2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ohh valla iyiymiş,ballısın,devamı da gelsin diyosun yani

kız gelsin gelsin kuyumcu tühkanı açıcam kızıma ben delikafadulden ama sanırım ben 2 tane altın almıştım onlar önünü açtı hani çeyize bebeğe filan ilk don al donansın derlerya onun gibi :jeyyar:

tabi ki izledim :)
ben beğenmedim çok sıkıcıydı, eşim beğendi fena değildi dedi, IMDB de puanı 8 yanı gayet ıyı demek oluyo bu..

ben özetini okudum klasik dedektif hasta filmi gibi
ner derin öyle mi? hayır birde uzun boş yere o kadar uzun film izlenmez kisempatiksalakcinni

ben çıkıyorum iyi akşamlarrr herkese
kızım tekme atıyor yatayımda bakayım ona :)))

barays klasık bı fılm dıyemıcem ama uzun ve surukleyıcı olmadıgı ıcın ıkı kat uzun gelıo sınır edıo ınsanı ..ama zevk meselesı tabı bak cok yuksek puan almıs dedıgım gıbı

barays klasık bı fılm dıyemıcem ama uzun ve surukleyıcı olmadıgı ıcın ıkı kat uzun gelıo sınır edıo ınsanı ..ama zevk meselesı tabı bak cok yuksek puan almıs dedıgım gıbı

anladım canım
zaten tek film almam alternatif birşeyler de bulurum
baktım sıkıldım hemen kocamı ikna edip değiştiririmkaydirigubbakcemile5

prop bloguna baktım meyve porsiyonlarını koyman iyi olmuş
birşey olmaz dediğimiz meyvelerde bile ne kaloriler varmış
artık kiloyu takmıyorum aslında
ama yine de alışkanlık olsa gerek yediklerime dikkat ediyorum

bende kapatıyorum
prop görüşmek üzere kendine ve oğluna iyi bak
benden ve oğlum ataberkten sana iyi akşamlaropuyorumnanaktan

ayy kimse kalmamis yine topikte tatilemi girdiniz kizlar nerdesiniz?

birçok yerde iftar zamanı şimdi canım. tutmasak da eşimiz tutuyo ya da bir yerlere yemeğe gidiyoruz o yüzden kimse yoktur şimdi. benim de eşim acil bir yere gidip gelmek zorunda kaldı o yüzden masa hazır bekliyorum.

burda daha iftara bir saat var ben tutmuyorum ama kizimla esim oruclular türkiyede ne güzel hemen iftar oluyorbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…