2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
davulun sesi uzaktan hos gelirmis.. diyebilirim anca...
oglumu nasi yetistiricegimi dusunuyorum ben..

yapma allah aşkına ya o gun de konusmalarınızı okudum da cok garıpsedım.. turkıyede yetısen herkes vatanına mılletıne hayırlı namuslu durust mu oluo zannedıosun.. suç oranının bu kadar yuksek oldugu bı ulkeden bahsedıoruz, onlar parıste yetısmedı burda yetıstıler.. uyusturucu burda yok mu zannedıosun en ıyı okullarda gırla gıdıo uyusturucu... turkıyedekı herkes gelenegıne gorenegıne atasına baglı mı zannedıosun.. yapma nolur.. burdakı o sucluluarın uyusturucu bagımlılarının cogu belkı de sırf boyle bı ulkede oldukları ıcn boyle oldular.. belkı fransada olsalardı gelırlerı daha ıyı olsaydı etraflarındakı kultur duzeyı daha yuksek olsaydı boyle olmıcaklardı.. bence sen cok yanlış dusunuosun cıdden. elınde bı nımet var valla cocugunu oyle bı yerde yetıstırebılceksın bunun kıymetını bıl

balayinda yurt disina cikmissindir belki diye aklima geldi de..

keşke :)
kocam bi ara dıodu kı jamaikaya gidelim balayı ıcın bayag bı de arastırdı saolsun cnm benım.. 15000 dolar gıbı bı para tutuodu.. gıtmeyelım gerek yok dedım, o da benden bunu beklıomuş zaten :) belkı gıderdık ama sonra ben vıcdan azabı cekerdım cıdden kıyamadım..

katılıyorum imkanım olsa bende türkiye de durmamm işsizlik,geçim sıkıntısı eğitim herşey problemli düzgün işlemiyor

ohaaa 15.000 dolar mi dedin sen!! iyi yapmissin..

prop bak, mesela ben oglumun 18 yasinda evden gitmesini istemiyorum, ben evlendim deyip tanimadigim bi fransizi karsima getirmesini istemiyorum, bi kizla gidip gayri mesru cocuk yapmasi istemiyorum.. tabi ki turkiyede de var az degil orasi da.. ama turkiye de daha fazla imkan var.. burda okula gittiginde kendisiyle ayni inanci paylasan kac kisi olucak? nasil ogretmenlerin ellerinde yetisicek.. bi suru dert.. turkiyede de hicbisey garanti degil, burda olmadigi gibi.. ama daha avantajli yonleri de var turkiyenin. tabi ki dezavantajlari da var..
maddi yonden, hayat standartlari yonunden cok haklisin burasi cok daha iyi.. ama ahlaki anlamda korkutuyo yine de..
tabi ki evde anne babasindan aldigi terbiye en onemlisi ama sonucta acilicak bu cocuk sosyallesicek yani.. once allaha sonra cocuklarimiza guvenmekten baska care yok.. turkiyede de oyle kabul ediyorum onu zaten..

ben en cok o olayı begenıyorum 18 yasında evden gıtme olayını.. fransada da zorunlu mu bu? hollanda da oyle mesela devlet para verıo cocuga evden cıkıcaksın dıyo.. ve gencler o yasta bagımsız bıreyler olmaı para kazanmayı sorumluluk almayı ogrenıolar.. turkıyedek ı gıbı asalak yetısmıolar, kendı ayakları uzerınde duruolar bence cok guzel..

bence bı fransızı karsına getırmesınde sakınca yok cunku ınsanlar arasında dil din ırk ayrımı gozetmem.. ama evet gayrı mesru bı cocuk yapmamalı o kdr rahat olmamalı erkekler.. ama bu turkıyede de yasasa olabılır fransada da yasasa olabılır yanı.. bunun kişinin etik degerlerıyle ılgısı var ve bu etıgı ona verıcek olan sızsınız..

aynı ınancı paylasandan kastın din mi bilmiorum ama din cok onemsız bırsey ya su dunyada yasayan ve yasamıs mılyarlarca insan ıcınde yuzlerce degısık ınanıs var ve asırlardır bu boyle gıtmıs sımdıden sonra da boyle gıdecek aynı ınancta olsalar nolcak kı? cocuguna ne faydası olcak ?

bunlar benım fıkrım ve bosuna uzuluosun dıorum sana.. herşey olacagına varıyor sonunda dunyada da ayda da bu boyle..

kendime pasaklı dedim dıye utandım kendi kendime. kalktım toz aldım herbiyerii şimdi heryer tertemiz oldu . camlar açık olunca çok toz oluyor heryer.
ayakta çok duruncada kızım sağa doğru sivriliyor bi tuhaf oluyor yawrum.
şimdide keyif yapıyorum meyve tabağı yaptım özene bözene yiyorum cokacimcoooksırnaşık şey

slm kızla ben geldim... kaç gundur giremedım.. nasılsınız...??

bugun sabah doktor a gittim.. bebegımı gördum.. hem uyuyor hemde tepınıyordu.... salı şeker yuklemesı yapılacak... çok sıkıcı gelıyor ya.. acaba başka hastanede yaptırsam ne olur.. gittigim doltor uzakta bıraz..

bende yarın bursaya gidiyorummm :) alışverişeee sıcak eşim oruç ama iyice ağırlaşmadan işlerimizi halledelim dedik

birde ütü bakıcam kullandığınız ütülerden memnunmusunuz ne alayim sizce tefal bakalım diyoruz

yaren ben de utandım senden sonra camasır yıkadım 3 posta :)
ama ev hala dagınık bırazdan da kalkıp evı toparlarsam yeter toz fln alamam canım ıstemıo :)

asena ne fark eder herhangı bır hastanede yaptırabılırsın.. sonucta bı problem cıkarsa gıdersın doktoruna yoksa arar soylersın ıyı cıktı dıye

bence kendi doktoruna git canımm görmüşsün bebeğini had bakalımm yüzünü gördün mü bizimki yüzünü göstermiyorrr bir dahaki sefere gösterir inşallahh

sırnaşık şey bak böyle söyleyınce ii oluyor demekki. utanıp kalkıp yapıyoruz kaydirigubbakcemile3
benım dağınıklıkda kalmadı çok şükür heryer temız oldu . şimdide yemek ne yapsam diye düşünüyorum . offf hep aynı temızlık , ütü , çamaşır , yemek ...
ilk evlendiğimdede çok düşünürdüm ne yapsam diye son zamanda da nedense ?? adı belli olunca kolay oluyorda bilmiyorumkismile

sizinkiler yüzünü göstermiyor benım kızım bir gösteriyor pir gösteriyoor :))
resmini koyabilirsem koyayımda görün kızımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…