Günaydın...Ne yaptın aldın mı kocanın hediyesini bakalım:) benim de doktora gitmeme 19 gün var ben ne yapayım benimki senden de çok:)
Oh ne güzel ya benim de bir an önce kontrol zamanım gelse keşke. Bir dahaki kontrole gittiğimde artık doğumla ilgili konuşmaya başlayacağız demişti doktorum.Doğumla ilgili bilgilendirmeler fln hepsi artık başlayacak.
askıların hayırlı olsun.Nasıl askı plastiklerden mi ahşap mı? Ben saten kılıflı olanlardan alcam onlardan istiyorum.
Bana bir şey demedi bile o yüzden yaptırmam boşuna hiç gerek yok.Yaptır derse yaptırırım tabiki ama demezse hiç gerek yok.
çok güzel gidiyo valla, alıştım ben bu işe galiba, sık sık yemek yemek ya da hazırlamak beni baya uğraştırıyo ve yoruyo bazen ama yinede kendimi hafif ve zinde hissdiyorum, bi de spor yapsam hafiflikten uçarım artık ama spor yasak bana dr. bol bol dinlen dedi...
ya benim sağ kasığım ağrıyo dünden beri kızlar ya, kızım dün sağ tarafımı çok gerdi bir an için sağ tarafımdan dışarı fırlayacak sandım, sonra bu kasık ağrısı başladı, acaba normalmidir bilemedim ilk defa olduğu için, belki dr.umu arar sorarım bugün...
Bana bir şey demedi bile o yüzden yaptırmam boşuna hiç gerek yok.Yaptır derse yaptırırım tabiki ama demezse hiç gerek yok.
Aman iyi yapmışsın ceket olduysa hiç sorun değil.Hediye hediyedir düşünmek önemli bence.Oh valla kocacığı karısını şımartmış bak ne güzel:)aldım canm.dediğim ceketi almak zorunda kaldım.çok kalabalıktı sıcakda cabası.açıkcası çok içimden dolaşıp didik didik hediye aramak gelmedi.oda bana tektaş almış.acayyip şaşırdım.yemeğe felan götürdü beni.yemeğe götürmesini.özel bişeyler yapımasını bekliyodum ama böle yüzük gibi bi hediye beklemiydum açıkcası.
seninde varmış baya ama sen yakın zmanda gitmiştin.doktora ben 15 gndürde görmüyorum.
Sorcam gittiğimde.Hatta gitmeden sorarım.Şeker sonu çıksın sonuçları ona yollayınca sorarım.sormicakmisin peki?
Hımm sanırım her doktor farklı şeyler istiyor zaten.Sen yeni doktorundan memnun musun canım,var mı sıkıntı bakiyimbende de oluyor yavrim hatta apışarası denilen yer acayip kasılıyor :bbo:
İlk gittiğim doktor gerek yok demişti o yüzden yaptırmamıştım sonra doktorumu değiştirdim geçen hafta kontrolde mutlaka yaptır dedi yaptırdım bende doktordan doktora fark ediyor galiba boshayallersmile
Aman iyi yapmışsın ceket olduysa hiç sorun değil.Hediye hediyedir düşünmek önemli bence.Oh valla kocacığı karısını şımartmış bak ne güzel:)
Ben de geçen haftasonu gitmiştim doktora ama olsun çok gibi geliyor. 2haftada br 3 haftada bir gidiyordum ya şimdi bu uzun süreç sıkıyor:)
Oh ne güzel ya benim de bir an önce kontrol zamanım gelse keşke. Bir dahaki kontrole gittiğimde artık doğumla ilgili konuşmaya başlayacağız demişti doktorum.Doğumla ilgili bilgilendirmeler fln hepsi artık başlayacak.
askıların hayırlı olsun.Nasıl askı plastiklerden mi ahşap mı? Ben saten kılıflı olanlardan alcam onlardan istiyorum.
Hımm sanırım her doktor farklı şeyler istiyor zaten.Sen yeni doktorundan memnun musun canım,var mı sıkıntı bakiyim
Memnunum yavrim erkek olmasından dolayı 2 kat daha memnunum kadın doktorlar bana göre değilmiş sempatiksalakcinni..
Evet evet:)sıkıntılı döneme girdik malum bundan sonra bizim için hayat biraz zorlaşacak :Szaten bişey kalmadı şurda birbuçuk ay sornra iki dahtada birgideriz.ee malüm yaklaşmış oluyo doğumlar.
Doğru diyorsun bir de temizliği var.Alıncak ne çok şey var ya.yok cnm plasik çok şeker seffaf gibi ama şeker pembe. saten olanların temizliği zor olur diye düşündüm ben hep. bunlarıda grünce dayanamadım. Ahşap alıcaktım bende ama buna kısmetmiş
ayy birde zara baby de allahım bir modeller var görünce ağlarsınız bolerolar, biletten botlar, kürklü yelekler ayyy hemenceik büyüsün kuzum istiyorum..sositososito
Bencede ben de kadın doktor sevmiyorum hiç.Kadınlar moral bozucu oluyor,elleri sert oluyor kadın ruhundan anlamıyorlar fln bir sürü sebep işte.Erkek doktorlar daha ilgili daha açıklayıcı ve daha nazikler:)Memnunum yavrim erkek olmasından dolayı 2 kat daha memnunum kadın doktorlar bana göre değilmiş sempatiksalakcinni..
bende hep erkek olsun istemiştim ama kismet diilmiş :)
tetanoz konusunda napicam bilmiorum yaa..
bi daha soriim dicem ama 27 sinde doktorla randevum..
yaptır bence bir zararı yok ne de olsa bende ağrı, sızı, ateş falanda yapmadı valla heç bişiy olmadı bana
evt bende eylülün sonunda iş hayatıma veda edicem.zor denemi evde geçirmeyi düşünyorum
benim de kasıklarım çok ağrıdı dün yaa. öyle gelip giden bişey değildi sürekli ağrıdı. uzun zaman sonra korktum valla :bbo:ya benim sağ kasığım ağrıyo dünden beri kızlar ya, kızım dün sağ tarafımı çok gerdi bir an için sağ tarafımdan dışarı fırlayacak sandım, sonra bu kasık ağrısı başladı, acaba normalmidir bilemedim ilk defa olduğu için, belki dr.umu arar sorarım bugün...
valla öyle olmuştu di mi.. 3 gün elim ayağım ağrımıştı mahvolmuştum evet. o zaman tatil dönüşü temizliğiydi ama. şimdi dinlene dinlene yapıyorum sistemli bir şekilde :) yarın da ağrır oram buram ama o zamanki gibi olmaz. ben seviyorum ya temizlik yapmayı :)aman yormadan yavaş yavaş yap, geçen hafta kaç gün acı çektin...
kız bi bak bebişimizin adı altında ne yazıyo "değerler normal" :roflol:günaydın cnmcım, liste normal görünüyobilmiyorumkismile
Günaydın,evden dışarı çıkma sakın.Tansiyonun da düşüktür şimdi senin.Ayaklarını yükseğe koy ve bol bol dinlen sen en iyisi.Mersşn de felakettir şimdi ooof bilirim :Sgünaydın herkese..hava çok sıcak kendimi hiç ii hissetmiyorum sürekli uykuluyum halsizim terlemekten bıktım bu yaz çok uzadı dayanamıyorum ben artık( bugün tetanoz aşımın ikincisini vurulmaya gidecem ilk gün çok değil ama sonraki iki gün çok ağrımıştı geçen sefer umarım bu kez öyle olmaz...
evt bende eylülün sonunda iş hayatıma veda edicem.zor denemi evde geçirmeyi düşünyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?