2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet, elı kolu yanagında.. bacakları ıcerı bükük..
kız gıbı naz yapıo cıdden bızımkı bu hafta da gostermezse tipini valla dogunca kıçına bi şaplak yicek benden :))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 inşallah gösterir bu sefer . göstermezse haketti yani şaplağı kıçına

ya inanmayın böyle şeylere internet efsanelerinden biridir eminim.

otobüste herkesin içinde böyle birşeyi yapabilirmi yaa..

ayyy bebişimin ilk altını geldi bugün kuzenim annemlerde misafirdi veriyim şimdiden dedi doğuma kalamam dedi çok hoşuma gitti yaa zemuszemus haber gödericem altın alıcaklara kabul başlamıştır diye çok güzel yaa yatağını alsakta başucuna assam

evet inanmak istemıyor insan ama gerçekmiş bu sanırım ...
öyle bilinmedik biyerden alıntı değil . annelerin paylaştığı bır yazı . tabii bilemeyız inşallah gerçek değildir ben okuyunca sizinle paylaşmak istedim .

semaveela ohh ne güsell ilk altını geldi demekki inşallah bereketli gelirde arkası çook gelırrr :)))

Ohh valla iyiymiş,ballısın,devamı da gelsin diyosun yani

yemek ne yapacaksınız fikir verin yahuuu.. aklıma bişey gelmıyor.
annem aradı yemeğe gelın dıye eşim geç olur gideseye yarın gideriz dedi . ne güsel yemek derdim olmucaktı.
bu sıralar çok düşünüyorum bişey bulamıyorum nedense .

Yaren senın yuzunden kalktım butun evı toparladım, tozları aldım ve eve supurge tuttum.. alacagın olsun.. ben bugun yan gelıp yatıodum ne guzel kendımden utandım sayende.. bı mutfak kaldı makıneyı boşaltıp tezgahı makıneye yerlestırınce bıtcek ısım..

okumuştum daha önce yurtdışında yaşanan bi olay bu
burda kimse çocuk bezine pampers demez =)
hiç inandırıcıda değil o kadar kalabalığın içinde çocuk okadar ağlarken nasıl yapacak o işi:umursamaz:

ohhh hamarata bakkk -tatlicadiarzu- fenamı ev tertemız oldu iştee aferimm sanaa Şeniz
mutfakda oldumu senden iisi yok . öyle otur otur olmuyor şekerimm sempatiksalakcinni
valla bende sabah kendıme pasaklı dedim diye kalkıp yaptım benımde temız oldu heryer. şimdi rahatım. olumunekankayizsmile

:))) biz kadınların cewabıı hazırdr
Adamın biri gazete okurken gazetede bir haber ilgisini çeker. Mutfakta olan hanı...mına bağırır;
— Hanım...... hanım gel! Bak gazetede ne yazıyor?
Kadın işini yarım bırakır gelir;
— Ne oldu?
— Bak diyor ki kadınlar günde ondörtbin cümle kuruyorlarmış, erkeklerde yedibin….Gördün mü bilim bile sizin ne kadar geveze olduğunuzu kanıtlamış..
Kadın kocasına döner;
— Tabi, sizin gibi beyinsizlere bir lafı iki kere anlatırsak, sizin iki katı cümle kurulur...
Adam karısına döner ve şaşkın şaşkın;
— Ne dedin sen? :))))

sadece bir fıkra kocam duymasın:)))

ben kebap yiyecem dışarıdan alıp evde yemeyi planlıyorum

bu arada arkadaşlar zindan adasını izleyen var mı
eşim izlemek istiyormuş
izleyen varsa yorum alabilirmzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…