2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi geceler nalan nasılsın canım ?
gözün aydın bebişini görmüşsün maaşallah herşey yolundaymış çok sevindim.

iyi geceler nalan nasılsın canım ?
gözün aydın bebişini görmüşsün maaşallah herşey yolundaymış çok sevindim.

iyiyim esra sen nasılsın, çok saol bu arada evet her şey yolunda Allaha şükür, darısı bütün herkesin başına inşallah...

kız sen çalışırken daha fazla giriyordun artık pek göremiyoruz seni buralarda, bi ceee diyip kaçıyosun hemen...:umursamaz:

iyiyim çok şükür,
valla öyle oldu :) sayfaları takip ediyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor işte arada bir.
Ya temizlik yapıyorum ya sıcaktan duramıyorum ya ablama gidiyorum ya da o geliyor.. eşim evde olduğu zamanlar da da hiç giremiyorum o pc de oluyor. çalışırken karışanın yok edenin yok rahat rahat giriyorsun :)) evde olunca iş güç bitmiyor

eşim uyuyor 6.30 da işe gidicek 3 te sahura kaldırıcam ben de yatıyım anca kalkarım.. iyi geceler nalan asenamm görüşürüz kızlar

neyse arada birde olsa gelip yazıyosun ya o da güzel, hiç olmazsa bizi merakta bırakmıyorsun...doğru sölüyosun valla evde olunca iş güç hiç bitmiyo, bebekler olunca hiçten bitmeyecek herhalde...

slm kızlar nasılsınız.. benım eşim evde oldugu için giremiyorum nette.. benım pc yı o kullanıyor çunku....

bu arada p.tesi evlilik yıldonumuz oluyor. ama sanırım evde kutlayacagız.. neyse sonra telefaı ederım ben bunu.. yazıyorum kenara...

bu arada iyice agırlaştım.. hiç iş yapamıyorum.. adam kaç gundur baktı ben iş yaparken aşırı yoruluyorum, bebege bır şey olacak diye eve gunluk gelecek birni almaya karar verdık.. ilerde de yatılı kalsın diyor.. evde olsada bana malesef yadımcı olamıyor.. ona anlatana kadar ben yapıyorum olmuyor...

geçmişi fazla okuyamadım....ya....

alsanaalsanasmile
aldım canım (cicilere resminide ekledim)ama ayaklı almadım ne biliyim bana çok eğreti geldi böyle panik oluruz çarparız düşer filan birsürü senaryo yazdık eşimle ama ayağı zaten ayrıcada alınıyormuş ihtiyaç duyarsam alırım bi tecrübe edelimde
ben böyle bi liste yapmıştım ilk hastane çantası gereklileri ve eve geldikten sonra ilk bikaçgün içinde lazım olucaklar diye onların hepsini aldım sayılır bebek bezi ve derecesi hariç onlarıda alırsam önemli ölçüde biticek hazırlık sonrasınıda artık çıktıkça alırım

günaydın millet.. yıne ıgrenc sıcak bır gunn..
3 gecedır gece kocamla uyuyup ılk fırsatta kendımı baska odaya atıyorum :) ıkı kısı yanyana hem de nefes alıoruz fln odanın sıcaklıgını 5 derece fln arttırıyoruz heralde :S baska odaya gecınce hiiiiç uyanmıorum bı daha oh sefam olsun..
bugün blogumun 1. ayı, kutlu olsun :) valla 70 tan eyazı eklemişim 1 ayda ellerime sağlık :))
arkadaşımla buluscaz bugun öğleden once kendımızı Cevahıre atcaz kı serınlıgın tadını cıkaralım pzts boş da olur zaten ohhhhhh..
kahvaltı hazırlamya gıdıorum sımdı..
Nalan ben de topıgın delısıyım dert etme sen boşver, buranın amacı ne, yaz rahatla tahtası :))

günaydınn
benim de bugün temizlik günüm :bbo: saat 10 u beklicem start almak için. kahvaltı, burda sürtmek falan anca olur zaten.

nalancım bebek kocaman olmuş ha ay yerim onu yaa. benim gitmeme daha 15 gün var :bbo: merak ediyorum oğlumu naptı netti diye.
diyetisyen kilo verme demiş ama ben de gram da olsa veriyorum kepek ekmeğe geçtiğim için ve de sanırım bu aralar suyu çok içtiğim için. vermememiz mi lazım yani allah allah ilginç..

günaydın bijo.. kolay gelsınnn.. ben bosladım artık temızlıgı ustten ustten yapıorum artık baska yapmıorum :)

ya zaten hamılelıkte verılmez dıye bısı de yok bı yakınımız hamılelıgı boyunca 9 kılo verdı doktorun zoruyla :) cunku bebegın de kendının de saglıgı tehlıkeye gırdı kadın 25 kılo alınca ılk 4 ay, sonrasında son 5 ay 9 kılo verdırdıler doktorları, olmaz dıye bısı yok.. bızımkı zaten bıkac gram ya nolcekk

ben de üstten yapıyorum öbür türlü can mı dayanır kız.. süpür sil toz al banyoları yıka tamam işte. bi de çamaşır koltuk örtüleri yıkamaca falan filan..

dedim acaba oğlumun kilosuna falan etki mi ediyorum ama sonuçta yediğim sağlıklı bişey yaanii. diyetisyene ne zaman gidiceksin sen sorsan bi bu konuyu hayatım:uhm:
valla 4 ayda 25 kilo ha sağlık problemi falan vardır heralde o tanıdığının :bbo:

günaydın herkese istanbul çok sıcak, çalıştığım yer yanıyor şu anda klimaları açtım ama ne fayda, bugün bayağı bi terleyeceğiz anlaşılan

çarşamba gıdıcem cnm sorarım mutlaka..
problem bogazıydı cnm :) hormonlarında fln problem cıkmadı, depresyona gırmıstı hamıle kalınca yemege vermıstı kendını.. 2. cocuguydu bu.. hazır dııldı buna.. bı de daha hıc zayıflayamamıstı 75le fln hamıle kalmıstı kı boyu 160..

günaydın herkese istanbul çok sıcak, çalıştığım yer yanıyor şu anda klimaları açtım ama ne fayda, bugün bayağı bi terleyeceğiz anlaşılan

valla canım nem var orda işiniz çok zor. burası sabahları serin olurdu ama bugün cıksss sıcakk, dediğin gibi bugün terlicez bol bol..

tamam canım çok ii olur opuyorumnanaktan
ee noldu sonra verebildi mi bari (pek meraklı gördüm kendimi) :roflol:

9 kılo verdırdıler ıste dıyetle hamılelıgı boyunca.. 100e dayanmıstı yanı 90 gıbı bısıyle doguma gırdı dogum sonrası da hala pek veremedı 80 küsürlerde.. doguralı 3 ay olucak.. annem hala ayı gıbı dıye anlatıo anne ne kdr ayıp nıye oyle dıosun dıorum :) bogazına sahıp cık dıye dıorum dıyo :) sankı benım o kdr sısebılme ımkanım varmış gıbı :))

kahvaltımızı hazırladım bız gıdıp kocamla kahvaltımızı yapalım sonra gelırım..

ya şişmeye bişey demiyorum ben. şişersin de sonra çabalarsın vermek için. eski haline dönersin. neyse allah yardımcısı olsun..

afiyet olsun canım ben de az sonra kalkıp hazırlicam kahvaltımı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…