ay ne bu samimiyet:) bari haftaya çağır ya da birkaç gün geçsin. ay 2 gün üst üste görmek ne fena:) en azından benim içinnnbu aksam k valideye gidicez iftara. yarin da ben cagiricam. ne yemek yapsm bilmiyorumkismile
ay ne bu samimiyet:) bari haftaya çağır ya da birkaç gün geçsin. ay 2 gün üst üste görmek ne fena:) en azından benim içinnn
Hımm o zman durumlar başka.ya kaynimi cagirmis iftara simdi aradi beni de :) yardim icin ikindi vakti giderim artik..
kiz turkiyeye gidiyolar ya yakinda.. ben daha davet etmedim de gitmeden cagirmam lazim. belki obur gun cagiririm bakayim duruma gore..
ben de ne yapayim die soruyorum melemen demedin sukur =) :icecream:
bu aksam k valideye gidicez iftara. yarin da ben cagiricam. ne yemek yapsm bilmiyorumkismile
Acele et yatağı için fln mobilya alcaksan fena kokuyor.Kokusunun çıkmasını fln bekliceksin çünkü.
Evet canım ayrı deterjanlar var senin isteğine kalmış kullanmak.
ay aman bencede boşver hamile hamile insanlara hizmet mi etcez hiç gerek yok.Benimkiler de aldığım duyumlara göre bugün istanbula geçcekler ama emin değilim.Kesin beklerler iftara çağıralım diye kesin hemdeeeeee.ayy ben hic kayinvalide eltimi davet etmicem. kvalideyi zaten cagirmicamda bundan sonrada aslaa cagirmam. eltimede dedim zor hamilelik geciriorum kusura bakmayin dedim. ayy vallaa coluk cocuk cekemem sonra evin temizligini yapamiyorum. :dilcikar: seneye telafi ederim artik.
ay aman bencede boşver hamile hamile insanlara hizmet mi etcez hiç gerek yok.Benimkiler de aldığım duyumlara göre bugün istanbula geçcekler ama emin değilim.Kesin beklerler iftara çağıralım diye kesin hemdeeeeee.
selam kizlar teologcum bende 8 kilo aldim canimbilmiyorumkismile
lmaz:
açıkçası saçma geliyor anne babanın ismini koymak bana ama malesef kütahyada mecbur gibi bişeylmaz :
hadi be aras at kılı mı demekmiş ben nehir adı olarak düşündüm de anlamına hiç bakmadım aras tuna koymuştu bi arkadaş güzel geliodu kulağıma...eymeni buaralar çok duyar oldumda kayra da öyle yığılım yok ama tatlım tabi istanbul mersin farkeder...gerçekten ya erkek çocuğa isim koymak çok zor kız olsa aklımda bi sürü şey vardı...
Selam kızlar
Dün detaylı ult. için doktora gittik.. çok şükür herşey yolundaymış,miniklerim çok güzel pozlar verdi
Şu an şikayetlerim az ama ilerleyen haftalarda sanırım iyice artacak,Allah tan dayanıklıyım ,mız mız değilimdir..Herşey bebeklerim için dayanırım ne yapayım
Doktora bir 34 haftalık bir hastası beni doğurt diye yalvarmış(ikiz gebe) ...Demek o kadar sınıtı yaşıyor ki böyle diyebiliyor
Şöyle izah edeyim.Fark ediyor maalesef.Özel sağlık sigortam limtiszi benim dünya kadar para ödüyorum.Ve acıbadem doktorlarından birinin istek çıkartması lazım ki sigortaya geçsin aksi takdirde sigortam limitliye dönüyor.5 milyar ödeyip de niye limitli sigortaya düşüreyeim ki limitsiz sigortamı. Anladın mı şekerim şimdi. Benim doktorum da acıbademden ayrıldığı için orda kalan doktorların kıskanç uyuz olanları da gıcıklık yapıyor. Pazartesi yani yarın bu işi halletcez.nalan hakat naptın kuzum iyisin di mi daha?
asocum ne alaka ben anlamadım. yani yapılacak olan birşey bu sonuçta gebelikte. dr ne farkeder ki allah allah :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?