- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
aa koyayım da ustumdeyken koyamam memelerı acık :)) ayrıca duz bısı ya.. ben oyle karar vermıstım bı surdan suslu kırmızı alcamanaaamm cok merak ettım hemen koyuver ciciler topiğine....
valla oyledır cnm, allah bozmasın işalla :)ne şanslı kızmış valla -tatlicadiarzu-
BİRİLERİ ALIŞVERİŞ Mİ YAPMIŞ?
NEYSE EYLÜLE NE KALMIŞTI ŞUNUN ŞURASINDA Dİ Mİ PROP:roflol:
CANIM İŞİN ŞAKASI Bİ YANA GÜLE GÜLE KULLAN
bende dün oğluma oyuncak aldım
ağız mendili, burun aspiratörü, tırnak makası seti ve battaniye aldım
güle güle kullansın senın sıpan da
lohusa geceliği aldım nalan kendıme.. şık olanlardan değil ama şıklardan bı tane alcam karar verıdm de ıkı takım da normal alıcaktım bugun denk geldım aldım.. memelerı acık kendınden bolerolu cok ılgınc bı gecelık :) kendıme de calıstım sayılır yanı bıraz :))
benım kocam da cocuk olunca hıc almam sen beceremezsın dıyo :) kavgaya basladım sımdıden alısırım valla butun gerızekalılar bıle kullanıo da ben mı kullanamıcam.. kocam ıstanbul trafıgınden korkuo ıste :))
ay nesı sacma ne guzel, kız yenı ehlıyet aldı alıssın dıye almıs, direk jipi veremeyecegı ıcın altına, evlenene kdr alıs bunla ıdare et dıye almış :))
prop ve barays güle güle kullansın bebekleriniz cicileriniben duraklama dönemindeyim, bayramdan sonraya saklıyorum kendimi :)
sağol canımiyi gunlerde kullnsın kuzucuklarr
bafocum gecelık bu basıt bısı boyle.. sımdı cıcılere eklemıyım orası bebeklerımızın cıcılerı ıcın bızımkıler ıcın degıl :))
ben gecelıgı de bu haftasonu halletcektım de ıste kocam cok calısıo cıkamadık oyle..
kırmızı alıcam mutlaka süslü olanı o verdıgım lınkte begendıklerım var gıdıp alıcam bırını.. bı de pıjama aldım mı tamamdır artık o iş de biter :)
kızlar ben çıkıyorum
görüşmek üzereopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?