2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın...Ne yaptın aldın mı kocanın hediyesini bakalım:) benim de doktora gitmeme 19 gün var ben ne yapayım benimki senden de çok:)

aldım canm.dediğim ceketi almak zorunda kaldım.çok kalabalıktı sıcakda cabası.açıkcası çok içimden dolaşıp didik didik hediye aramak gelmedi.oda bana tektaş almış.acayyip şaşırdım.yemeğe felan götürdü beni.yemeğe götürmesini.özel bişeyler yapımasını bekliyodum ama böle yüzük gibi bi hediye beklemiydum açıkcası.
seninde varmış baya ama sen yakın zmanda gitmiştin.doktora ben 15 gndürde görmüyorum.

sormicakmisin peki?

bende de oluyor yavrim hatta apışarası denilen yer acayip kasılıyor :bbo:

Bana bir şey demedi bile o yüzden yaptırmam boşuna hiç gerek yok.Yaptır derse yaptırırım tabiki ama demezse hiç gerek yok.

İlk gittiğim doktor gerek yok demişti o yüzden yaptırmamıştım sonra doktorumu değiştirdim geçen hafta kontrolde mutlaka yaptır dedi yaptırdım bende doktordan doktora fark ediyor galiba boshayallersmile

Aman iyi yapmışsın ceket olduysa hiç sorun değil.Hediye hediyedir düşünmek önemli bence.Oh valla kocacığı karısını şımartmış bak ne güzel:)
Ben de geçen haftasonu gitmiştim doktora ama olsun çok gibi geliyor. 2haftada br 3 haftada bir gidiyordum ya şimdi bu uzun süreç sıkıyor:)

sormicakmisin peki?
Sorcam gittiğimde.Hatta gitmeden sorarım.Şeker sonu çıksın sonuçları ona yollayınca sorarım.
Hımm sanırım her doktor farklı şeyler istiyor zaten.Sen yeni doktorundan memnun musun canım,var mı sıkıntı bakiyim

zaten bişey kalmadı şurda birbuçuk ay sornra iki dahtada birgideriz.ee malüm yaklaşmış oluyo doğumlar.

yok cnm plasik çok şeker seffaf gibi ama şeker pembe. saten olanların temizliği zor olur diye düşündüm ben hep. bunlarıda grünce dayanamadım. Ahşap alıcaktım bende ama buna kısmetmiş

ayy birde zara baby de allahım bir modeller var görünce ağlarsınız bolerolar, biletten botlar, kürklü yelekler ayyy hemenceik büyüsün kuzum istiyorum..sositososito

Memnunum yavrim erkek olmasından dolayı 2 kat daha memnunum kadın doktorlar bana göre değilmiş sempatiksalakcinni..

bende hep erkek olsun istemiştim ama kismet diilmiş :)
tetanoz konusunda napicam bilmiorum yaa..
bi daha soriim dicem ama 27 sinde doktorla randevum..

Doğru diyorsun bir de temizliği var.Alıncak ne çok şey var ya.
Memnunum yavrim erkek olmasından dolayı 2 kat daha memnunum kadın doktorlar bana göre değilmiş sempatiksalakcinni..
Bencede ben de kadın doktor sevmiyorum hiç.Kadınlar moral bozucu oluyor,elleri sert oluyor kadın ruhundan anlamıyorlar fln bir sürü sebep işte.Erkek doktorlar daha ilgili daha açıklayıcı ve daha nazikler:)

Geceleri çok fena midem yanmam oluyor.Dayanayım idare edeyim yüksek yastıklı fln yatayım dedim ama yok fazla faydası.1-2 gün daha bakcam olmadı mide ilacına başlıcam.İlaç içmekten nefret ediyorum.Demir ilacımdan da bıktım.Doktor bir de provit diye vitamin verdi çünkü demir ilacı fena halde bağırsak problemi yaratıyor diye.Bu vitamin iyi geliormuş

günaydın herkese..hava çok sıcak kendimi hiç ii hissetmiyorum sürekli uykuluyum halsizim terlemekten bıktım bu yaz çok uzadı dayanamıyorum ben artık( bugün tetanoz aşımın ikincisini vurulmaya gidecem ilk gün çok değil ama sonraki iki gün çok ağrımıştı geçen sefer umarım bu kez öyle olmaz...

yaptır bence bir zararı yok ne de olsa bende ağrı, sızı, ateş falanda yapmadı valla heç bişiy olmadı bana

bende ateş filan yapacağini sanmiorum bana.en son lisede yapilmişti bişe olmamişti :))

evt bende eylülün sonunda iş hayatıma veda edicem.zor denemi evde geçirmeyi düşünyorum

ayyy aylül sonuna kadar mıııııııııııı

benim de kasıklarım çok ağrıdı dün yaa. öyle gelip giden bişey değildi sürekli ağrıdı. uzun zaman sonra korktum valla :bbo:

aman yormadan yavaş yavaş yap, geçen hafta kaç gün acı çektin...
valla öyle olmuştu di mi.. 3 gün elim ayağım ağrımıştı mahvolmuştum evet. o zaman tatil dönüşü temizliğiydi ama. şimdi dinlene dinlene yapıyorum sistemli bir şekilde :) yarın da ağrır oram buram ama o zamanki gibi olmaz. ben seviyorum ya temizlik yapmayı :)

günaydın cnmcım, liste normal görünüyobilmiyorumkismile
kız bi bak bebişimizin adı altında ne yazıyo "değerler normal" :roflol:

Günaydın,evden dışarı çıkma sakın.Tansiyonun da düşüktür şimdi senin.Ayaklarını yükseğe koy ve bol bol dinlen sen en iyisi.Mersşn de felakettir şimdi ooof bilirim :S

günaydın herkezeeee nasılsınız bakalımmm

dün buraya gittik alışverişe eksiklerimizide tamamladık böylece, ama yol yordu tabi sıcak bir yandan
e gezdik tabii aynı gün gtt gel yorulduk eve bir geldim hoşaf olmuşuz ama çok güsel ciciler aldık oğluşuma
:)

asocum isveç köfteside yedim yerken aklıma geldin :)
asocuk isveç köfteside yedim yerken aklım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…