Bana yıkamak için erken gibi geldi. acele etme bence.
günaydınn
evet canım erken yıkamak için. illa yerleştirmek istiyorsa yerleştir ama. şimdi heves etmiceksin de ne zaman ediceksin. sonra çıkarır yıkarsın :)
valla canım erkeklerin bu konuda bize biraz anlayış göstermesi taraftarıyım ben de. hastanelerde yattım, her yerim yağ topladı, kilo aldım, ödem yaptım, şiştim, belim ağrıyor, ellerim ayaklarım ağrıyor, bu sıcakta bunalıyorum, yatarken zorlanıyorum daha bir sürü şey.. bu kadar da hakkımız olsun yani. anaa bakıyorum eşime full önceki hayatına devam :bbo: ben demiyorum illa bizim istediğimiz isimleri koysunlar ama biraz müsamaa gösterebilirler yani :1closedeyes:
hazırlanıp kocamı beklemek ne zor oluo :S benım hazırlanmam 10 dk onun hazırlanması 1 saat.. sıcaklardna makyaj fln da yapmadıgımız ıcın ve gıyıcek kıyafetlerımız de hamılelıkten oturu sınırlı oldugu ıcın ne gıycem derdı fln olmayınca 5 dkda hazırlanıo tabı ınsan :))
bende çıkacaktım ama çok sıcak vazgeçtim
oğluma uyku seti falan bakacaktım
artık akşam üzeri çıkarımguclubacismile
bu arada biz ilk kerem düşündük
sonra atakan ile ataberk arasında kalıp
adına ataberk koyduk
bitişik koycaksınız dimi? ataberk yani ata berk değil.. ıkı turlu de hoş geldı benım kulagıma..
ya alısverıs merkezıne gıtcez orda klımalar oldugu ıcın sıck fln olmuo ame ben de kendım cıkıcak dolmusla gıdecek olsam cıkmazdım
birleşik olacak tatlım
ataberk olacak inş. sağlıkla bi dünyaya gelsin
yaa aslında sıcaktan çok korkmuyorumda
ramazan ayındayız istediğim gibi dışarıda su içemeyecem o yüzden çıkmıyorum aslında
ben elinden su şişesi düşmeyen biri olarak susuz dışarıda duramam
birleşik olacak tatlım
ramazan ayındayız istediğim gibi dışarıda su içemeyecem o yüzden çıkmıyorum aslında
eiffel e uzaktan selam caktik, sonra bi alisveris merkeszine girdik. italiy 2 ordan ciktik belle epine diye bir alisveris merkesine gittik...
verbaudet magazasina gitmem gerekiyordu internetten baktim begendigim yatagi onlar satiyormus.
yerinde gorunce pek hosuma gitmedi.
bebegim icin canta aldim, sut sagmak icin alet aldim, emzirmek icin hastanelik pijama aldim ve donduk. kaynima iftara gittik sonra..
ole iste.. cantam da cok sahane =)
birleşik olacak tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?