kahvaltımı yaptım ama biraz geç kaldım galiba...
sabah ilk önce duşa girdim, sonra makinayı çalıştırdım, sonra kuruyan çamaşırları katladım kaldırdım, malum iki günde bir çamaşır yıkadığım için çamaşırlık hiç boş kalmıyo, sonra ortalığı topladım derken bu vakit olmuş ya, aslında 9 a kadar kahvaltımı yapmış olmam lazımdı neyse, dün ve bugün biraz kaydı galiba yemek saatleri, şimdide yemeğe girişcem...
işler hiç bitmiyo ya, o kadar koşuşturuyorum yinede bitiremiyorum valla...
Ya beni sıkan şu aptal sigorta ve aptal hastanenin saçmalıkları yoksa hiç problem değil. doktorum ayrılmadan önce her şey çok güzeldi çok rahattı.Her şeyi tık tık halledip yaptırıyorduk.Doktorumu bırakmadığım için katlanıcam artık napalım.Yine de yıldıramıcaklar bırakmıcam doktorumu işte:)
kolay gelsin sana, kendini fazla yormadan yap cnm..
nasil gidio diet işi nalancim?
kahvaltımı yaptım ama biraz geç kaldım galiba...
sabah ilk önce duşa girdim, sonra makinayı çalıştırdım, sonra kuruyan çamaşırları katladım kaldırdım, malum iki günde bir çamaşır yıkadığım için çamaşırlık hiç boş kalmıyo, sonra ortalığı topladım derken bu vakit olmuş ya, aslında 9 a kadar kahvaltımı yapmış olmam lazımdı neyse, dün ve bugün biraz kaydı galiba yemek saatleri, şimdide yemeğe girişcem...
işler hiç bitmiyo ya, o kadar koşuşturuyorum yinede bitiremiyorum valla...
Oh valla kolay gelsin canım sana bol bol.Çok da yorma kendini ya.Benim de çamaşır işini halletmem lazım aslında.Bugün yemek işim yok rahatım.Dün akşam bi arkadaşımız geldi iftara yemeğim var bugüne de.zaten akşam benim eşim yemeğe gitcek onun için de yemek sorunu yok.Bugün keyif günü.Evi toparladıktan sonra tabiki:)ordan bi dr. gidecekmiş gibi yapsan, ona gitsen muayene olsan felan, öle kandıramaz mısın onları acaba, sonuçta orda muayenede sigortadan %100 karşılanıyo dimi...ama sen rutin kontrollerine yine eski dr.una git, sonuçta onu kim bilecek cepten ödüyosunuz nasılsa...
sağol hayatım, başliyim ben artık geç bile kaldım.. arada gelirim dinlenmeye kaydirigubbakcemile2
sağol hayatım, başliyim ben artık geç bile kaldım.. arada gelirim dinlenmeye kaydirigubbakcemile2
Günaydın...Ne yaptın aldın mı kocanın hediyesini bakalım:) benim de doktora gitmeme 19 gün var ben ne yapayım benimki senden de çok:)günaydın kızlar nasılsınız.bu arda nalan yavrinn ne kdar kocaman olmuş maşallah.benim daha 15 günüm var gitmeye.zmanda geçmiyo.
Oooo melodi hoşgeldin gözümüz yollarda kaldı:)) Sen bugün şimdi işe de konsantre olamazsın.ağla ağla rahatlarsın oluyor arada öyle.Çok da sıkma kendini bakarsın tabikide bebeğine hem de nasıl iyi bakarsın bak da gör.günaydın kızlar!
nasılsınız? umarım herkes iyidir. iznim bitti bugün iş başı yaptım. ilk günün şaşkınlığı var üzerimde.
tatilde bol bol uyudum ev işlerimi yaptım. izmir çok sıcaktı 40 derecenin üzerinde seyretti hep. birde nem eklenince pek dışarı çıkmadım. günübirlik denize gittik. eşimi akşam iş çıkışı almaya gittim.
biraz yürüyüş yaptım. tetanoz aşımı yaptırdım. annemle bebk alışverişi yaptık. ilk cicileri alındı.
daha alacak çok şey var ama havalar serinlesin diye bekleyeceğim.
bebek odamızı henüz almadık.
dün akşam durduk yere ağladım. zaman azaldıkça biraz panik oluyorum sanırım.
bebeşime nasıl bakıcam korkusu başladı.
böyle işte yeniden aranızdayım.
çok güzel gidiyo valla, alıştım ben bu işe galiba, sık sık yemek yemek ya da hazırlamak beni baya uğraştırıyo ve yoruyo bazen ama yinede kendimi hafif ve zinde hissdiyorum, bi de spor yapsam hafiflikten uçarım artık ama spor yasak bana dr. bol bol dinlen dedi...
ya benim sağ kasığım ağrıyo dünden beri kızlar ya, kızım dün sağ tarafımı çok gerdi bir an için sağ tarafımdan dışarı fırlayacak sandım, sonra bu kasık ağrısı başladı, acaba normalmidir bilemedim ilk defa olduğu için, belki dr.umu arar sorarım bugün...
Tetanoz aşııs ben yaptırmadım sanırım da yaptırmıcam.Doktor hiçbir şey demedi çok önemli olsa derdi diye düşünüyorum.Gittiğimde sorayım her gittiğimde sormayı unutuyorum=) ama büyük ihtimalle gerek yok dicek yoksa unutmazdı
Tetanoz aşııs ben yaptırmadım sanırım da yaptırmıcam.Doktor hiçbir şey demedi çok önemli olsa derdi diye düşünüyorum.Gittiğimde sorayım her gittiğimde sormayı unutuyorum=) ama büyük ihtimalle gerek yok dicek yoksa unutmazdı
günaydın kızlar!
nasılsınız? umarım herkes iyidir. iznim bitti bugün iş başı yaptım. ilk günün şaşkınlığı var üzerimde.
tatilde bol bol uyudum ev işlerimi yaptım. izmir çok sıcaktı 40 derecenin üzerinde seyretti hep. birde nem eklenince pek dışarı çıkmadım. günübirlik denize gittik. eşimi akşam iş çıkışı almaya gittim.
biraz yürüyüş yaptım. tetanoz aşımı yaptırdım. annemle bebk alışverişi yaptık. ilk cicileri alındı.
günaydın kızlar!
Oh ne güzel ya benim de bir an önce kontrol zamanım gelse keşke. Bir dahaki kontrole gittiğimde artık doğumla ilgili konuşmaya başlayacağız demişti doktorum.Doğumla ilgili bilgilendirmeler fln hepsi artık başlayacak.kızlar günaydın ve iyi haftalar.
bu hafta hem cmts hem pazar işe geldim. hoşaf gibiyim. sıcak bi yandan evde 2 gün msafirim vardı. allahtan kayınvalidem vardı da yemekleri o yaptı sağolsun.
ama çamaşır yıka as yıka as fenalık geldi.
ayyyyyyyyy daradım......
yarın dr kont var. kızımı görücem yaheyyaaaa:teytey:
birde cmts günü kızıma koctastan 5 adei 3 tl ye pembe pembe elbise askısı aldım. birde watsondan 39,9 liraya nivea atta cantası. çanta baya güzeldi
Bana bir şey demedi bile o yüzden yaptırmam boşuna hiç gerek yok.Yaptır derse yaptırırım tabiki ama demezse hiç gerek yok.bende yaptirmadim..
en son gittiğimde sordum ne zaman yaptirmam gerek diye
sağlik ocağina gidip yaptirabilirsin dedi.
aybaşi gidip yaptirmayi düşünüyorum.zamanla ilgili bi kisitlama koymadi çünkü.
bende yaptirmadim..
en son gittiğimde sordum ne zaman yaptirmam gerek diye
sağlik ocağina gidip yaptirabilirsin dedi.
aybaşi gidip yaptirmayi düşünüyorum.zamanla ilgili bi kisitlama koymadi çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?