Günaydın naber nasılsıngünaydın kızlar....nabersiniz...
ben test falan yaptırmadım da farkediyorum kabarmalardan kaşınmalardan nelere alerjim olduğunu. ben de burnumdan nefes alıyorum. dediğin gibi bir el atmak lazım bu işe.. bi doğuralımda hayırlısıyla inşallah rahatlarız.benim de her şeye var 30lu test yaptırmıştım 29una şiddetli derecede alerjim çıktı.Doktor görünce şoka girmişti nasıl yani diye:) Nasıl yaşıyosun sen demişti bana düşün artık:)Her sene hastanelik olurum ben ölümlerden dönerim alerji yüzünden.Ama ilk fırsatta burun ameliyatı olcam.Burundan rahat nefes alabilirsem alerji yüzde 50 daha rahat geçirirmişim.Çünkü ağızdan aldığım için akciğerlerime yapışıyor her şey :S astımlı gibi geçiriyorum ben alerji dönemini.Hatta doktora gider gitmez astım nöbetimi geçirdiğimi sanıyolar
GünaydınGÜNAYDINLAR
yine kilolar mı konuşuluyor?
offf bu konu beni çok etkiliyor
az yiyorum ama yine de alıyorum
oğlum için katlanıyorum ama sonrasında zorlanmadan veririm inş.
alsanaalsanasmile
aldım canım (cicilere resminide ekledim)ama ayaklı almadım ne biliyim bana çok eğreti geldi böyle panik oluruz çarparız düşer filan birsürü senaryo yazdık eşimle ama ayağı zaten ayrıcada alınıyormuş ihtiyaç duyarsam alırım bi tecrübe edelimde
ben böyle bi liste yapmıştım ilk hastane çantası gereklileri ve eve geldikten sonra ilk bikaçgün içinde lazım olucaklar diye onların hepsini aldım sayılır bebek bezi ve derecesi hariç onlarıda alırsam önemli ölçüde biticek hazırlık sonrasınıda artık çıktıkça alırım
günaydın millet.. yıne ıgrenc sıcak bır gunn..
3 gecedır gece kocamla uyuyup ılk fırsatta kendımı baska odaya atıyorum :) ıkı kısı yanyana hem de nefes alıoruz fln odanın sıcaklıgını 5 derece fln arttırıyoruz heralde :S baska odaya gecınce hiiiiç uyanmıorum bı daha oh sefam olsun..
bugün blogumun 1. ayı, kutlu olsun :) valla 70 tan eyazı eklemişim 1 ayda ellerime sağlık :))
arkadaşımla buluscaz bugun öğleden once kendımızı Cevahıre atcaz kı serınlıgın tadını cıkaralım pzts boş da olur zaten ohhhhhh..
kahvaltı hazırlamya gıdıorum sımdı..
Nalan ben de topıgın delısıyım dert etme sen boşver, buranın amacı ne, yaz rahatla tahtası :))
günaydınn
benim de bugün temizlik günüm :bbo: saat 10 u beklicem start almak için. kahvaltı, burda sürtmek falan anca olur zaten.
Hadi ya yaptırsaydın keşke :S Aman alerji benim ömürmü mahfetti yılllardır çek çek çek hep aynı. Bu sene bebekle nasıl geçircem bakalım.Alerji dönemim başlamadan iğnelerimi vurulcam hemen umarım emzirmeden dolayı iğneyi yasaklamazlar.
ben test falan yaptırmadım da farkediyorum kabarmalardan kaşınmalardan nelere alerjim olduğunu. ben de burnumdan nefes alıyorum. dediğin gibi bir el atmak lazım bu işe.. bi doğuralımda hayırlısıyla inşallah rahatlarız.
hoşgeldin nalan günaydın canım opuyorumnanaktan
Günaydın
aman etkilemesin seni stres yapıp bunaldıkça daha çok yeme ihtiyacın olur ve daha çok alırsın.Onun için çok stres yapıp bunalıma sokma kendini bence
Eşimde yok ama annede varsa çocukta olma ihtimali yüksekmiş fakat benim ne annemde ne babamda alerji var.Hatta ailede sülalede bu kadar alerjik olan benim :SAy Aso işalla kızında da cıkmaz.. Eşinde yok dımı? Ana babaların ıkısınde de alerjı olan cocukların alerjısı olma olasılıgı %80 miş cunku..
Ay Aso işalla kızında da cıkmaz.. Eşinde yok dımı? Ana babaların ıkısınde de alerjı olan cocukların alerjısı olma olasılıgı %80 miş cunku..
Ooooooof offf... Ben çok merak ediyorum zaten bakalım ne olacak diye.ben de cevap verim canım. kuzenime sordum bu işi. hiç ümitlenme çıkıcak oğlunda da dedi. hatta bebekten başladı benimki dedi. kız hergün evini sulu süpürgeyle süpürüyor, her sabah oğlu uyurken toz alıyor, her pazar cam siliyor :bbo: doğumda 30 kilo almıştı çok kısa sürede 35 kilo verdi.. hergün can mı dayanır ya hem de çocuk varken..
inşallah şanslı azınlıktan oluruz ama ben kendimi hazırlıyorum bu durumlara. o yüzden bebek odasına da hergün silkeleyebileyim diye halı değil kilim alıcam..
Günaydın melcancık:)günaaaydın anneciklerrr
günaydın bijo.. kolay gelsınnn.. ben bosladım artık temızlıgı ustten ustten yapıorum artık baska yapmıorum :)
ya zaten hamılelıkte verılmez dıye bısı de yok bı yakınımız hamılelıgı boyunca 9 kılo verdı doktorun zoruyla :) cunku bebegın de kendının de saglıgı tehlıkeye gırdı kadın 25 kılo alınca ılk 4 ay, sonrasında son 5 ay 9 kılo verdırdıler doktorları, olmaz dıye bısı yok.. bızımkı zaten bıkac gram ya nolcekk
Günaydınlar Herkese..bayanssulusmile
Evet Nalancım dün geleceklerdi ani bir kararla bu güne erteledim iftar işini ve dün bütün gün temizlik alışveriş ve yemek ile geçti.
Valla vücudumda ağrımadık kemiğim kalmamış kıçımın üstüne zor oturuyorum.
Bu arada İstinye Park Mothercare'de gittim bi pok bulamadım Tchibo'da da bi pok yoktu
Kızıma birşey bulamayınca gittim kendime ayakkabı aldımsempatiksalakcinni
Bu arada kilo meselesini konumuşsunuz sabah tartıldım 500 gr vermişim bende ama dün baskülümü kırmıştım gittim yeni bir tane aldım ikiside digital acaba farklı tartıyor olabilirmi 500 gr çok ben diyet neyimde yapmıyorum ama :bbo:
Günaydın naber nasılsın
ben test falan yaptırmadım da farkediyorum kabarmalardan kaşınmalardan nelere alerjim olduğunu. ben de burnumdan nefes alıyorum. dediğin gibi bir el atmak lazım bu işe.. bi doğuralımda hayırlısıyla inşallah rahatlarız.
hoşgeldin nalan günaydın canım opuyorumnanaktan
Sağol nalancım umarım iyi geçer. Bitse de kurtulsam sıktı bu işler artık
Ya beni sıkan şu aptal sigorta ve aptal hastanenin saçmalıkları yoksa hiç problem değil. doktorum ayrılmadan önce her şey çok güzeldi çok rahattı.Her şeyi tık tık halledip yaptırıyorduk.Doktorumu bırakmadığım için katlanıcam artık napalım.Yine de yıldıramıcaklar bırakmıcam doktorumu işte:)inşallah temiz çıkarda tekrarlamak zorunda kalmazsın canım, benide sıktı ama bebiş olunca katlanıyo insan işte, kendim için yapmam valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?