iyi geceler nalan nasılsın canım ?
gözün aydın bebişini görmüşsün maaşallah herşey yolundaymış çok sevindim.
iyiyim çok şükür,
valla öyle oldu :) sayfaları takip ediyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor işte arada bir.
Ya temizlik yapıyorum ya sıcaktan duramıyorum ya ablama gidiyorum ya da o geliyor.. eşim evde olduğu zamanlar da da hiç giremiyorum o pc de oluyor. çalışırken karışanın yok edenin yok rahat rahat giriyorsun :)) evde olunca iş güç bitmiyor
eşim uyuyor 6.30 da işe gidicek 3 te sahura kaldırıcam ben de yatıyım anca kalkarım.. iyi geceler nalan asenamm görüşürüz kızlar
bende fazla almayı düşünmüyorum, zaten ne kadar fazla alabiliriz ki...2-3 paket alır koyarım kenara hazır olsun diye, gerisini bittikce alırız artık...
sen yıkama küvetini aldın mı, mutlaka ayaklı alın çok rahat diyorlar, bende haftaya bakıcam...
günaydın bijo.. kolay gelsınnn.. ben bosladım artık temızlıgı ustten ustten yapıorum artık baska yapmıorum :)
ya zaten hamılelıkte verılmez dıye bısı de yok bı yakınımız hamılelıgı boyunca 9 kılo verdı doktorun zoruyla :) cunku bebegın de kendının de saglıgı tehlıkeye gırdı kadın 25 kılo alınca ılk 4 ay, sonrasında son 5 ay 9 kılo verdırdıler doktorları, olmaz dıye bısı yok.. bızımkı zaten bıkac gram ya nolcekk
günaydın herkese istanbul çok sıcak, çalıştığım yer yanıyor şu anda klimaları açtım ama ne fayda, bugün bayağı bi terleyeceğiz anlaşılan
çarşamba gıdıcem cnm sorarım mutlaka..
problem bogazıydı cnm :) hormonlarında fln problem cıkmadı, depresyona gırmıstı hamıle kalınca yemege vermıstı kendını.. 2. cocuguydu bu.. hazır dııldı buna.. bı de daha hıc zayıflayamamıstı 75le fln hamıle kalmıstı kı boyu 160..
9 kılo verdırdıler ıste dıyetle hamılelıgı boyunca.. 100e dayanmıstı yanı 90 gıbı bısıyle doguma gırdı dogum sonrası da hala pek veremedı 80 küsürlerde.. doguralı 3 ay olucak.. annem hala ayı gıbı dıye anlatıo anne ne kdr ayıp nıye oyle dıosun dıorum :) bogazına sahıp cık dıye dıorum dıyo :) sankı benım o kdr sısebılme ımkanım varmış gıbı :))
kahvaltımızı hazırladım bız gıdıp kocamla kahvaltımızı yapalım sonra gelırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?