2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hee yaren bıtırdık butun ıslerı :)) hatta gelıyım sana da yardım edeyım :) elımı çöpe surmedım daha evde, hiiiç bişi yapmadım sefam olsun :))

kaydirigubbakcemile3 ben mutfağa girdim kendimi kaybetçektim nerdeyse :) akşamdan bulaşıklar kalınca kötü oluyor. biri falan gelir diye toplayım dedim . ama içim rahat etti şimdi miss oldu sempatiksalakcinni
hergün yap hergün aynı bacım boshayallersmile

ya aynen oyle .. hele bulasık makınesını doldur boşalt canıma tak ettı hergun hergun.. doldurmazsan da kokuyo tabı bu sıcakta ıyyyyyy

sadece hastane bavulunu degıl herseyı hazırlamak lazım, ıkı ayak bı pabuca gırer sonra.. kocamın vaktı olsa hazır olcaktı sımdıye de..

gecelıklerı git kendın al dıyo bu sıcakta nasıl gıdım ben teee bakırkoye gercı orası neresı bılmıorum da :) uzak galıba..
bebek şekerlerı zaten seyrantepe dıye bı yerde o zaten bilmemnenin şeyinde bi yerdeymiş, oraya hıc gıdemem..
e onun dısında eksık yok ufak tefek seyler var e-bebek e bı gıdısımde bıtırrıım hepsını

bende çantayı hazırlayım dedim geçen gün eşimde hemen doğurcanmı dur bakalım dedi. nolur nolmaz .
ekim bebekleri bu ay doğmuş bile. 1.400 gram dün görünce ağladım çok fena oldum .

aslında aldıklarımı da daha yıkamadım bak
hazır diyorum ama yıkanmadığı için hazır sayılmaz
off gecelik olayı benimde kafamı karıştırıyor
şeker ve süsleri izindeyken hallederim

ya aynen oyle .. hele bulasık makınesını doldur boşalt canıma tak ettı hergun hergun.. doldurmazsan da kokuyo tabı bu sıcakta ıyyyyyy

ayy evet o bulaşık makinesini boşaltmak bi dertt. doldurması çok güselde...
en azından toparlanıyor etraf.. yoksa orda ölee durcak pis pisss :sinifsinif:

seyrantepe sana taksiyle 10 dk falan boshayallersmile 10.00TL anca yazar yani..

bızde 27 haftalık olmuşuz wayy be ne çabuk geçiyor zaman ...
daha dün gibi test yapmıştım pozitifi görmüştüm okdar testten sonra ne güsel gündüüüü :lepi:

kızlar ağustos annelerine baktım genel olarak bebişler 37 haftadan sonra gelmeye başlamışlar en çok 38. haftada doğanlar var

neden karsiymis acaba?

verımlı ıkınamıomuşmuşuz..

ya nıye karsı olcak tatlım onun ısı uzuyo o yuzden.. bızım agrımız kesılıo ama bız bısı hıssedemedıgımız ıcın ıstedıklerı gıbı ıkınamıoruz 3 ıkınmada cıkıcak bebek 13 ıkınmada cıkıo doktor da o kdr saat basında durup ugrasıo karnına bastırıo fln o yuzden karsıdır tabıkı de.. dedıgım gıbı carsamba randevum var ayrıntılı konuscam artık zamanı gelıo

eet canım doğum öncesi 8 hafta iznin var yani 32.haftanda doğum iznin başlıyor tabi eğer istersen 37.haftaya kadar çalışabiliyorsun yani doktorunda izin verirse o kalan 5 hafta iznide doğum sonrasına ekleyip doğum sonrası 13.hafta çalışmamış oluyosun..

kızlar ağustos annelerine baktım genel olarak bebişler 37 haftadan sonra gelmeye başlamışlar en çok 38. haftada doğanlar var

bizlerde başlarız ekim sonu gibi doğurmaya ben hiç 18 kasıma kadar duracak gibi hissetmiyorum durmasında zaten 18 kasım falan bayramın 3.günü oluyor eğer normal olursa ve bayrama kalırsa hastanede adam gibi doktor bulmak çok zor olacak valla çok tırsıyorum bu durumdan..

evet benim de 10 gun sonra var, iyice bi konusmak lazim.
ama dogum zor oluyosa epiduralsiz de ikin ikin cikmiyo ki bebek.. ne biliim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…