- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
ayaklarina ayri bi aparatmi takiliyo sallanmasi icin, nasi sallaniyo bilmiyorumkismile
ben de netten bitane begendim bakmaya gidicez bu gn insallah ama sanirim sallanmiyo, ozelliklerinde yazmiyodu. ben zaten sallamak istemiyorum cocugu ama gene de belki lazim olur diye
ŞenizŞenizŞeniz
finfik sana demedi siskolara dedi sempatiksalakcinni
finfik sana demedi siskolara dedi sempatiksalakcinni
olumunekankayizsmile:asigim:
eninde sonunda oda şişcek ama sempatiksalakcinni
evi pok götürüyo feci belim ağriii
anca kalktım kahvaltımı ettim kocemi gönderdim kalkamiim la yerimden benneyaptımki
canım alt kısmında aparatı var ayrıca yatağı kendinde sallabiliyorsun
titreşim özelliği de sallama yerine geçer iyi yani
ama tabi ki tercih meselesi
sen yerinde incele canım
evi pok götürüyo feci belim ağriii
anca kalktım kahvaltımı ettim kocemi gönderdim kalkamiim la yerimden benneyaptımki
damadımın anası cevaplamış zati evet eninde sonunda şişecem böyle kalmayacam sempatiksalakcinni
damadımın anası cevaplamış zati evet eninde sonunda şişecem böyle kalmayacam sempatiksalakcinni
çüşş ilona bu saattemı yaptın kahvaltını fln cık cık cık...
belin ağrıyosa hiçç zorlama yat dinlen temizlik yapıyoruz ertesi gün yine pok götürüyor zaten...
anam benim evimde aynısından iloş yalnız değilsin bende bugün işteyim ne kadan kötü hiç birşey yapamayacam akşam çıkışta da taksim yapacam özledim de hihoyyyt
ilonaa maden kocan ben yaparım demiş yarın beraber yapın yawrum ne yoracan kendini yazık la bize önümüzde koca göbekle iş yapmak çok zor oluyo artık..
kizlar sizde de reklam olarak gogus buyutucu kapsul mi cikiyo :umursamaz: iy kac gundur bu reklam cikiyo ya
Bu hafta kocam hep gec geldıgı ve de gelmeye dvm edecegı ıcın mutfak alısverısıne cıkamayacagımızdan ilk defa mıgros un sanal market ını kullandık..bana cok sacma gelıo yanı bı alısverıs ıcın bıle kıcını kaldırmayıp evden sıparıs verıo olmak ayrıca sebze meyveyı elımle secmeyı severım.. öğle 12 de sıparıs vermıstım 14.30da geldı, cok guzel hızlı fln aferın adamlara da sebze secımlerını pek begenmedım :) sağlık olsun bu hafta da boyle ıdare edıcez.. işalla kocam buna da alısıp bundan snr sanal marketten al benı cıkartma sokaklara demez..
Ya kızlar dünden beri sağ göğsümde bi ağrı var... Yani dokunca acıyor ve elime sert bi kitle geliyor sebebi ne olabilir sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?