2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nasil gidio diet işi nalancim?

ordan bi dr. gidecekmiş gibi yapsan, ona gitsen muayene olsan felan, öle kandıramaz mısın onları acaba, sonuçta orda muayenede sigortadan %100 karşılanıyo dimi...ama sen rutin kontrollerine yine eski dr.una git, sonuçta onu kim bilecek cepten ödüyosunuz nasılsa...

günaydın kızlar nasılsınız.bu arda nalan yavrinn ne kdar kocaman olmuş maşallah.benim daha 15 günüm var gitmeye.zmanda geçmiyo.

nasil gidio diet işi nalancim?

çok güzel gidiyo valla, alıştım ben bu işe galiba, sık sık yemek yemek ya da hazırlamak beni baya uğraştırıyo ve yoruyo bazen ama yinede kendimi hafif ve zinde hissdiyorum, bi de spor yapsam hafiflikten uçarım artık ama spor yasak bana dr. bol bol dinlen dedi...

ya benim sağ kasığım ağrıyo dünden beri kızlar ya, kızım dün sağ tarafımı çok gerdi bir an için sağ tarafımdan dışarı fırlayacak sandım, sonra bu kasık ağrısı başladı, acaba normalmidir bilemedim ilk defa olduğu için, belki dr.umu arar sorarım bugün...

Oh valla kolay gelsin canım sana bol bol.Çok da yorma kendini ya.Benim de çamaşır işini halletmem lazım aslında.Bugün yemek işim yok rahatım.Dün akşam bi arkadaşımız geldi iftara yemeğim var bugüne de.zaten akşam benim eşim yemeğe gitcek onun için de yemek sorunu yok.Bugün keyif günü.Evi toparladıktan sonra tabiki:)
Neyse canım gerek kalmıcak bundan sonra tahlil fln vs bitti sayılır.Aman ben de bilmiyorum valla sıktı bu iş beni hakkaten geriyor böğghhhhh geldi.Paramla rezil oluyorum resmen yaa onların formaliteleri yüzünden

günaydın kızlar!
nasılsınız? umarım herkes iyidir. iznim bitti bugün iş başı yaptım. ilk günün şaşkınlığı var üzerimde.
tatilde bol bol uyudum ev işlerimi yaptım. izmir çok sıcaktı 40 derecenin üzerinde seyretti hep. birde nem eklenince pek dışarı çıkmadım. günübirlik denize gittik. eşimi akşam iş çıkışı almaya gittim.
biraz yürüyüş yaptım. tetanoz aşımı yaptırdım. annemle bebk alışverişi yaptık. ilk cicileri alındı.
daha alacak çok şey var ama havalar serinlesin diye bekleyeceğim.
bebek odamızı henüz almadık.
dün akşam durduk yere ağladım. zaman azaldıkça biraz panik oluyorum sanırım.
bebeşime nasıl bakıcam korkusu başladı.
böyle işte yeniden aranızdayım.

günaydın kızlar nasılsınız.bu arda nalan yavrinn ne kdar kocaman olmuş maşallah.benim daha 15 günüm var gitmeye.zmanda geçmiyo.
Günaydın...Ne yaptın aldın mı kocanın hediyesini bakalım:) benim de doktora gitmeme 19 gün var ben ne yapayım benimki senden de çok:)

Oooo melodi hoşgeldin gözümüz yollarda kaldı:)) Sen bugün şimdi işe de konsantre olamazsın.ağla ağla rahatlarsın oluyor arada öyle.Çok da sıkma kendini bakarsın tabikide bebeğine hem de nasıl iyi bakarsın bak da gör.

Tetanoz aşııs ben yaptırmadım sanırım da yaptırmıcam.Doktor hiçbir şey demedi çok önemli olsa derdi diye düşünüyorum.Gittiğimde sorayım her gittiğimde sormayı unutuyorum=) ama büyük ihtimalle gerek yok dicek yoksa unutmazdı

kızlar günaydın ve iyi haftalar.
bu hafta hem cmts hem pazar işe geldim. hoşaf gibiyim. sıcak bi yandan evde 2 gün msafirim vardı. allahtan kayınvalidem vardı da yemekleri o yaptı sağolsun.
ama çamaşır yıka as yıka as fenalık geldi.

ayyyyyyyyy daradım......

yarın dr kont var. kızımı görücem yaheyyaaaa:teytey:

birde cmts günü kızıma koctastan 5 adei 3 tl ye pembe pembe elbise askısı aldım. birde watsondan 39,9 liraya nivea atta cantası. çanta baya güzeldi

ayy canım çok yorma kendini..doktora sor bakalim.braxton-hicks miydi neydi o kasilmalardan biridir belki.arada banada oluyo ayh! die baariorum gayri ihtiyari.

bende yaptirmadim..
en son gittiğimde sordum ne zaman yaptirmam gerek diye
sağlik ocağina gidip yaptirabilirsin dedi.
aybaşi gidip yaptirmayi düşünüyorum.zamanla ilgili bi kisitlama koymadi çünkü.

herkese ol demiyorlar zaten. evde doğum için risk diye devlet zorunlu tutmus ama isteğe bağlı. hamileliğin bu haftasından sonra oldurmuyorlar sanırım.

ay şekercim hoşgeldin:1hug:

hoşgeldin canım..bende tutuldum arada.hatta zor sakinleştim.bi süredir yok Allaha şükür ağlama nöbeti filan..geçen gelio gibi oldu hemen başka bişiilerle ilgilenmeye başladim.

Oh ne güzel ya benim de bir an önce kontrol zamanım gelse keşke. Bir dahaki kontrole gittiğimde artık doğumla ilgili konuşmaya başlayacağız demişti doktorum.Doğumla ilgili bilgilendirmeler fln hepsi artık başlayacak.
askıların hayırlı olsun.Nasıl askı plastiklerden mi ahşap mı? Ben saten kılıflı olanlardan alcam onlardan istiyorum.
bende yaptirmadim..
Bana bir şey demedi bile o yüzden yaptırmam boşuna hiç gerek yok.Yaptır derse yaptırırım tabiki ama demezse hiç gerek yok.

bende yaptirmadim..

hadi yaa bana nerdeyse gec kalıcaktın demıstı hemsıre

nalancım aynen bende de aynı durum var. hele bu sabah yururken durma ihtiyacı hıssettım. yarın sorucam bende. artık kemiklerini net hissetmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…