2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aman dur gitme bi taraflara şimdi Allah korusun:))yok yok sen tek çıkma harbi eşin haklı göndermemekle...
aynen öyle:) Bak şeker yüklemesine gitcem bugün 1 saat sonra fln gelip alcak beni.kendim gideyim taksiyle diyorum yok olmaz diyor.Hastaneye gitcem zaten ne olcak diyorum ama yok :)

herkese ol demiyorlar zaten. evde doğum için risk diye devlet zorunlu tutmus ama isteğe bağlı. hamileliğin bu haftasından sonra oldurmuyorlar sanırım.

ay şekercim hoşgeldin:1hug:

hoşbuldum canım.
hoşgeldin canım..bende tutuldum arada.hatta zor sakinleştim.bi süredir yok Allaha şükür ağlama nöbeti filan..geçen gelio gibi oldu hemen başka bişiilerle ilgilenmeye başladim.

aslında düşünmemek lazım. annem tek başına abime bakmış hemde 7 aylık gelmiş dünyaya ve o zaman böyle hazır bez vs. de yok.
ay ne bilim bazen diyorum yavrum sen karnımda dur iyi böyle diye.
bazen diyorum doğsunda göreyim.
karışık duygular işte.

hoşbuldum canım. bende tatilim bitiyor diye bunalıma girmiştim.
evet tuhafım bugün. evdeki düzenimi arıyorum.
bakarım inşallah. kafama takmamaya çalışıyorum.

selam kızlar
tetanoz aşısını herkes vuruldumu?benim doktorum gerek yok dedi ama çoğu kişi aşısını olmuş napsam acaba?
selam,
Ben olmadım bu gidişle de olmam gibi görünüyor.Doktoru arayaıp sorcam tekrar ama sanmıyorum olmam gerek olsa ol derdi mutlaka diye düşünüyorum.

hoş geldin canım, tatilin ii geçmiş ne güzel, aman ağla ağla ii gelmiştir rahatlarsın hiç olmazsa...

günaydın kızlar nasılsınız.bu arda nalan yavrinn ne kdar kocaman olmuş maşallah.benim daha 15 günüm var gitmeye.zmanda geçmiyo.

he valla öle, kocaman olmuş kuzucum benim...darısı sizlerin başına bi sonraki dr. kontrolünde...

ay yormadanda olmiii asoşum ya biliyosun, ne kadar yormamaya çalışsan vücut yoruluyo artık, malum bi de sıcaklar var, hooofffff...

he valla bide öle bi şi var dimi hem bi ton para ödüyoz bu sigortalara hemde paramızla rezil oluyoruz, ne saçma...

ayy canım çok yorma kendini..doktora sor bakalim.braxton-hicks miydi neydi o kasilmalardan biridir belki.arada banada oluyo ayh! die baariorum gayri ihtiyari.

öğleden sonra unutmazsam aricam, bi sorim bakalım neymiş önemli bi şi mi...

bende de yürürken daha çok acıyo sanki oram et kesmiş ya da çürümüş gibi bi ağrı oluyo...

Memnunum yavrim erkek olmasından dolayı 2 kat daha memnunum kadın doktorlar bana göre değilmiş sempatiksalakcinni..

he benim oramdada hafif var ama daha çok kasık kısmında, sanki et kesmiş gibi bi şi insan anlatamıyorda valla...

benim dr. umda erkek ve bende çok memnunum valla, evlendiğimde hayatta erkek dr.a gidemem demiştim ama büyük konuşmamak lazım işte, salak kadın dr.lar 3 senemi yedi benim...

sana %100 katılıyorum canım....

Nalancım aynen öyle yorulmadan bişey olmuyor bakma böyle dediğime.Ben de bir işe başladım mı bitsin diye uğraşırır dururum.Bir anda yorulayım bitsin dinleneyim moduna girerim

selam kızlar
tetanoz aşısını herkes vuruldumu?benim doktorum gerek yok dedi ama çoğu kişi aşısını olmuş napsam acaba?

ben vurulmadım canım. vurulmicam da.. dr um gerek görmedi, evde, tarlada vs dogum yapmicaksın dedi :)

Mercimek çorbası
Paçanga Böreği
Patlıcan Salatası
Zeytinyağlı taze fasülye
Köfte/patates kızartma
Pilav
Tatlı

benneyaptımki

hello şişkolar
yine çok sıcak
yine çok acıktım boshayallersmile

hello şişkolar
yine çok sıcak
yine çok acıktım boshayallersmile
Hoşgeldinnnnnn tatlişko:)))
sıcak ki ne sıcak. Ben de çok acıktım ya 1 saat daha beklicem sonra şeker yükleme zımbırtısına gitcez.1 saat sonra tam 3 saattir bişey yememiş oluyorum.

sıcak ki ne sıcak. Ben de çok acıktım ya 1 saat daha beklicem sonra şeker yükleme zımbırtısına gitcez.1 saat sonra tam 3 saattir bişey yememiş oluyorum.

keşke uyanır uyanmaz gidebileceğin erken bi saate ayarlasaydın asocum şimdiye biterdi sende çok aç kalmamış olurdun..

3 saatlik açlık yetiyomuymuş asoşum en az 8 saat demişlerdi bana
inşallah yüksek çıkmaz :Saruboceq:

ben de tetanoz aşısı olmadım. doktor söylemedii. zaten sevmem aşı olmayı işime geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…