2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay evet en az 1000 gr gelmesı lazım ayıcıgımın..cok mrk edıom yuzunuuuuuuuu
bu arada ben de 600-700 gr gıbı bısı vermıstım en son ama bugun yedıgım bol tuzlu patlamış mısırla gerı almısımdır hepsını :)))

peki seni kim doğurtcek bu durumda canım...

bravo valla, bende 4 günde 300 gr vermişim...
Doktorum doğurtcak canım acıbademe gelcek. Sigorta karşıladığı kadarını ödicek gerisini biz ödicez napalım doktor değiştirmek istemiyoruz biz.Neyse ne zaten bu sigorta işinden çok zarar ettik hiç yaptırmasak da olurmuş bu durumda.Doktor muayneleirni elden veriyorum doğumda nerdeyse öyle olcak. Sigortam dolmadan hamile kaldığım için tarama testlerim fln filan da hep elden ödedik boşa yaptırmış olduk yani. En azından doğuma kadar idare edelim sigortam limitliye geçmesin.Başka doktor işlerimiz çıkar mıkar bir de o iş açmasın başımıza. ama artık kimseye acıbadem sgorta da hastne de önermiyorum çünkü gerçekten de herkesin de dediği gibi ticarethane çıktılar.Sonuçta doktorumun değişmesi benim suçum değil o kadar para almayı biliyorlarsa ona göre de çözüm üretmeliler.Hamilelikle iligli herhangi bir şeyimi acıbademde yaptırırsam sigortam düşüyor,tahlillerimi bile acıbademin doktorunun vermesi gerekiyor bu nasıl iştir anlamadım!

Nalan bebeğine maşallah,tatlı kızına..
Ama kilo vermek bence de doğru değil,yani olması gerken var olan kiloyu korumak,demek bu diyet listesi sana ağır gelmiş,birden bire azldıysa yediklerin..

maalesef benim elimde değilki kilo vermemek, ben bütün gün yemek yiyorum ona rağmen vermişim valla, istesem veremem zaten, zaten haftaya cumartesi listeye bakıcaz tekrar... benim listemde şu an için hiç tatlı yok, bütün tatlı ihtiyacımı meyveden karşılıyorum...

bencede normal...

Nalan bilerek isteyerek kilo vermediğini biliyorum,naçizane fikrimi söyledim..Ben de geçen hafta 800 gr fazla geliyordum,çünkü çok şişkinli vardı ellerimde ve özellikle ayaklarımda ,şişkinlik geçince tartıda azaldım...
Yanlış anlaşıldım sanırım,çok bilmiş edalarıyla yazdığımı düşündünüz belki de..

hayır dilemmacım olur mu.. sadece biz de bilioz vermek saglıklı degıl de elımızde degıl o anlamında acıklama yaptık , aşkolsun..

ne yemek yaptiniz kizlar ben yesil fasulye pisiricem pilavla corbam dünden var salata birde sütlac yapicam

asoşum bi şi sorcam, sen acıbademin kendi sigortasını mı yaptırtmıştın? bu sigorta sadece doğum paketi mi yoksa bütün ameliyat ve tetkikler dahil mi? eğer dahil değilse 5.000 tl çok büyük bi tutar, ben 2.500 tl ödüyorum ve ayakta tedaviyi ve ilaçları %80, diğer her şeyi %100 karşılıyo, doğum paketide standart 7.500 tl doğuma kadar %80 ödüyo doğumuda kalan tutarla %100, aslında amniyo yapılmasa rahat rahat yeterdi de amniyo bozdu hesapları işte biliyosun...

2006 ya kadar benim ergo isviçre sigortam acıbadem hastanesinin doğum paketini limitsiz karşılıyordu, düşükten sonra ben bunlardan acayip kıllandım, kürtajı karşılamıyoruz cepten ödeyin dediler, 2006 kasımında bana kürtaj için 2.500 civarı bi fiyat çıkarttılar artı düşükten sonraki tetkikler hastane masraflarıda bize ait, güya bi gece orda tutuyorlarmış kanama artar felan diye, oldu canım dedim bende, hemen başka bi hastaneye gittim, çok paragözler ya...

Sen şeker için fln yapmıyodun dimi rejimi propcum.Olursun olursun fazlada rejimlere dalmayın yahu hamilesiniz siz aaaa
şekerden dııl canım keyfımden..tatlım valla cok kasmıyorum 12 gundur fln dıkkat edıorum ama kasmadan.. ıkı kere kaytardım bi doğumgunumde pasta yedım bı de ramazanın ılk gunu pıde yedım :) onun dısında tamamen keyfı olarak dah fazla kılo almamk ıcın saglıklı beslenıorum faydasını gorucem işalla dogumdan snr da
sizdemi karar veremediniz cok zor secmek erkek isimlerinisempatiksalakcinni

veremedik bu gidişle de nah veririz :))

nalancim masallah kizin büyümüs bende carsamba gidicem acaba ´benim oglusum neyapiyor

saol cnm, ii dir annesi napsın kocaman olmuştur şimdi...ii haberlerle dönersin inş. cnm...

herkes haldır haldır rejim yapıyor :)))Kolay gelsin hepinize birden kızlar.

saol cnm, biz senin gibi baştan dikkat etmediğimiz için şimdi dikkat etmeye başladık...

yok öle düşünmedim, benim isteyerek kilo verdiğimi düşündün zannettim, onun için açıklama yaptım, aslında dün acayip ödem vardı vücudumda kesin daha fazla vermişimdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…