davulun sesi uzaktan hos gelirmis.. diyebilirim anca...
oglumu nasi yetistiricegimi dusunuyorum ben..
balayinda yurt disina cikmissindir belki diye aklima geldi de..
hoşçakal miracle...
ay dusunmemlazım delirme lutfen.. boyle bır ulkede olup napcaktın allah aşkına.. bebeğin mis gibi okullarda eğitim alcak, cok guzel bır sehırde buyucek, cok guzel bır sıstemın parcası olacak.. turkıyedekı gıbı dogumu bı dert buyutmesı bı dert okulu bı dert ıs bulması bı dert olmıcak.. bı ınsan kendı ıcındegılse bıle oglu ıcın ıster yabı boyle bı gelecegı.. benım ımkanım cıksa 2 dk durmam burda..
Dün samsundan geldim yarın Mersin e gidiyoruz bu kadar yolculuğun bi zararı olmaz umarım.
Dün samsundan geldim yarın Mersin e gidiyoruz bu kadar yolculuğun bi zararı olmaz umarım.
ben 1 hafta ege turu yaptım hıcbısı olmadı.. ama tabı kı kendı arabamızla ve 2 saatte bır mola vererek..
ohaaa 15.000 dolar mi dedin sen!! iyi yapmissin..
prop bak, mesela ben oglumun 18 yasinda evden gitmesini istemiyorum, ben evlendim deyip tanimadigim bi fransizi karsima getirmesini istemiyorum, bi kizla gidip gayri mesru cocuk yapmasi istemiyorum.. tabi ki turkiyede de var az degil orasi da.. ama turkiye de daha fazla imkan var.. burda okula gittiginde kendisiyle ayni inanci paylasan kac kisi olucak? nasil ogretmenlerin ellerinde yetisicek.. bi suru dert.. turkiyede de hicbisey garanti degil, burda olmadigi gibi.. ama daha avantajli yonleri de var turkiyenin. tabi ki dezavantajlari da var..
maddi yonden, hayat standartlari yonunden cok haklisin burasi cok daha iyi.. ama ahlaki anlamda korkutuyo yine de..
tabi ki evde anne babasindan aldigi terbiye en onemlisi ama sonucta acilicak bu cocuk sosyallesicek yani.. once allaha sonra cocuklarimiza guvenmekten baska care yok.. turkiyede de oyle kabul ediyorum onu zaten..
Sağol canım ben kötü olmuyorum kendi arabamızdayken özellikle, ama gel gör ki annem ablam çevremdekiler evhamlı çok. ben de ister istemez etkileniyorum.kendini iyi hissettigin surece yoktur normalde.. doktorum bana oyle demisti
slm kızla ben geldim... kaç gundur giremedım.. nasılsınız...??
bugun sabah doktor a gittim.. bebegımı gördum.. hem uyuyor hemde tepınıyordu.... salı şeker yuklemesı yapılacak... çok sıkıcı gelıyor ya.. acaba başka hastanede yaptırsam ne olur.. gittigim doltor uzakta bıraz..
yaren ben de utandım senden sonra camasır yıkadım 3 posta :)
ama ev hala dagınık bırazdan da kalkıp evı toparlarsam yeter toz fln alamam canım ıstemıo :)
asena ne fark eder herhangı bır hastanede yaptırabılırsın.. sonucta bı problem cıkarsa gıdersın doktoruna yoksa arar soylersın ıyı cıktı dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?