Anladım canımhayır dilemmacım olur mu.. sadece biz de bilioz vermek saglıklı degıl de elımızde degıl o anlamında acıklama yaptık , aşkolsun..
sizdemi karar veremediniz cok zor secmek erkek isimlerinisempatiksalakcinni
saol cnm, ii dir annesi napsın kocaman olmuştur şimdi...ii haberlerle dönersin inş. cnm...
saol cnm, biz senin gibi baştan dikkat etmediğimiz için şimdi dikkat etmeye başladık...
yok öle düşünmedim, benim isteyerek kilo verdiğimi düşündün zannettim, onun için açıklama yaptım, aslında dün acayip ödem vardı vücudumda kesin daha fazla vermişimdir...
bende merakla bekliyorum mutlaka bir isimleri olucak ama neCADIARZUşekerden dııl canım keyfımden..tatlım valla cok kasmıyorum 12 gundur fln dıkkat edıorum ama kasmadan.. ıkı kere kaytardım bi doğumgunumde pasta yedım bı de ramazanın ılk gunu pıde yedım :) onun dısında tamamen keyfı olarak dah fazla kılo almamk ıcın saglıklı beslenıorum faydasını gorucem işalla dogumdan snr da
veremedik bu gidişle de nah veririz :))
amin canim insallahopuyorumnanaktansaol cnm, ii dir annesi napsın kocaman olmuştur şimdi...ii haberlerle dönersin inş. cnm...
saol cnm, biz senin gibi baştan dikkat etmediğimiz için şimdi dikkat etmeye başladık...
yok öle düşünmedim, benim isteyerek kilo verdiğimi düşündün zannettim, onun için açıklama yaptım, aslında dün acayip ödem vardı vücudumda kesin daha fazla vermişimdir...
Anladım canım
Biz de biz de:uhm:
Kendi sigortasını yaptırdım canım.Sadece doğum paketi değil her şeyi karşılıyor.Geçen sene benimki de daha uygundu fakat zam gelmiş,yok efendim neymiş alerjim varmış cart curt gibi bahaneler sundular mecburen yaptırcağımızı da bildikleri için iyice kazıkladılar. Of işte hakkaten de ticarethaneler! İyice nefret ettim.Sigortam yenilenceği zaman başka sigorta şirketine geçmeyi düşünüyorum kesinlikle hem de.Bunların ipiyle kuyuya inilmez çünkü.asoşum bi şi sorcam, sen acıbademin kendi sigortasını mı yaptırtmıştın? bu sigorta sadece doğum paketi mi yoksa bütün ameliyat ve tetkikler dahil mi? eğer dahil değilse 5.000 tl çok büyük bi tutar, ben 2.500 tl ödüyorum ve ayakta tedaviyi ve ilaçları %80, diğer her şeyi %100 karşılıyo, doğum paketide standart 7.500 tl doğuma kadar %80 ödüyo doğumuda kalan tutarla %100, aslında amniyo yapılmasa rahat rahat yeterdi de amniyo bozdu hesapları işte biliyosun...
2006 ya kadar benim ergo isviçre sigortam acıbadem hastanesinin doğum paketini limitsiz karşılıyordu, düşükten sonra ben bunlardan acayip kıllandım, kürtajı karşılamıyoruz cepten ödeyin dediler, 2006 kasımında bana kürtaj için 2.500 civarı bi fiyat çıkarttılar artı düşükten sonraki tetkikler hastane masraflarıda bize ait, güya bi gece orda tutuyorlarmış kanama artar felan diye, oldu canım dedim bende, hemen başka bi hastaneye gittim, çok paragözler ya...
1 hafta daha anormal sıcaklar sürecekmiş.. hatta tam 25 ağustosa kadar surucekmişşaka gibiiiiii...
Antepte 63 derece olmuş bugun oglen :))) şaka gıbı..
yanıyoruuuumm
bugün uzun zamandır ilk kez dışarı çıktım doktor hariç mahalle marketine gittik kocişle okadar kızımın çamaşırlarını yıkamak için deterjanını aldım dalin sıvı 2 lt hem el hem matikmiş daha iyi 1-2 parçası yıkanıcağı zaman elimde yıkar asarım hemen ama kafam karıştı ya ilk bezini alıcaktım prima yeni bebek markette 3-6 kilo vardı eve gelince baktım siteye 1 bedeni var 2-5 kilo 2 beden 3-6 kilo acaba hankısını alsam diyorum CADIARZU 2-5 kilo olurmu 1 paket ondan alıp sonra 1 pakette 3-6 kilomu alsam varmı fikriniz yavrular sositososito
ikisindende birer paket al istersen, bebek 3 kg ın altında doğarsa bi süre kullanmış olursun, sonra öteki pakete geçersin..
öyle yapıcam nalancım zaten bebek ortalama 2,5-4 arası doğuyor genelde ilk paket sanırım 5-6 günde biter sonraki paket 3-6 ya başlarız bakalım zaten beze yatırım yapmıycam 2 paket alırım yeter sonrası allah kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?