Günaydın,Bursa nasıldı?:) Nerelere gittiniz Bursa'da bakayım? Hehehehe afiyet olsun:)günaydın herkezeeee nasılsınız bakalımmm
dün buraya gittik alışverişe eksiklerimizide tamamladık böylece, ama yol yordu tabi sıcak bir yandan
e gezdik tabii aynı gün gtt gel yorulduk eve bir geldim hoşaf olmuşuz ama çok güsel ciciler aldık oğluşuma
:)
asocum isveç köfteside yedim yerken aklıma geldin :)
asocuk isveç köfteside yedim yerken aklım
Günaydın,evden dışarı çıkma sakın.Tansiyonun da düşüktür şimdi senin.Ayaklarını yükseğe koy ve bol bol dinlen sen en iyisi.Mersşn de felakettir şimdi ooof bilirim :S
evt bende eylülün sonunda iş hayatıma veda edicem.zor denemi evde geçirmeyi düşünyorum
Bir de hamilelik de var o da daha çok hararet yaptırıyor işte.Aman dikkat et valla.Bence tek de gitme biriyle git aşıya.Ben hemen düşüp bayıldığım için herkesi kendim gibi sanıyorum.:S Alışveriş merkezine bile tek gidemiyorum artık zaten gitsem de kocam izin vermiyor sürekli tansiyon düştüğü için korkuyor. Dün de çok fenalaştım yine acayip kötü oldum hem de. :Saynen aso cehennem gibi hiç bi yaz bu kadar zorlanmamıştım ama....düşüyor canım zaten ölçtüğümüz zaman hep düşük çıkıyor...bi ara aşı vurulmaya gitmem gerek öğleden sonra taksiyle gider gelirim artık...
Günaydın,Bursa nasıldı?:) Nerelere gittiniz Bursa'da bakayım? Hehehehe afiyet olsun:)
Umarım düşer kolestrolün bir an önce.Herkes diyetleniyor burda nerdeyse.günaydın kızlar. cuma günü diyetisyene gittim kan testlerimde kolestrolum yüksek cıktı hayatımda ilk defa kolestrolüm yüksek.. neyse diyet listemi hazırladık. seker aclık tokluk bakıldı değerler normal bu kadar şekersizliğe yükselmiyor tabi... bu cuma tekrar diyetisyen ve bebişimin kontrolü var.. sıcaklardan geçen hafta işe gidemedim bu hafta inşallah kötü olmam.. kendinize iyi bakın yawruzllar
Bir de hamilelik de var o da daha çok hararet yaptırıyor işte.Aman dikkat et valla.Bence tek de gitme biriyle git aşıya.Ben hemen düşüp bayıldığım için herkesi kendim gibi sanıyorum.:S Alışveriş merkezine bile tek gidemiyorum artık zaten gitsem de kocam izin vermiyor sürekli tansiyon düştüğü için korkuyor. Dün de çok fenalaştım yine acayip kötü oldum hem de. :S
Aman as merkez çok sıkıcı hiç sevmiyorum ben orayı.Kız o sıcakta kapalıçarşıda nasıl sağ kaldın sen.Ben kesin nalları dikmiştim hem kalabalık hem sıcak ooff kabus gibi. Korupark'a gitseydiniz keşke bir sürü bebek mağazası fln da var orda hem de kaliteli.canım ikea ya gittik ürünlerim vardı değişcekkk e bebek gittik
bursa asmerkeze gittik kapalı çarşıya gittim birde o sıcaktaaa .( deli gibi sütyen ve pijama baktımm ama bulamadımmm çok gezemedik zaten
zafer plazaya uğradık geldikkk :) ucuzluk yoktu ama yaa hep yeni sezon pahalııı
çok gezmemişim dimi .):) allahtan yaniii
günaydın kızlar. cuma günü diyetisyene gittim kan testlerimde kolestrolum yüksek cıktı hayatımda ilk defa kolestrolüm yüksek.. neyse diyet listemi hazırladık. seker aclık tokluk bakıldı değerler normal bu kadar şekersizliğe yükselmiyor tabi... bu cuma tekrar diyetisyen ve bebişimin kontrolü var.. sıcaklardan geçen hafta işe gidemedim bu hafta inşallah kötü olmam.. kendinize iyi bakın yawruzllar
Mersin hep öyle ya.Mersinde klimasız ev yoktur mesela.Ben liseyi orda okudum her mevsimini biliyorum oranın:S Sınıflarımız bile klimalıydı bizim.Okul formalarımız da hem yazlık hem de kışlık iki takımdı.benim görümcem mersindee bahsetmiştim yaa, eşimde izninde gitti geldi ,diyorki bana figennn acaippp sıcakkk böyle bişi olamazz gece hiç uyumak yok istediğin kadar duş al hiç serinlemiyorsun felaket demişttiii
allah yardımcın olsunn canımm
Aman as merkez çok sıkıcı hiç sevmiyorum ben orayı.Kız o sıcakta kapalıçarşıda nasıl sağ kaldın sen.Ben kesin nalları dikmiştim hem kalabalık hem sıcak ooff kabus gibi. Korupark'a gitseydiniz keşke bir sürü bebek mağazası fln da var orda hem de kaliteli.[/QUO
aynen duramadım zaten bir yere girdik çıktık hemennn çok dolaşmadıkkk
koruparka gidecektik çok ters di yol eşimde dönelim artık dedi oda oruç ısrar edemedim
kapalı çarşıyı çıkarmasaydım giderdik .(
adamcağız oruçken nasıl isveç köftesi yiyebildin kız.adamcağızı biyere yollayıp da yeseydin bari. off o sıcakta hem oruç hem aç hem susuz mahfolmuştur adamAman as merkez çok sıkıcı hiç sevmiyorum ben orayı.Kız o sıcakta kapalıçarşıda nasıl sağ kaldın sen.Ben kesin nalları dikmiştim hem kalabalık hem sıcak ooff kabus gibi. Korupark'a gitseydiniz keşke bir sürü bebek mağazası fln da var orda hem de kaliteli.[/QUO
aynen duramadım zaten bir yere girdik çıktık hemennn çok dolaşmadıkkk
koruparka gidecektik çok ters di yol eşimde dönelim artık dedi oda oruç ısrar edemedim
kapalı çarşıyı çıkarmasaydım giderdik .(
Umarım düşer kolestrolün bir an önce.Herkes diyetleniyor burda nerdeyse.
Bir de hamilelik de var o da daha çok hararet yaptırıyor işte.Aman dikkat et valla.Bence tek de gitme biriyle git aşıya.Ben hemen düşüp bayıldığım için herkesi kendim gibi sanıyorum.:S Alışveriş merkezine bile tek gidemiyorum artık zaten gitsem de kocam izin vermiyor sürekli tansiyon düştüğü için korkuyor. Dün de çok fenalaştım yine acayip kötü oldum hem de. :S
bol bol yürüyüş yap canımmm benimde kolestrolüm yüsek çıkmıştı yürüyüşle düşürmüştümmm tabi dikkat etmende gerekkk
inşallah normale döner
aynen ya zor olmaz mı hiç amin aminn cümlemize cnm.inşallah düşecek. benim diyet mecburiyetten şekerim yüksek çıktı. bu sıcakta hem şeker hem hamilelik Allah yardımcımız olsun
Ben mecburen tek gidemiyorum küt gidiyorum saniye alıyor zaten.Genelde pazar günleri biz kahvaltıya gideriz canım.Dün de çok sıcaktızaten.Boğaza gittik serin serin kahvaltımızı yaptık hiçbir problem yok.Sonra ordan çıkıp kahve içmeye gidelim dedik bir anda rengim gitti zaten eşim hemen anladı noluyo diye. elimi yüzümü yıkadım kahvemi içtim ama baktım olmıcak geçmicek. apar topar eve geldik sonra da yattım zaten kendime gelene kdr.yanımda biri olmasa kesin giderdim bi taraflaraeet tatlım hamilelik baya hararet yapıyor...kimseden hayır yok asocum mecbur tek gidecem aslında birisiyle gitmek en mantıklısı ii yapıyosun madem seninde düşüyor tansiyon gitme bi yere tek başına...dün niye kötü oldun dışarı mı çıktın ya evdede sıkılıyor insan çıksak bi dert çıkmasak bi dert, aman dikkat et sende kendine şu ağustos bitseydi rahatlardık belki azıcık serinlerdi hava...
adamcağız oruçken nasıl isveç köftesi yiyebildin kız.adamcağızı biyere yollayıp da yeseydin bari. off o sıcakta hem oruç hem aç hem susuz mahfolmuştur ad
sorma canımmm çok yorulduu kıyamam bşirde araba kullandıı ama o seviyorr beni oturttu oo hesapları ödemeğe gitti bir an önce ikea çıkalım istedi oo ben heryere saldıran bir tip
beni sen yemek ye dedi oturttu :) kaçtı gitti hesapları ödemeğe geldiğinde yemiştim ben zatennn
yanlız dönüştede inegölden köfte aldık akşam iftardada ona köfte yaptımmm :)
aynen ya zor olmaz mı hiç amin aminn cümlemize cnm.
Ben mecburen tek gidemiyorum küt gidiyorum saniye alıyor zaten.Genelde pazar günleri biz kahvaltıya gideriz canım.Dün de çok sıcaktızaten.Boğaza gittik serin serin kahvaltımızı yaptık hiçbir problem yok.Sonra ordan çıkıp kahve içmeye gidelim dedik bir anda rengim gitti zaten eşim hemen anladı noluyo diye. elimi yüzümü yıkadım kahvemi içtim ama baktım olmıcak geçmicek. apar topar eve geldik sonra da yattım zaten kendime gelene kdr.yanımda biri olmasa kesin giderdim bi taraflara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?