2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla canım nem var orda işiniz çok zor. burası sabahları serin olurdu ama bugün cıksss sıcakk, dediğin gibi bugün terlicez bol bol..

Evet tatlım nem bunaltıyor zaten

Aslında 3 ayda bayağı bi kilo vermesi lazımdı normal şartlarda tabi çabalaması da lazım.
Size afiyet olsun. Ben de akşam kızartma yapmıştım ayıptır söylemesi. Sabahta yarım ekmek arası yapıp getirdim işyerime. Çoktan yedimmmmmmmm bile. Ama bi yarım ekmek daha yeme potansiyeli görüyorum kendimde olsaydı kesin yerdim he he..

Günaydınlar Herkese..bayanssulusmile

Fınfık naptı acaba, yorulmuştur bu akşam, kayınvalidesi ve görümcesi gelecekti, galiba bu akşamdı yoksa dünmüydü bak kafam durdu yine...

Evet Nalancım dün geleceklerdi ani bir kararla bu güne erteledim iftar işini ve dün bütün gün temizlik alışveriş ve yemek ile geçti.
Valla vücudumda ağrımadık kemiğim kalmamış kıçımın üstüne zor oturuyorum.

Bu arada İstinye Park Mothercare'de gittim bi pok bulamadım Tchibo'da da bi pok yoktu
Kızıma birşey bulamayınca gittim kendime ayakkabı aldımsempatiksalakcinni

Bu arada kilo meselesini konumuşsunuz sabah tartıldım 500 gr vermişim bende ama dün baskülümü kırmıştım gittim yeni bir tane aldım ikiside digital acaba farklı tartıyor olabilirmi 500 gr çok ben diyet neyimde yapmıyorum ama :bbo:

günaydin kizlar..
iyi bir hafta geçirmeniz dileği ile..

sabah 5.45 te kalkmiş olmama rağmen hala uyanamadim bilmiyorumkismile

Günaydın canım güle güle kullan ayakkabılarını. Baskül hatasıda olabilir vücudunda şişlik varsa o da gitmiş olabilir bence

evet Aslı bence de vermesı gerekıodu .. Mesela benım dogumum 15 kasım gorunuyo.. yılbasına kadar 70 kıloya ınmeyı planlıorum mesela şu an 78 ım 69.4 le hamıle kalmış gorunuyorum.. 80 le doguma gırsem işalla yılbasında 70 olurum dıyorum bakalım hayırlısı :)

Sen başarırsın canım. Ya insanlar emziriyor diye düşüyorlar tatlıya, şekerli sulara.Ondan sonra da kilo veremezler tabi. Valla ben kızımda hiç öyle kompostalar, meyve suları falan içmedim Sütüm de yeterliydi çocuğuma. Ayrıca sezeryan oldum diye yataktan kalkmamazlıkta yapmadım ertesi günü ayaktaydım ve her işimi kendim görebiliyordum çok şükür.
Yaklaşık 23 kg almıştım hamileliğimde ve hepsini 2-3 ay içinde verip eski kiloma dönmüştüm.

valla süpersin
ayynen ben de böyle yapıcam inşallah. bir de spora izin verildiği anda evde bir cd var nivea nın sağlıklı sabahlar mı ne adamın canını çıkarıyo, 1 saat te onu yaparsam şubat mart gibi falan incelirim diyorum.. malum spor salonuna gidemem, o soğukta yürüyüş de yapamam..

asoo hoşgeldin canım sana ne sorucam. benim alerjim sanki biraz biraz geri geldi. yani kaşıntım yok da hapşırıp duruyorum güniçinde çok fazla, bi de sabahları burnum akıyor.. var mı sende böyle şeyler?

günaydın canım sağolasın sana da iyi haftalar
Sıcaklar bunaltıyor ve sürekli uyku hali yapıyor canım normal ben de aynıyım az sonra başlarım gene esnemeye

ay sonu kurtuluyorum şükürler olsun..
deli gibi tembellik yapicam.
bütün haftasonu yattım hiç bi iş yapmadim,daha doğrusu sicaktan yerimden bile kipirdayamadim.

ben en geç mart ayinda eski kiloma dönmüş olmayi planliyorum.
spora başlicam doktor izn verir vermez.
hayirlisi olsun bakalim..herşey sağlikla olsun inşallah..

asoo hoşgeldin canım sana ne sorucam. benim alerjim sanki biraz biraz geri geldi. yani kaşıntım yok da hapşırıp duruyorum güniçinde çok fazla, bi de sabahları burnum akıyor.. var mı sende böyle şeyler?
Yok hayatım bende.Mümkünse de olmasın :S Seni sıcak çarpmış olmasın? Aman seninki de alerji olmasın hiç çekilmez şimdi

Aslıcım darısı başımıza işalla, sezeryan kısmı hariç :))
Kanama bıtene kdr spor yasak normal dogumda da sezeryanda da.. Bunu kendı doktorumla da konustum, dıyetısyenle de, Sports Internatıonal dakı hocamla da.. Kanama kesılene kdr evde rahım toparlama egzersızlerı yapabılıcez sadece..
Kanama kesıldıkten snr ben kaynanam burda oldugu surece haftada 3-4 gun spora baslarım, annemın pılates setını getırttırıyorum ankaradan butun alet edevatıyla ve 12 cd syıle ful set, evde de pılates yapmaya baslıcam toparlanmak ıcın, bakalım ne kdr surcek toparlanmamız..
Gunaydın asocum, hayırlı testler işalla :)

Yok hayatım bende.Mümkünse de olmasın :S Seni sıcak çarpmış olmasın? Aman seninki de alerji olmasın hiç çekilmez şimdi

benim var zati alerjim ona buna herşeye. baharda azıyodu ama bu aylarda geçiyodu sadece güneş olayı kalıyodu. hamilelikten heralde geri geldi bu aylarda neyse elden gelen bişey yok çekicez..

Evet tabi bi de onun için bekleme.İnşallah halledersin canım bugün.
Yok cnım zaten problem çıkarsa dışarda bi lab'a gitcem sigortaya yansıtmadan yaptırcam artık
Günaydın güzel annişler... İyi haftalar
Günaydınn turcu:)
Günaydın canım,aminnn aminnn =))))
benim var zati alerjim ona buna herşeye. baharda azıyodu ama bu aylarda geçiyodu sadece güneş olayı kalıyodu. hamilelikten heralde geri geldi bu aylarda neyse elden gelen bişey yok çekicez..
benim de her şeye var 30lu test yaptırmıştım 29una şiddetli derecede alerjim çıktı.Doktor görünce şoka girmişti nasıl yani diye:) Nasıl yaşıyosun sen demişti bana düşün artık:)Her sene hastanelik olurum ben ölümlerden dönerim alerji yüzünden.Ama ilk fırsatta burun ameliyatı olcam.Burundan rahat nefes alabilirsem alerji yüzde 50 daha rahat geçirirmişim.Çünkü ağızdan aldığım için akciğerlerime yapışıyor her şey :S astımlı gibi geçiriyorum ben alerji dönemini.Hatta doktora gider gitmez astım nöbetimi geçirdiğimi sanıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…