2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yok canım öyle düşünmedim ki,sık sık az az yediğini biliyorum yazıyorsun burada hep...

bende merakla bekliyorum mutlaka bir isimleri olucak ama neCADIARZU
amin canim insallahopuyorumnanaktan
Anladım canım

Biz de biz de:uhm:

sendemi canim senin isin daha zor iki ism lazim size allah kolaylik versin:1hug:

Kendi sigortasını yaptırdım canım.Sadece doğum paketi değil her şeyi karşılıyor.Geçen sene benimki de daha uygundu fakat zam gelmiş,yok efendim neymiş alerjim varmış cart curt gibi bahaneler sundular mecburen yaptırcağımızı da bildikleri için iyice kazıkladılar. Of işte hakkaten de ticarethaneler! İyice nefret ettim.Sigortam yenilenceği zaman başka sigorta şirketine geçmeyi düşünüyorum kesinlikle hem de.Bunların ipiyle kuyuya inilmez çünkü.

1 hafta daha anormal sıcaklar sürecekmiş.. hatta tam 25 ağustosa kadar surucekmiş şaka gibiiiiii...
Antepte 63 derece olmuş bugun oglen :))) şaka gıbı..

yanıyoruuuumm
bugün uzun zamandır ilk kez dışarı çıktım doktor hariç mahalle marketine gittik kocişle okadar kızımın çamaşırlarını yıkamak için deterjanını aldım dalin sıvı 2 lt hem el hem matikmiş daha iyi 1-2 parçası yıkanıcağı zaman elimde yıkar asarım hemen ama kafam karıştı ya ilk bezini alıcaktım prima yeni bebek markette 3-6 kilo vardı eve gelince baktım siteye 1 bedeni var 2-5 kilo 2 beden 3-6 kilo acaba hankısını alsam diyorum CADIARZU 2-5 kilo olurmu 1 paket ondan alıp sonra 1 pakette 3-6 kilomu alsam varmı fikriniz yavrular sositososito

1 hafta daha anormal sıcaklar sürecekmiş.. hatta tam 25 ağustosa kadar surucekmiş şaka gibiiiiii...
Antepte 63 derece olmuş bugun oglen :))) şaka gıbı..

burda (antalya) eylül sonuna kadar devam eder hatta ekimdede yazlıkları giymeye devam sadece klima açmıyoruz
eylül sonuna kadar dayan babam dayan klimaya misafirimiz geldi istanbuldan felekleri şaştı bu ne yaa kafamçokkarıştı diyolar yazık klimalı odadan hiç çıkmıyolar
neyse polyanna oluyum bari bende en azından oturduğum yerde terliyerek fazla kilolarımı eritiyorum allahtan kış gebesi değilim yoksa -tatlicadiarzu- amanın hayal edemiyorum

ikisindende birer paket al istersen, bebek 3 kg ın altında doğarsa bi süre kullanmış olursun, sonra öteki pakete geçersin..

ikisindende birer paket al istersen, bebek 3 kg ın altında doğarsa bi süre kullanmış olursun, sonra öteki pakete geçersin..

öyle yapıcam nalancım zaten bebek ortalama 2,5-4 arası doğuyor genelde ilk paket sanırım 5-6 günde biter sonraki paket 3-6 ya başlarız bakalım zaten beze yatırım yapmıycam 2 paket alırım yeter sonrası allah kerim

bende fazla almayı düşünmüyorum, zaten ne kadar fazla alabiliriz ki...2-3 paket alır koyarım kenara hazır olsun diye, gerisini bittikce alırız artık...

sen yıkama küvetini aldın mı, mutlaka ayaklı alın çok rahat diyorlar, bende haftaya bakıcam...

Fınfık naptı acaba, yorulmuştur bu akşam, kayınvalidesi ve görümcesi gelecekti, galiba bu akşamdı yoksa dünmüydü bak kafam durdu yine...

bende meyvemi yiyorum ve sütümü içiyorum, anam meyve ağacı çıkacak içimden nerdeyse...bugün biraz geçe kaldım, sabah 9:30 gibi kalktığımız için kahvaltımı geç yaptım onun için bütün öğünler kaydı tabi...

ntv spor da roger federer ve andy murray tennis maçı var, onu izleyelim dedik ama yine ara verildi yağmur nedeniyle... hooooofffffffffff......ben rafael nadal ı tutuyorum çok hırslı bi tennisci...

topiğini delisi gibi yazıyorum yine, prop olmadığı zaman nedense tek başına yazışıyorum, anam ii ki bu kız siteye üye olmuş valla, bide sezenim geri dönse daha ne isterim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…