bizlerde başlarız ekim sonu gibi doğurmaya ben hiç 18 kasıma kadar duracak gibi hissetmiyorum durmasında zaten 18 kasım falan bayramın 3.günü oluyor eğer normal olursa ve bayrama kalırsa hastanede adam gibi doktor bulmak çok zor olacak valla çok tırsıyorum bu durumdan..
ciddi misin.. aman kocam duymasın kendın gıt demeye baslar yıne :)
evet çok ciddiyim hatta gittiğinde görürsün bu sizin randevulu çalışan bebek şekercinizin altında market varsempatiksalakcinni ancak kocana söyle orası bir bayanın tek gidebileceğin bir semt değildir. sanayinin yandan yemişidir. Tek gitme yani yavrim
ne ekım sonu be.. ekımın basında dogmaya baslarlar.. gorursunuz.. buyuk ihtimalle ılk bebekelrımız ucuzler olur.. allah hayırlısıyla kurtarsın hepımızı
evet happy center alışveriş marketi varmış.. bok yıyesıceler ılk aradıgımda kocamı kapıp gıdebılırdım yanı randevulu calısıoz demeselerdı..
:roflol: sen de mi ordan aldın yoksa şekerleri.. hadı ıtıraf et :)))
yok yok kocamsız gıtmem tatlım zaten..
ya ben nette hesaplayinca 18 kasim diyo, doktor 25 kasim dedi bana bilmiyorumkismile
deli olcam hee!
yok daha almadım şekerleri ama listemde orasıda vardı sen seyrantepe diyince direkt orası aklıma geldisempatiksalakcinni
ama randevulu çalışmaları konusunda biraz takıldım ben
onlar benden randevu alsın :umursamaz:
miracle ordan burdan duyduguma gore bak emın degılım ama..
bazı bebekler buyuk oldugu ıcın gelısımı onden gıttıgı ıcın 37 den once dogsaalr dahı erken dogum kabul edılmıolarmış.. bilemedim.. işalla bızımkıler de 37 den once dogarlarsa oyle olurlar
inşallah canım öyle olur yoksa kötü yani çocuk öyle küvezde allah korusun başımıza gelmez inş. böyle şeyler...
dimiii:roflol:
bana da cok yalvardılar nolur gelın bızden alın sekerlerınızı dıye o yuzden gıdıorum yanı :roflol:
ben oradakı gıbı ıthal urunler satan baska yer bulamadım ya.. hıcbı yerı ıcme ısnmedı baska.. burdakılerı de anca resımden gordum hanı elıme alırsamm belkı onlar da dandırık cıkacak bılmıorum kı..
allahtan fıyat problemımız yok topu topu 30 tane yaptırcaz:teytey:
resimlerde evet güzel görünüyor farklı tasarımlarıda var bir randevu alın bakim :roflol:
Anam seyrantepeyi semt olarak bildiğimden bana onların randevulu çalışmaları komik geldi :roflol:
Etilerde Ulusta bile gittiğinde randevu sormazlar:roflol:
barays sizin aldiginiz park yatak kraftti, sallanma ozelligi de varmiydi onun?
evet canım özelliklerin de var
geçen hafta deneme amaçlı kurduk gayet güzel oldu
yatağıyla nevresimilerini aldı mı tamamdırsempatiksalakcinni
dimiii:roflol:
bana da cok yalvardılar nolur gelın bızden alın sekerlerınızı dıye o yuzden gıdıorum yanı :roflol:
ben oradakı gıbı ıthal urunler satan baska yer bulamadım ya.. hıcbı yerı ıcme ısnmedı baska.. burdakılerı de anca resımden gordum hanı elıme alırsamm belkı onlar da dandırık cıkacak bılmıorum kı..
allahtan fıyat problemımız yok topu topu 30 tane yaptırcaz:teytey:
:)) bu kagıthanede gültepe dıye bı yer var oyle bı yer mı acaba :roflol:
helloooo şişkolar :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?