Şöyle izah edeyim.Fark ediyor maalesef.Özel sağlık sigortam limtiszi benim dünya kadar para ödüyorum.Ve acıbadem doktorlarından birinin istek çıkartması lazım ki sigortaya geçsin aksi takdirde sigortam limitliye dönüyor.5 milyar ödeyip de niye limitli sigortaya düşüreyeim ki limitsiz sigortamı. Anladın mı şekerim şimdi. Benim doktorum da acıbademden ayrıldığı için orda kalan doktorların kıskanç uyuz olanları da gıcıklık yapıyor. Pazartesi yani yarın bu işi halletcez.
ohh yalnız değiller orda anneleri birbirleriyle oynuyolardır ne güzell. maşallah iyilermiş de
allah yardımcın olsun canım.. valla sizin işiniz bizden daha zor. hem şimdi hem sonra. ama zevki de başka hani :)
benden de bekliyorlardı ikiz bebekler. annem tek yumurta ikizi ama olmadı. allah dağına göre kar verdi napardım buralarda tek başıma nasıl bakardım hiç bilmiyorum..
Günaydınlar Herkese...opuyorumnanaktan
Nalancım bugün daha iyisindir inşallah evet aynı şey benimde başıma gelmiş olsaydı bende senin verdiğin tepkiyi verirdim hatta fazlasını bile..
Ama istediğin kadar üzül, bağır, çağır yapacak birşey yok malesef onlar yine istedikleri zaman gelecekler.
Evet hamilelikte sinirlenince kolay kolay sakinleşemiyor insan. Ben bir kaç defa yaşadım biliyorum hatta ağladım, tepindim ama nafile boshayallersmile
Neyse herşeyde vardır bir hayır diyelim kısmet diyelim ve üzülmeyelim ok.:1hug:Şeniz
günaydın kızlar nasılsınız.bugün bende işe sürünerek gelenlerdenim.3 gibi çıkıcam işten alışveriş yapmam lazım.evi artık bi zahmet toplamam lazım .bugün evlilik yıldönümümüz kendime çeki düzen vermem lazım..hediye bakmam lazım.:))yani kendime yani bir ben lazım :)))
nalancım canım hamilelikten heralde biraz fazla üzülmüşsün boş yere. olan olmuş ne yapalım demek lazım ama elinde de değildi anladığım kadarıyla. umarım bugüne güzel başlarsın a.s.
benım canım adana kabp ıstıyo ama dıyetteyım yıyemem yaglı yaglı.. ınternetten gordum hındı adana kebap var hazır.. hıc deneyen var mı aranızda ya??? tadı guzelse alayım da yalancıktan da olsa ıstegım gecsın..
bende yarın bursaya gidiyorummm :) alışverişeee sıcak eşim oruç ama iyice ağırlaşmadan işlerimizi halledelim dedik
birde ütü bakıcam kullandığınız ütülerden memnunmusunuz ne alayim sizce tefal bakalım diyoruz
Nalancım ne yaptı acaba,çok gergindi kızcağız sakinleşmiştir inşallah.Doktora da gitti dün ne güzel:) benim doktora daha çok var uf.
nalancımmmmm ne yaptın cnm
nalan hakat naptın kuzum iyisin di mi daha?
Nalan geçmişi okumakla meşgul belli
ayy beynim şişti film cok gurultuluydu.. bebem de rahatsız oldu galıba o kdr sesten sureklı rahatsızlık verdı..
ayrıcana açlıktan ölüyoooooooooooorrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm...
mothercare ın aylık ındırımıne gıttık ve yemınımı bozdum uleeeeeeennnnn bi sürü alışverıs yaptım :roflol:
Öyle gürültülü ortamlarda fazla bulunma canım..
Ayın 15i olduğu için demi o indirim? neler vardı,cazip şeyler var mı? Badi ve tulum çok aldım oradan..Sen neler aldın bakalım?
Dilemmacım.. Esin yetmez kesınlıkle demıstı en az 3 takım lazım oluo demıstı, bu durumda sanaa 6 takım lazım :)
Cok cesıt yok beblı urunlerı sokuolar ındırıme.. Body aldım yıne 7lı setlerden zaten 3. 7lı setımız oldu :))) pijama takımı aldım 2 tane, kot pantolon aldım, kotun ustune 2 tane sweatshirt aldım, önlük, ağız silme bezi, omuz bezi fln da aldım öyle işte :)
ahh ahhh sorma acıbademden nefret ettim hem de nasıl nefret ettim anlatamam sana.Şimdi ben doktorumun muaynehanesine gidiyorum ve direk parayı ödüyorum sigortaya da bildirmicez ki sigortamı limitliye çevirmesinler diye. Bu yüzden biraz sıkıntı çekcez işte bu tahlil zımbırtı vs işlerde.Dün resmen acıbademe gittiğimde söyleidm başta yapcaklardı.adımı soyadımı bilgisayara girince tolga beyin hastası olduğum ortaya çıktı ve yapamayız dediler direk!Uyuzlar!!!!ya işte ben de onu diyorum hayatım. sen ordan tahlil talep ediyosan sana yazması lazım değil mi? illa sürekli göründüğü dr a gitmek zorunda değildir bence kimse. sonuçta özel hastane bastırıyosun parayı yani. sigorta da olsa bu farketmez ordan alıyolar parayı. çıksaydın başhekime bu ne rezilliktir diye keşke..
Öyle olcak canım zaten.Kendi doktorum ordan 3 doktor ismi verdi 3üde dün yoktu biri bişeye girmiş biriri bilmemnedeymiş biri çıkmış vs.... O yüzden yarın gidip halletcez sabahtan umarım hallolur.asoşum başka dr. a git ona yazdır istem kağıdını bebeğim, ölede olmuyor mu ...
ahh ahhh sorma acıbademden nefret ettim hem de nasıl nefret ettim anlatamam sana.Şimdi ben doktorumun muaynehanesine gidiyorum ve direk parayı ödüyorum sigortaya da bildirmicez ki sigortamı limitliye çevirmesinler diye. Bu yüzden biraz sıkıntı çekcez işte bu tahlil zımbırtı vs işlerde.Dün resmen acıbademe gittiğimde söyleidm başta yapcaklardı.adımı soyadımı bilgisayara girince tolga beyin hastası olduğum ortaya çıktı ve yapamayız dediler direk!Uyuzlar!!!!
Öyle olcak canım zaten.Kendi doktorum ordan 3 doktor ismi verdi 3üde dün yoktu biri bişeye girmiş biriri bilmemnedeymiş biri çıkmış vs.... O yüzden yarın gidip halletcez sabahtan umarım hallolur.
01.08.2010 66,500
09.08.2010 67,300
15.08.2010 66,500
800 gr vermişim akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?