ay valla ben şiştim. senin anne olarak çok seçici olman gerekirken bi isim beğendirememişin beyefendiye. koysun o zaman babasının ismini :roflol:
yok valla tamam onlarda babası ama bu bebeklerin tüm sıkıntısınıda biz çekiyoruz o kadarcık hakkımız olsun öyle boş bıraksam şimdi kayınbabamın adını koy diye baskıya başlamışlardı doğrusu doğuma yakın kayınvalidem bi rüyasında görür adı hüseyin olsun diye ama beğenselerde beğenmeselerde oğlumun adını ben koyucam..
ya keşke öyle olsa en güzeli o ama adam bana mustafa ahmet mehmet diye geliyor böyle tipik bi isim koyalım niye farklı olsun ki diyor ve bi çok ismi o da yumuşak buluyor yani bu eski isimler böyle tam erkek ismiymiş o yüzden ortak nokta bizde zor ama ısınıyor şimdi emir zahire yavaş yavaş sen bana emir mi veriyosun deyip duruyor:)önemli olan hem annenın hem babanın begendıgı bı ısım bulabılmek.. tek tarafın ısım koymaya hakkı yoktur bence asla, ortak karar olmalı..
valla canım erkeklerin bu konuda bize biraz anlayış göstermesi taraftarıyım ben de. hastanelerde yattım, her yerim yağ topladı, kilo aldım, ödem yaptım, şiştim, belim ağrıyor, ellerim ayaklarım ağrıyor, bu sıcakta bunalıyorum, yatarken zorlanıyorum daha bir sürü şey.. bu kadar da hakkımız olsun yani. anaa bakıyorum eşime full önceki hayatına devam :bbo: ben demiyorum illa bizim istediğimiz isimleri koysunlar ama biraz müsamaa gösterebilirler yani :1closedeyes:
günaydın kızlar
iyi pazarlar
prop cum blog sayfanı merak ettim canım
:roflol: :roflol:e benım oyle bahanelerım de yok bı tek kılo aldım senın ıcın o kdr kılo aldım adını koymak benım hakkım mı dıyecem :roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol:
valla toprak güzeldi. neyse artık saçmasapan bi isim olmasın da artık hayırlısı ne diyelim. merakla bekliyoruz oğlunun adını
e benım oyle bahanelerım de yok bı tek kılo aldım senın ıcın o kdr kılo aldım adını koymak benım hakkım mı dıyecem :roflol::roflol::roflol:
kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız
8.5kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız
Allah korusun olmadığı iyi oldu olmasında hiç ...ben kocama sordum ilk hamile kaldığımda sonuçta babası yani ölmüş adını koymak istiyo musun diye yok ben sevmiyorum öyle şeyler dedi eğer o isteseydi hiç arıza çıkarmazdım...ama sırf annesi için ya da ne bilim benim 3 tane eltim var hep kızları var onlar erkek doğurunca bu adı koymak zorunda kalmasınlar diye babasının adını koymucam diye hırs yaptım kendi kendime..bi de ben hastayken bi iyilik görmedim kocamın ailesinin herhangi bi bireyinden o yüzden sürekli sırf laf sokmak için bu çocuğun sıkıntısını ben çektim adınıda ben koyarım diyorum yani laf eşimin ailesine yoksa anasıyız tabi kim çekecek başka Allah başka dert vermesin çok şükür atlattık sayılır...
8.5
sık dişini canım zor oldu seninki ama az kaldı ha gayret
kızlar biz sinemaya gıdıcez.. cıkım da duş alayım opuyom sızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?