Nalan bebişin tosuncuk olmuş maşallah maşallah
Doktorum doğurtcak canım acıbademe gelcek. Sigorta karşıladığı kadarını ödicek gerisini biz ödicez napalım doktor değiştirmek istemiyoruz biz.Neyse ne zaten bu sigorta işinden çok zarar ettik hiç yaptırmasak da olurmuş bu durumda.Doktor muayneleirni elden veriyorum doğumda nerdeyse öyle olcak. Sigortam dolmadan hamile kaldığım için tarama testlerim fln filan da hep elden ödedik boşa yaptırmış olduk yani. En azından doğuma kadar idare edelim sigortam limitliye geçmesin.Başka doktor işlerimiz çıkar mıkar bir de o iş açmasın başımıza. ama artık kimseye acıbadem sgorta da hastne de önermiyorum çünkü gerçekten de herkesin de dediği gibi ticarethane çıktılar.Sonuçta doktorumun değişmesi benim suçum değil o kadar para almayı biliyorlarsa ona göre de çözüm üretmeliler.Hamilelikle iligli herhangi bir şeyimi acıbademde yaptırırsam sigortam düşüyor,tahlillerimi bile acıbademin doktorunun vermesi gerekiyor bu nasıl iştir anlamadım!peki seni kim doğurtcek bu durumda canım...
bravo valla, bende 4 günde 300 gr vermişim...
Nalan bebeğine maşallah,tatlı kızına..
Ama kilo vermek bence de doğru değil,yani olması gerken var olan kiloyu korumak,demek bu diyet listesi sana ağır gelmiş,birden bire azldıysa yediklerin..
ya kilo vermek ınsanın elınde degıl kı o kdr yaglı tuzlu yıyoduk bırden kesınce hepsını vucudun topladıgı su fln da atılmıs oluo oyle 3-4 kılo demıoruz kı bıkac yuz gramdan bahsedıoruz gayet normal bence
herkes haldır haldır rejim yapıyor :)))Kolay gelsin hepinize birden kızlar.
zeyn ben de çarşamba gıdıcemmmmm.... vereliniortak
zeyn dıosun kı aynı gun de dogurursak tam olur :))
Sen şeker için fln yapmıyodun dimi rejimi propcum.Olursun olursun fazlada rejimlere dalmayın yahu hamilesiniz siz aaaasaol cnm :)) ben ılk haftakı azmimi biraz kaybettim bu hafta dıyestısyene ugrayınca yenıden motıve olcam işalla(
Doktorum doğurtcak canım acıbademe gelcek. Sigorta karşıladığı kadarını ödicek gerisini biz ödicez napalım doktor değiştirmek istemiyoruz biz.Neyse ne zaten bu sigorta işinden çok zarar ettik hiç yaptırmasak da olurmuş bu durumda.Doktor muayneleirni elden veriyorum doğumda nerdeyse öyle olcak. Sigortam dolmadan hamile kaldığım için tarama testlerim fln filan da hep elden ödedik boşa yaptırmış olduk yani. En azından doğuma kadar idare edelim sigortam limitliye geçmesin.Başka doktor işlerimiz çıkar mıkar bir de o iş açmasın başımıza. ama artık kimseye acıbadem sgorta da hastne de önermiyorum çünkü gerçekten de herkesin de dediği gibi ticarethane çıktılar.Sonuçta doktorumun değişmesi benim suçum değil o kadar para almayı biliyorlarsa ona göre de çözüm üretmeliler.Hamilelikle iligli herhangi bir şeyimi acıbademde yaptırırsam sigortam düşüyor,tahlillerimi bile acıbademin doktorunun vermesi gerekiyor bu nasıl iştir anlamadım!
zeyn bana ısım deme nolur.. daha yenı cıkmıstı aklımdan zaten..
şekerden dııl canım keyfımden..tatlım valla cok kasmıyorum 12 gundur fln dıkkat edıorum ama kasmadan.. ıkı kere kaytardım bi doğumgunumde pasta yedım bı de ramazanın ılk gunu pıde yedım :) onun dısında tamamen keyfı olarak dah fazla kılo almamk ıcın saglıklı beslenıorum faydasını gorucem işalla dogumdan snr daSen şeker için fln yapmıyodun dimi rejimi propcum.Olursun olursun fazlada rejimlere dalmayın yahu hamilesiniz siz aaaa
sizdemi karar veremediniz cok zor secmek erkek isimlerinisempatiksalakcinni
nalancim masallah kizin büyümüs bende carsamba gidicem acaba ´benim oglusum neyapiyor
herkes haldır haldır rejim yapıyor :)))Kolay gelsin hepinize birden kızlar.
Nalan bilerek isteyerek kilo vermediğini biliyorum,naçizane fikrimi söyledim..Ben de geçen hafta 800 gr fazla geliyordum,çünkü çok şişkinli vardı ellerimde ve özellikle ayaklarımda ,şişkinlik geçince tartıda azaldım...
Yanlış anlaşıldım sanırım,çok bilmiş edalarıyla yazdığımı düşündünüz belki de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?