2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
GÜNAYDINLAR
yine kilolar mı konuşuluyor?
offf bu konu beni çok etkiliyor
az yiyorum ama yine de alıyorum
oğlum için katlanıyorum ama sonrasında zorlanmadan veririm inş.

ben test falan yaptırmadım da farkediyorum kabarmalardan kaşınmalardan nelere alerjim olduğunu. ben de burnumdan nefes alıyorum. dediğin gibi bir el atmak lazım bu işe.. bi doğuralımda hayırlısıyla inşallah rahatlarız.

hoşgeldin nalan günaydın canım opuyorumnanaktan

GÜNAYDINLAR
yine kilolar mı konuşuluyor?
offf bu konu beni çok etkiliyor
az yiyorum ama yine de alıyorum
oğlum için katlanıyorum ama sonrasında zorlanmadan veririm inş.
Günaydın
aman etkilemesin seni stres yapıp bunaldıkça daha çok yeme ihtiyacın olur ve daha çok alırsın.Onun için çok stres yapıp bunalıma sokma kendini bence

valla ellerine sağlık senin alışveriş bitmiş sayılır, ben daha yeni başlıyorum, umarım 2-3 hafta içinde hepsini tamamlarımda kafam rahat olur hiç olmazsa...

yazıyorum bende zaten, napim kimse cevap vermesede içimi döküyorum bari, arada ii geliyo...

günaydınn
benim de bugün temizlik günüm :bbo: saat 10 u beklicem start almak için. kahvaltı, burda sürtmek falan anca olur zaten.

kolay gelsin sana, kendini fazla yormadan yap cnm..

Hadi ya yaptırsaydın keşke :S Aman alerji benim ömürmü mahfetti yılllardır çek çek çek hep aynı. Bu sene bebekle nasıl geçircem bakalım.Alerji dönemim başlamadan iğnelerimi vurulcam hemen umarım emzirmeden dolayı iğneyi yasaklamazlar.

Günaydın
aman etkilemesin seni stres yapıp bunaldıkça daha çok yeme ihtiyacın olur ve daha çok alırsın.Onun için çok stres yapıp bunalıma sokma kendini bence

sıcaklar yüzünden zaten pek birşey yediğim yok bol su içiyorum
ama tartıda rakamlar artınca neden demeden edemiyorum?
hani çok obur bir insan değilim
sanırım hormonlarla ilgili

Ay Aso işalla kızında da cıkmaz.. Eşinde yok dımı? Ana babaların ıkısınde de alerjı olan cocukların alerjısı olma olasılıgı %80 miş cunku..

Ay Aso işalla kızında da cıkmaz.. Eşinde yok dımı? Ana babaların ıkısınde de alerjı olan cocukların alerjısı olma olasılıgı %80 miş cunku..
Eşimde yok ama annede varsa çocukta olma ihtimali yüksekmiş fakat benim ne annemde ne babamda alerji var.Hatta ailede sülalede bu kadar alerjik olan benim :S

ben de cevap verim canım. kuzenime sordum bu işi. hiç ümitlenme çıkıcak oğlunda da dedi. hatta bebekten başladı benimki dedi. kız hergün evini sulu süpürgeyle süpürüyor, her sabah oğlu uyurken toz alıyor, her pazar cam siliyor :bbo: doğumda 30 kilo almıştı çok kısa sürede 35 kilo verdi.. hergün can mı dayanır ya hem de çocuk varken..
inşallah şanslı azınlıktan oluruz ama ben kendimi hazırlıyorum bu durumlara. o yüzden bebek odasına da hergün silkeleyebileyim diye halı değil kilim alıcam..

Ooooooof offf... Ben çok merak ediyorum zaten bakalım ne olacak diye.

ilk 4 ay için sağlam kilo almış o da...

ya tartıda tartıya değişiyo aslında, c.tesi dr.da farklı diyetisyende daha farklı çıktım, ama dr. diyetisyendeki tartının kesin doğru sonuç verdiğini söledi, o hassas tartıymış...

Günaydın naber nasılsın

ii yim cnm sen nasılsın, umarım şeker yüklemen ii geçer bugün...bende c.tesi 75 lik yaptırcam...

günaydın tatlım....

inşallah temiz çıkarda tekrarlamak zorunda kalmazsın canım, benide sıktı ama bebiş olunca katlanıyo insan işte, kendim için yapmam valla...
Ya beni sıkan şu aptal sigorta ve aptal hastanenin saçmalıkları yoksa hiç problem değil. doktorum ayrılmadan önce her şey çok güzeldi çok rahattı.Her şeyi tık tık halledip yaptırıyorduk.Doktorumu bırakmadığım için katlanıcam artık napalım.Yine de yıldıramıcaklar bırakmıcam doktorumu işte:)

ay işall cıkmaz kızlar sızın bebiklerde.. uğraşması bıle dert baksanıza..

ben dusumu fln aldım, ustumu hıyınıp cıkıcam sımdı.. ayın 25ıne kdr sıcaklar dvm ettıkce ben cevahıre gıderım artık :))))

kahvaltımı yaptım ama biraz geç kaldım galiba...

sabah ilk önce duşa girdim, sonra makinayı çalıştırdım, sonra kuruyan çamaşırları katladım kaldırdım, malum iki günde bir çamaşır yıkadığım için çamaşırlık hiç boş kalmıyo, sonra ortalığı topladım derken bu vakit olmuş ya, aslında 9 a kadar kahvaltımı yapmış olmam lazımdı neyse, dün ve bugün biraz kaydı galiba yemek saatleri, şimdide yemeğe girişcem...

işler hiç bitmiyo ya, o kadar koşuşturuyorum yinede bitiremiyorum valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…