2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bızımkıler sureklı ellenıyo ya nası hıjyenık olsun.. ellerımız temız de olsa bebek kıyafetı yanı bu en maxımumda temız olsun ıstıyorum.. dedıgım gıbı eylul 15-20 gıbı yıkayıp kaldırıcam bı daha da ellemıcem :)

E-bebekte hangısı satılıosa onu alırım ben de ama dalın ın kokusunu sevmıorum ya şampuanı gıbı kokuosa deterjan da ıyyyy yanı cok antıpatım var :))

ayyy hayat sana güzel canım..
güle güle kullanın.. yatak ısı nolcak pekı sımdı onu begenmedıysen ne alcan, arastırmaya devam mı..

autour de bebe diye bir bebek magazasi var. ugramistim bi ara. yataklara bakmadigim bi orasi kaldi. oraya da bakayim sonra birini alicam eli mahkum. zaten oda falan yuapmiyorum ya sadece park yatak o kadar da abartmaya gerek yok. he dun eltim bi magaza soyledi 15 dk mesafede bize. yarin kaymakamlikta isim var donuste oraya ugrayim bakayim diyorum. dedigine gore cok cesit varmis..

tunaydin herkese...
hazal ben yikadim yerlestirdim mis gibi koktular :) dolaba koyucaksan yika oyle yerlestir bence. erken diye diye dogurucaz bak yakinda

himm sende erken davranmissin cnm bende hemen yikayp yerlestirmek istiyorum ama ben surekli cikarip baktigim icin pek hijyenik olmucak ekim ortasi yada basinda yikarim bidaha hic hic cikarip bakmam temiz olsun hastane cantasinida hazilrlarim o zaman.

sen normal deterjanlami yikadin bende normal deterjan kullanacaktim ama bebege ozel deterjanmi var? pek bi bilgim yok bu konuda fisfisfis

selamlar kızlar,
Propcm şeker olmadı maalesef.Acıbademin kıskanç doktorları istek çıkartmadılar.Benim doktorum ayrıldı ya ordan uyuzluk yaptılar kıskançlar!!!Kendi doktorumuzun tavsiye ettiği doktorlar da çıkmışlardı yarın gidip halletcez artık.Boşuna aç aç bekledim uyuz oldum iyice acıbademe.

Ben de yıkamak için mobilyalarının kokusunun çıkmasını bekliyorum.1 aya kadar iyice çıkar.Zaten ramazan bayramından hemen sonra annem gelcek onla da alışverişe fln çıkcaz tüm aldıklarımızı yıkar ütüler yerleştiririz artık.

Sabah eşimle boğaza gittik kahvaltıya aman yarabbim ne sıcaktı.kahvaltımızı yaptık sonra kahve içmek için de bebek kahvesine gittik.Tansiyonum bir düştü fenalardaydım da yeni toparladım kendimi.1 saattir evde yatıyorum.Kahve keyfimiz bile kalmadı ya havalar serinlesin azcık uuuff

ay sakin normal deterjanla yikama bak, ozel var bebekler icin..
ben le chat nin bebek deterjanindan aldim sivi olarak. yumusaticiya benziyo.. orda da var mi biklmiyorum.

ohh keyfe bak.. ben de istiyorum aynisindan yaa.
tansiyonun dusmesi kotu olmus ama

cok tatli heyecanlar yaa ben biraz daha beklicem yataginida aldimmi yatagin malzemelerinide yikayip yerlestiririm acaba kendi kiyafetlerimizi yikadigimiz deterjanla yikasak olmuyomu? bebk kiyafetleri icin ayri bi deterjan varmi ben hic arastirmadim bu konuyu.

ayy aso ya keske benim annemde gelse sahane olurdu yaa ama ikinci cocukta kesinlikle cagiracam annem ve babami.

ay sakin normal deterjanla yikama bak, ozel var bebekler icin..
ben le chat nin bebek deterjanindan aldim sivi olarak. yumusaticiya benziyo.. orda da var mi biklmiyorum.

kesinlille burdada vardir bebek deterjani hatta bana bebek dergisinden hediye gelmisti bebe yumusaticisi kiyafetler icin bende olesine yolladilar zannettim demekki bebekler icin ayri bi deterjan varmis ben bi iyi arastiriyim bu detejani hangisi iyi ise onu kullanirim.

asom gecmis olsun cnm dikkat et tansiyonuna opuyorumnanaktan

kiz var diyom ya hazal kaydirigubbakcemile git bi markete ustunde bebek resmi olan deterjanlara goz at bakiim. normal deterjan alerji falan yapar cocuga yikama sakin

Acele et yatağı için fln mobilya alcaksan fena kokuyor.Kokusunun çıkmasını fln bekliceksin çünkü.
Evet canım ayrı deterjanlar var senin isteğine kalmış kullanmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…