prop omonun omobaby si varmış birde dalinin sıvı deterjanı varmış
ikisinden birini alacam
yumuşatıcı olarak dalinin yumuşatıcısını almayı düşünüyorum
bende yıkamayı düşünyorum
ama dediğin doğru herkes bakmak istiyor
hijyenik olamaycak bak bu kısmı düşünememiştim
ayyy hayat sana güzel canım..
güle güle kullanın.. yatak ısı nolcak pekı sımdı onu begenmedıysen ne alcan, arastırmaya devam mı..
:roflol::roflol::roflol:
ay orda da mı kaymakamlık var:roflol::roflol:
ordakinin adı daha mantıklıdır en azından:roflol:
tunaydin herkese...
hazal ben yikadim yerlestirdim mis gibi koktular :) dolaba koyucaksan yika oyle yerlestir bence. erken diye diye dogurucaz bak yakinda
Ben de yıkamak için mobilyalarının kokusunun çıkmasını bekliyorum.1 aya kadar iyice çıkar.Zaten ramazan bayramından hemen sonra annem gelcek onla da alışverişe fln çıkcaz tüm aldıklarımızı yıkar ütüler yerleştiririz artık.himm sende erken davranmissin cnm bende hemen yikayp yerlestirmek istiyorum ama ben surekli cikarip baktigim icin pek hijyenik olmucak ekim ortasi yada basinda yikarim bidaha hic hic cikarip bakmam temiz olsun hastane cantasinida hazilrlarim o zaman.
sen normal deterjanlami yikadin bende normal deterjan kullanacaktim ama bebege ozel deterjanmi var? pek bi bilgim yok bu konuda fisfisfis
himm sende erken davranmissin cnm bende hemen yikayp yerlestirmek istiyorum ama ben surekli cikarip baktigim icin pek hijyenik olmucak ekim ortasi yada basinda yikarim bidaha hic hic cikarip bakmam temiz olsun hastane cantasinida hazilrlarim o zaman.
sen normal deterjanlami yikadin bende normal deterjan kullanacaktim ama bebege ozel deterjanmi var? pek bi bilgim yok bu konuda fisfisfis
Sabah eşimle boğaza gittik kahvaltıya aman yarabbim ne sıcaktı.kahvaltımızı yaptık sonra kahve içmek için de bebek kahvesine gittik.Tansiyonum bir düştü fenalardaydım da yeni toparladım kendimi.1 saattir evde yatıyorum.Kahve keyfimiz bile kalmadı ya havalar serinlesin azcık uuuff
Üff sorma ya benim tansiyon hamilelik öncesi de hep düşerdi şdimi hamilelikte düşün bir de hep en diplerde.ohh keyfe bak.. ben de istiyorum aynisindan yaa.
tansiyonun dusmesi kotu olmus ama
Ben de yıkamak için mobilyalarının kokusunun çıkmasını bekliyorum.1 aya kadar iyice çıkar.Zaten ramazan bayramından hemen sonra annem gelcek onla da alışverişe fln çıkcaz tüm aldıklarımızı yıkar ütüler yerleştiririz artık.
Üff sorma ya benim tansiyon hamilelik öncesi de hep düşerdi şdimi hamilelikte düşün bir de hep en diplerde.
ay sakin normal deterjanla yikama bak, ozel var bebekler icin..
ben le chat nin bebek deterjanindan aldim sivi olarak. yumusaticiya benziyo.. orda da var mi biklmiyorum.
cok tatli heyecanlar yaa ben biraz daha beklicem yataginida aldimmi yatagin malzemelerinide yikayip yerlestiririm acaba kendi kiyafetlerimizi yikadigimiz deterjanla yikasak olmuyomu? bebk kiyafetleri icin ayri bi deterjan varmi ben hic arastirmadim bu konuyu.
ayy aso ya keske benim annemde gelse sahane olurdu yaa ama ikinci cocukta kesinlikle cagiracam annem ve babami.
Acele et yatağı için fln mobilya alcaksan fena kokuyor.Kokusunun çıkmasını fln bekliceksin çünkü.cok tatli heyecanlar yaa ben biraz daha beklicem yataginida aldimmi yatagin malzemelerinide yikayip yerlestiririm acaba kendi kiyafetlerimizi yikadigimiz deterjanla yikasak olmuyomu? bebk kiyafetleri icin ayri bi deterjan varmi ben hic arastirmadim bu konuyu.
ayy aso ya keske benim annemde gelse sahane olurdu yaa ama ikinci cocukta kesinlikle cagiracam annem ve babami.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?