2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
.............................................................

Son düzenleme:
asenammm başka yakın hastane var mı onlar yaparlar mı acabaa yada özelemi yaptırayim diyorsun daha yakın bir hastanede yaptırablirsen yaptırırsın sonucu doktoruna götürürsünn

arkadaşlar hangi marka ütü kullanıyorsunuz

prop senin ütünün markası nee asenam fık fık yaren burdaki arkadaşlar fikir verebilirmisiniz kazanlımı alayim almışken

yaren maşallah.. da bu 4 boyutlu degıl kı, yuzu hıc anlasılmıo.. yanı secılıo da ıste kıme benzıo fln hıc anlasılmaz kı oyle..

figen benım ütümün markası braun ben memnunum alcağım zaman çok övmüştü satıcı kız.-tatlicadiarzu-
tefal ve bosh da iyi.. ama kazanlı ii değilmiş . teyzemın gelını kullanmış hiç memnun değilmiş bide çok pahalıya almışlar başka ütü almışlar sonradan .

figen yakında var.. ona giderim artık...

ben tefal marka aldım.. süper.. aynı zaman da zaman ayarlı..kendı kendıne kapanıyor fişte unuttum mu.. kazanlı buyuk ve yer kaplar.. her utu de doldurusun. zaten 0,5 lt alıyor su.. buyuk kazanlıya gerek yok bence

valla ilk baktığımda ahanda benım kocacığım dedim :)))
eller ensesinde yattığı bariz belli ama..
görümceme falan benzetmedim ya ona bakk kaydirigubbakcemile3

facebookda bir yazı buldum . şook oldum tüylerim diken diken oldu. Allah belasını versın böylelerin yazıklar olsunnnnnn

bir anne2 yavrusuyla otobuse binmis.erkek kucukmus kucagina
...oturtmus.kiz ayak uste kalinca arkadan bir ekrkek ver abla kucagimda
tutarim kizi demis.anne vermis.kiz 2 bucuk yasindaymis.kiz ağlayip
duruyomus.annesi kizim sabr et simdi iniceyiz.inmisler,kiz hala
ağliyormus.annesi eve gelmis kizinin pampersini deyisince kan
gormus,hemen doktora aparmis.doktor bakinca sok olmus,kizin kizligi
zedelenmis yani yok olmus demis.anne aglamis,bayilmis.anne her seyi
anlatmis.ama ne yapmali hayvan,vahsi,canavar herif barmagiyla cocugun
pampersinin altindan kizligini almis ya.polisler gelmis anne uzun
boyluydu baska bir sey diyememis.hatirlayamiyorum demis.yaaaa iste
boyle.ben sokdan agladim ya duyunca.inana biliyomusunuz.anneler lutfen
dikkat edin ,cocugunuzu kimseye emanet etmeyin.sonra allah korusun cok
pisman olursunuz.yazik anne ya yikilmasinda ne yapsin.

bızımkı yuzunu gosterıo mu kı 4 boyutlumuz olsun en son 3. ayın sonunda yuzunu gostermıstı 4 boyutluda, o da bu fotograf ıste...

burda daha 12+2 ydı yanı düşün o gunden berı bızı sadece götünü gösterio eşek sıpası (

Son düzenleme:
ayy maşallahh prop
bak sizinki oğlan olduğu halde yüzünü göstermıyor bızımkı kız nazlanmadan gösterıyorkaydirigubbakcemile3
kafası yan, elini kapatmış dimi ? yanlış görmediysem :)

yoksa eli havada mı . bende hıc anlamıyorum bunları . 40 kere bakınca anca jeton düşüyor :)))

ayy maşallahh prop
bak sizinki oğlan olduğu halde yüzünü göstermıyor bızımkı kız nazlanmadan gösterıyorkaydirigubbakcemile3
kafası yan, elini kapatmış dimi ? yanlış görmediysem :)

evet, elı kolu yanagında.. bacakları ıcerı bükük..
kız gıbı naz yapıo cıdden bızımkı bu hafta da gostermezse tipini valla dogunca kıçına bi şaplak yicek benden :))

insanlık dışı bişi bu yaaaaaaaa inanamıyorumm allah belalarını versin bunu yapanlar insan olamazzz yaaa hayvanlık bencee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…