napacan canım keyfi değil sonuçta dediğin gibi sebze meyvede sorun olur bi adam seçerken senin gibi özenmez idare et bakalım bu hafta ..
:) mesela çarliston biberlerin ben hep en düzgün olanlarını seçerim hem dograması kolay hem sbh kahvaltıda dhaa sık duruyo dıye eve gelnelerı bı gorsen agzı yuzu dagılmıs hepsı cadı tırnagı gıbı kıvrık kıvrık :)
kocam geliyoooo yuppii zemuszemus
bu gun parise gidicez kocamla opuyorumnanaktan
kocam geliyoooo yuppii zemuszemus
bu gun parise gidicez kocamla opuyorumnanaktan
ne güzel laa bugün parise gidiyolar bizim böyle bi cümle kurma olasılığımız baya düşük :))
ne güzel laa bugün parise gidiyolar bizim böyle bi cümle kurma olasılığımız baya düşük :))
bız de haftasonlarımızı pariste geçirmeye bayılırız:roflol::roflol:
benım heralde en olası cumlem bu akşam sabancaya gıdıyoruz fln olabılır :)))
bız de haftasonlarımızı pariste geçirmeye bayılırız:roflol::roflol:
benım heralde en olası cumlem bu akşam sabancaya gıdıyoruz fln olabılır :)))
kizlar daha once de sordum ama kimseden ses cikmadi..
epidural vurulucakmisiniz dogumda?
Benim dr um acısız normal doğum olcak dedi bi sorun çıkmazsa eğer. vurulucam yani bu durumda.
hmm.. herhalde ben de vurulurum bi doktorla konusayim da.. burda cok tercih ediliyo
hoşçakal miracle...
ay dusunmemlazım delirme lutfen.. boyle bır ulkede olup napcaktın allah aşkına.. bebeğin mis gibi okullarda eğitim alcak, cok guzel bır sehırde buyucek, cok guzel bır sıstemın parcası olacak.. turkıyedekı gıbı dogumu bı dert buyutmesı bı dert okulu bı dert ıs bulması bı dert olmıcak.. bı ınsan kendı ıcındegılse bıle oglu ıcın ıster yabı boyle bı gelecegı.. benım ımkanım cıksa 2 dk durmam burda..
gorusuruz miracle...
prop gene laf sokma ama siz balayini nerde yaptiniz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?