2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya işte ben de onu diyorum hayatım. sen ordan tahlil talep ediyosan sana yazması lazım değil mi? illa sürekli göründüğü dr a gitmek zorunda değildir bence kimse. sonuçta özel hastane bastırıyosun parayı yani. sigorta da olsa bu farketmez ordan alıyolar parayı. çıksaydın başhekime bu ne rezilliktir diye keşke..

hoşgeldin melcan canım
eşim dışarı çıktı bişeyler almaya ben de takılim biraz dedim. sen napıyosun?

Benim işim zormuş evet,doktorum bile bunlar iyi günlerin diyo yaabenneyaptımkiYaşayıp görüceğiz
Annen ve teyzen ikiz demek..Sende olmamış ama kızın olursa belki onda olur

ayy beynim şişti film cok gurultuluydu.. bebem de rahatsız oldu galıba o kdr sesten sureklı rahatsızlık verdı..
ayrıcana açlıktan ölüyoooooooooooorrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm...
mothercare ın aylık ındırımıne gıttık ve yemınımı bozdum uleeeeeeennnnn bi sürü alışverıs yaptım :roflol:

Kızlar biz epey alışveriş yaptık..Burda da okuoyrum hep erken doğum yapan ikiz annelerini,o yüzden hazırlıklı olmak en iyisi

Sağolsun görümcem karyola ,yatak ve mama sandalyesi yolladı,oğlum kullanacak inşallah. Dün de Çilekten kızıma karyola ve üç kapılı dolap aldık ikisi için,haftaya gelecek.. Dün ana kucaklarını da aldık.
Hafta içi de İki paket prima yeni doğan,uni yeni doğan ıslak mendil 3 tane, banyo kovası ve maşrapa, file, şimdilik 4 tane biberon aldık..Küvetimiiz almıştık zaten ..Birer tane kadife tulum aldık... Alınacaklar var tabi daha arabaları,karyola seti,nevresim takımı,sterilazatör, vs.........

Kızlar birer karyola seti,bir de yedek nevresim takımı yetermi ki

ii yim tatlım çok saol, uyudum uyandım sakinleştim, benim sinirim bu kadar işte...

evlilik yıldönümün kutlu olsun cnm...

nalancım canım hamilelikten heralde biraz fazla üzülmüşsün boş yere. olan olmuş ne yapalım demek lazım ama elinde de değildi anladığım kadarıyla. umarım bugüne güzel başlarsın a.s.

ii yim cnm valla dünde bugünde ii başlasım güne çok şükür...

hindi değilde tavuk adana dürüm yiyorum ben ve çok lezzetli oluyor, ama benim aldığım yer et üzerine uzman ve antep usulü yapan hacıbaşar diye bi yer, biz hep ordan sipariş veriyoruz, et yemekleride diğer bütün yemekleride, tatlılarıda mükemmel...

ben tefal program 8 miydi ne aldım ama hiç memnun kalmadım, elli kere tamire gitti, şimdide su doldurma kapağı kırıldı öle kenarda duruyordu, kapıcıya vercem, bi ton para verdik ama hiç keyfini süremedik valla, ütü konusunda tefal i tavsiye etmiyorum, şu an braun kullanıyorum ve çok memnunum, ne varsa alman markasında var işte...

Nalancım ne yaptı acaba,çok gergindi kızcağız sakinleşmiştir inşallah.Doktora da gitti dün ne güzel:) benim doktora daha çok var uf.

nalancımmmmm ne yaptın cnm

asoşum ii yim valla, dün önce kadın dr.una gittik, kızımızı gördük, 1.068 gr olmuş, artık ultrasonda çok net görünmüyo zaten, önce kafasına sonra vücuduna sonrada ayaklarına baktık, kocaman olmuş, dr. her şey yolunda dedi, kafası aşağıya bakıyormuş, amniyo sıvısıda çok ii miş, ne yapıyorsanız yapmaya devam edin bu çok ii bi durum dedi...

hastane işini konuştuk, ben başka hastanede doğurtmak istemem dedi, bizde tamam o zaman dedik, yani academic te doğuracam, o kesinleşti...

gittik vip ve lüks odalara baktık, aralarında çok uçuk bi fark yok ama güzel geniş ve ferah odalar, doğumuma girecek hemşireyle görüştüm, lafladık biraz, sormak istediklerimi sordum, öle rahatlattı beni biraz...

sonra diyetisyene gittik o da aynı hastanede zaten, tartıldım veeeeeee 300 gr vermişim, ama nedense diyetisyenim bu habere pek sevinmedi biraz panikledi, sizin kilo vermeniz istediğimiz bi durum değil felan diye bi şiler söledi, haftaya kadar devam edelim kilo vermeye devam ederseniz listeyi değiştirelim dedi, tamam dedim...

benim bünye alışık değil tabi bu kadar şekersiz kalmaya feleği şaşatı birden, umarım haftaya kadar daha da vermem...

bu arada dr.um haftaya c.tesi 75 lik şeker yüklemesi yaptırcak ve şekerime tekrar bakacakmış, zaten diyetisyene söle çocukta fazla kilo yok seni fazla zorlamasın dedi, niyeyse annamadım, adam beni süzülmüş gördü herhalde...

nalan hakat naptın kuzum iyisin di mi daha?

ii yim tatlım ya, yukarda yazdıklarımı yaptım gerisini buraya yazim...

sonra diyetisyenden çıktık yemeğe gittik, diyetisyenime sordum ve ızgara köfte ve bol salataya izin verdiği için dışarda bunları yedim bide ayran içtim, çok prensipliyim sormayın gitsin...

ordanda e-bebek mağazasına gittik, park yatak, bebek arabası, araba koltuğu, bebek çantasını, bi kaç ıvır zıvır felan aldık, haftayada şöle detaylı bi liste yapcem diğer incik cincik lerini almaya gitcez, kasaya geldiğimizde millet bize bakıyordu zaten bunlar napmış diye, 3 alışveriş arabasını doldurduk valla, kalanınıda haftaya halletcez...

kocacımla bugün yüklüğü boşalttık, temizledik, yeniden düzenledik, bizim evde 3 adet tuvalet olduğundan ben bunun bi tanesi iptal ettirdim ve orayı yüklüğe çevirdim, oraya raflar falan taktırdım bütün ıvır zıvırlarım orda duruyo, şimdi kızımın arabsını park yatağını ve oto koltuğuda artık orda duruyo, öle bugün biraz yeni düzenlemeler yaptık...

şimdi ikindi yemeğimi yimem lazım siz bunları okurken, gidim hazırlim hemen...

he bide bu sabah kaçamak yaptım ve şekerli çay içtim ooohhhhh sefam olsun, ben şekersiz çay içememde, valla çayı bu kadar özlicem aklıma gelmezdi yauw...-tatlicadiarzu-

Nalan geçmişi okumakla meşgul belli

he valla okudum geldim, ne kadan çok yazmışlar yauw....

Öyle gürültülü ortamlarda fazla bulunma canım..
Ayın 15i olduğu için demi o indirim? neler vardı,cazip şeyler var mı? Badi ve tulum çok aldım oradan..Sen neler aldın bakalım?

Öyle gürültülü ortamlarda fazla bulunma canım..
Ayın 15i olduğu için demi o indirim? neler vardı,cazip şeyler var mı? Badi ve tulum çok aldım oradan..Sen neler aldın bakalım?

Cok cesıt yok beblı urunlerı sokuolar ındırıme.. Body aldım yıne 7lı setlerden zaten 3. 7lı setımız oldu :))) pijama takımı aldım 2 tane, kot pantolon aldım, kotun ustune 2 tane sweatshirt aldım, önlük, ağız silme bezi, omuz bezi fln da aldım öyle işte :)

O badiler gerçekten çok güzel ve bol bol kullanacağız.. Güle güle giysin oğluşun

Nalan bebeğine maşallah,tatlı kızına..
Ama kilo vermek bence de doğru değil,yani olması gerken var olan kiloyu korumak,demek bu diyet listesi sana ağır gelmiş,birden bire azldıysa yediklerin..

ahh ahhh sorma acıbademden nefret ettim hem de nasıl nefret ettim anlatamam sana.Şimdi ben doktorumun muaynehanesine gidiyorum ve direk parayı ödüyorum sigortaya da bildirmicez ki sigortamı limitliye çevirmesinler diye. Bu yüzden biraz sıkıntı çekcez işte bu tahlil zımbırtı vs işlerde.Dün resmen acıbademe gittiğimde söyleidm başta yapcaklardı.adımı soyadımı bilgisayara girince tolga beyin hastası olduğum ortaya çıktı ve yapamayız dediler direk!Uyuzlar!!!!
asoşum başka dr. a git ona yazdır istem kağıdını bebeğim, ölede olmuyor mu ...
Öyle olcak canım zaten.Kendi doktorum ordan 3 doktor ismi verdi 3üde dün yoktu biri bişeye girmiş biriri bilmemnedeymiş biri çıkmış vs.... O yüzden yarın gidip halletcez sabahtan umarım hallolur.

01.08.2010 66,500
09.08.2010 67,300
15.08.2010 66,500

800 gr vermişim akannehir

ya kilo vermek ınsanın elınde degıl kı o kdr yaglı tuzlu yıyoduk bırden kesınce hepsını vucudun topladıgı su fln da atılmıs oluo oyle 3-4 kılo demıoruz kı bıkac yuz gramdan bahsedıoruz gayet normal bence

peki seni kim doğurtcek bu durumda canım...

01.08.2010 66,500
09.08.2010 67,300
15.08.2010 66,500

800 gr vermişim akannehir

bravo valla, bende 4 günde 300 gr vermişim...

Zaten ben de aynı şeyden bahsediyorum prop..O kadar ıvır zıvır yeniyor ki birden kesince , düzenli ve sık sık yiyince fazla ödem atılıyor belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…