2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay ne bu samimiyet:) bari haftaya çağır ya da birkaç gün geçsin. ay 2 gün üst üste görmek ne fena:) en azından benim içinnn

ya kaynimi cagirmis iftara simdi aradi beni de :) yardim icin ikindi vakti giderim artik..
kiz turkiyeye gidiyolar ya yakinda.. ben daha davet etmedim de gitmeden cagirmam lazim. belki obur gun cagiririm bakayim duruma gore..
ben de ne yapayim die soruyorum melemen demedin sukur =) :icecream:

Hımm o zman durumlar başka.
Yap çorbanı salatalarını zeytinyağlını, ana yemeğini de güzle bir et yemeği yap.Antrikot fln yap soslu yanına pilav oh yeter:)

Millet havuzda ya kocasıyla ben de oturdum kocamı bekliyorum fabrikaya uğrayım dedi.Millet keyiflerde vallaa oooohh

bu aksam k valideye gidicez iftara. yarin da ben cagiricam. ne yemek yapsm bilmiyorumkismile

ayy bende dusunuyorum iftara kocisime ne yemek yapsam die ama ben biraz karar kildim bamya corbasi, kadinbudu koftesi yanina kizartma cok guzel oluo ama agir gelirmi die dusunuyorum, salata ve irmik helvasi yapacam kocama kendimede kozlenmis patlican salatasi. bu kadar.. yerimseniben

Acele et yatağı için fln mobilya alcaksan fena kokuyor.Kokusunun çıkmasını fln bekliceksin çünkü.
Evet canım ayrı deterjanlar var senin isteğine kalmış kullanmak.

cnm ben oda kurmiyacam sadece karyola ve komodin bu kadar ama hafta icinde yataginida aliriz sonra icindeki malzemeler falan bu ay biter galiba bi kismi. dahada cikar eksikleri a.s

ayy ben hic kayinvalide eltimi davet etmicem. kvalideyi zaten cagirmicamda bundan sonrada aslaa cagirmam. eltimede dedim zor hamilelik geciriorum kusura bakmayin dedim. ayy vallaa coluk cocuk cekemem sonra evin temizligini yapamiyorum. :dilcikar: seneye telafi ederim artik.

ay aman bencede boşver hamile hamile insanlara hizmet mi etcez hiç gerek yok.Benimkiler de aldığım duyumlara göre bugün istanbula geçcekler ama emin değilim.Kesin beklerler iftara çağıralım diye kesin hemdeeeeee.

Nalancım ne yaptı acaba,çok gergindi kızcağız sakinleşmiştir inşallah.Doktora da gitti dün ne güzel:) benim doktora daha çok var uf.

hangi yuzle davet bekliolar ki? valla cok sinir oluorum ben yaa valla hem etmedigi kotulugu birakmazlar sonrada zeytin yagi gibi uste cikmaya calisirlar. hic cekemem onlari bence sende cagirma cnm yaa haketselerdi bizde gelinlik vazifesini en iyi sekilde yapardik ama haketmiolar hic bi saygiyi sevgiyi, ama iste ben ailemden gordugum terbiye ile asla onlarin seviyesine inmem kendi baslarini yesinler.. ne halleri varsa gorsunler

neyse kizlar benim kocisim kalkti bilgisayara veda zamani. burasida pek sicak yaa ben bi dusa giriyim artik sonra gorusuruz kendinize ii bakin opuyorumnanaktan

selam kizlar teologcum bende 8 kilo aldim canimbilmiyorumkismile

üzülme ablam ya gayet normal
off kızlar ya eşimle resmen pc savaşı yapıyoruz pazartesi işe başlayacak günboyu birlikteyiz evde dışarı çıkamıyoruz da
sonunda kaptım pc yi
prop cum iyi seyirler sana

lmaz:

açıkçası saçma geliyor anne babanın ismini koymak bana ama malesef kütahyada mecbur gibi bişey lmaz :

bunun memleketle değil de anne babayla ilgisi olduğunu düşünüyorum. bana eşim bir kere bile babamın adını koyalım demedi.

nalan hakat naptın kuzum iyisin di mi daha?

asocum ne alaka ben anlamadım. yani yapılacak olan birşey bu sonuçta gebelikte. dr ne farkeder ki allah allah :bbo:

evet ya kızlar için alternatif dolu ama erkekte tıkanıp kalıyoruz.Duru olucak kızımızın ismi ama erkek ismi net değil bizde de.Eşim efe,arda diyor ben istemiyorum çok var bu isimlerden..Duru da çok yaygınlaştı ama anlamca çok güzel,çağrışımı falan

Selam kızlar

Dün detaylı ult. için doktora gittik.. çok şükür herşey yolundaymış,miniklerim çok güzel pozlar verdi
Şu an şikayetlerim az ama ilerleyen haftalarda sanırım iyice artacak,Allah tan dayanıklıyım ,mız mız değilimdir..Herşey bebeklerim için dayanırım ne yapayım
Doktora bir 34 haftalık bir hastası beni doğurt diye yalvarmış(ikiz gebe) ...Demek o kadar sınıtı yaşıyor ki böyle diyebiliyor

ohh yalnız değiller orda anneleri birbirleriyle oynuyolardır ne güzell. maşallah iyilermiş de

allah yardımcın olsun canım.. valla sizin işiniz bizden daha zor. hem şimdi hem sonra. ama zevki de başka hani :)

benden de bekliyorlardı ikiz bebekler. annem tek yumurta ikizi ama olmadı. allah dağına göre kar verdi napardım buralarda tek başıma nasıl bakardım hiç bilmiyorum..

nalan hakat naptın kuzum iyisin di mi daha?

asocum ne alaka ben anlamadım. yani yapılacak olan birşey bu sonuçta gebelikte. dr ne farkeder ki allah allah :bbo:
Şöyle izah edeyim.Fark ediyor maalesef.Özel sağlık sigortam limtiszi benim dünya kadar para ödüyorum.Ve acıbadem doktorlarından birinin istek çıkartması lazım ki sigortaya geçsin aksi takdirde sigortam limitliye dönüyor.5 milyar ödeyip de niye limitli sigortaya düşüreyeim ki limitsiz sigortamı. Anladın mı şekerim şimdi. Benim doktorum da acıbademden ayrıldığı için orda kalan doktorların kıskanç uyuz olanları da gıcıklık yapıyor. Pazartesi yani yarın bu işi halletcez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…