2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet cnm dogru ya ben oruclu deilim ya herkeside ayni zannediorum biz tutmasakta esler tutuyor. burda iftar 21.30 da acilio ayy seneye dahada uzar . tutacagiz bi sekilde insallah seneye.

bugun ogluma ikeadan komodin aldim esyalarini koymak icin. acaba esyalarini yikayip yerlestirsemmi yoksa yikamadanmi koysam yaa kararsiz kaldim yikamak icin erkenmi acaba planima gore ekim basi gibi yapacaktim yataginida o zaman serecem nevresim takimini falan yikayip hazir edecektim ama simdi komodin aldim ya hemen yikayp yerlestiresim gelio. ne yapsam acaba?

günaydınn
evet canım erken yıkamak için. illa yerleştirmek istiyorsa yerleştir ama. şimdi heves etmiceksin de ne zaman ediceksin. sonra çıkarır yıkarsın :)

Günaydınlar Herkese..

Akşam iftar yemeğine görümcem ve kayınvalidem geliyor gidip zeytinyağlıları ve tatlıyı yapmam lazımboshayallersmile
Ana yemek olarak ne yapacağıma karar vermem lazımboshayallersmile

günaydın kızlar..
biz napcaz bu ısım mevzuunu yaa akşam kocama sormuşlar daha karar vermedık demıs tabı stres etmısler kocamı halıyle aksamdan berı dusunuoruz hala.. ya nolcak benım bu oglumun ısmı yaaa..

fınfık tavuk mu etmı yapıcaksın onu soyle fıkır vereyım

hay allahım işte en baştan karar vermek bu yüzden iyi. stres olma isimsiz kalcak hali yok yaa. vardır bir iki isim aklınızda çoğu çoğu onlardan biri olur. acele edicem diye istemediğin içine sinmeyen bi isim koymayın sakına.

ay bijo acelesı mı kaldı 28. haftadayız.. şekerlerı yaptırılcak, kapı susu alıncak fln..
doruk ıstıyodu eşim en başından berı ama bana bıraz yumoş ismi gibi gelıo neden bılmıorum..
arda, efe, kaan bunları ıkımız de begenıoruz ama cok fazla var bu ısımlerden..
ben uras ı begenıorum soylemesı fln zor bı de yanlış fln yazcaklar hep aras fln yazcaklar..
pooooooooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffff

anaam hakatten işin zor o zaman :bbo:
urası ben hiç beğenmiyorum aynı şekilde doruk adını da. zaten doruk da çok var bu sıra. eşinle isim sitelerini alt üst edicen başka çare yok.

çok zor ya isim mevzusu ben çok direttim emir zahir diye zar zor ikna oldu ama bariz sevmiyor eşim onun bulduğu isimleride ben hiç sevmiyorum ben Aras isminide çok beğenirdim ama kocam şiddetle karşı çıktı iş yerinde varmış çok malmış Aras,Kayra,Efe bunlar güzel bence...

aras at kılı demek cocuguma boyle manasız bı ısım koymam..
kayra bu ara herkeste var yenı moda zaten kayra ve eymen herkesın cocugu aynı ısımde..
efe zaten guzel de o da cok old fashıoned ya..
pofffffffffffffff pofffffffffffffffffffffff

ha bı de devrim çıktı sımdı..
devrımcı bı ısım koycaksak denız koyalım bence devrımden 10 kat daha guzel yanı..
ben demiştim eşime deniz koyalım diye. kız mı erkek mi belli değil nasıl isim o kesinlikle hayır demişti.
ama ben beğeniyorum yani erkeklerde deniz ismini..
bu aralar meşhur olanlar işte eymen, poyraz, kuzey, kıvanç, polat, ege, efe, eren..

hadi be aras at kılı mı demekmiş ben nehir adı olarak düşündüm de anlamına hiç bakmadım aras tuna koymuştu bi arkadaş güzel geliodu kulağıma...eymeni buaralar çok duyar oldumda kayra da öyle yığılım yok ama tatlım tabi istanbul mersin farkeder...gerçekten ya erkek çocuğa isim koymak çok zor kız olsa aklımda bi sürü şey vardı...

ben de deniz i erkege yakıstırıyorum canım, daha şık duruo erkekte..
poyraz da olabılır dıyo da o ne cok soguk bı ısım ya kuzeyden bıle daha soguk bı ısım..otekılerden de bı efeyı begenıorum da yok yanı içime sinmiyo..
demir i cok ıstedım onu da begenmedı beyfendı halbukı cok guzel bı ısım bence

benım kızım olsaydıadı Meriç olcaktı..
ayrıca lal, nil, azra, eylül ve daha bır suru vardı kafamda..

evet canım ıstanbulda heryer kayra oldu sorma su an bızım bınada bıle ıkı tane var :)

ay valla ben şiştim. senin anne olarak çok seçici olman gerekirken bi isim beğendirememişin beyefendiye. koysun o zaman babasının ismini :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…