7/24 midem alev ateş kıvamında gaviskon falan kesmiyo beni artık...ne yapacağız bilmiyorum...
Dün gece bacağıma feci bir kramp girdi ağlayarak uyandım eşim masaj yaptı biraz hafifledi ama hala acıyor yürürken..kals+mgnzym kullanıyorum ama yinede oluyor...
Artan kilomla birlikte yürüyüşüm paytaklaştı sanki... Galiba zor kısmı bundan sonra başlıyor...Allah hepimizin yardımcısı olsun bir nefeste kavuştursun bebeklerimize amin...
Bu arada KPSS sonucum atanmama yetebilir:) branşımdan kaç öğretmen alınacağını bekliyorum heyecanla atanırsam...atandığım yere gidip evraklarımı verip doğum iznine ayrılacağım sanırım...doğum öncesi 8 haftamı izin hakkı var öğretmenlerin bilen var mı?
kızlar ağustos annelerine baktım genel olarak bebişler 37 haftadan sonra gelmeye başlamışlar en çok 38. haftada doğanlar var
kızlar ağustos annelerine baktım genel olarak bebişler 37 haftadan sonra gelmeye başlamışlar en çok 38. haftada doğanlar var
verımlı ıkınamıomuşmuşuz..
ya nıye karsı olcak tatlım onun ısı uzuyo o yuzden.. bızım agrımız kesılıo ama bız bısı hıssedemedıgımız ıcın ıstedıklerı gıbı ıkınamıoruz 3 ıkınmada cıkıcak bebek 13 ıkınmada cıkıo doktor da o kdr saat basında durup ugrasıo karnına bastırıo fln o yuzden karsıdır tabıkı de.. dedıgım gıbı carsamba randevum var ayrıntılı konuscam artık zamanı gelıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?