2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende dün oğluma oyuncak aldım
ağız mendili, burun aspiratörü, tırnak makası seti ve battaniye aldım

anaaamm cok merak ettım hemen koyuver ciciler topiğine....
aa koyayım da ustumdeyken koyamam memelerı acık :)) ayrıca duz bısı ya.. ben oyle karar vermıstım bı surdan suslu kırmızı alcam
Lohusashop.com - Lohusa geceliinde moda... En iyi markalar... En yeni modeller... kln ve zerafetin adresi...
onun dısında da bı duz gecelık bı de duz pıjama alcaktım ıste gecelıgı cıkartmıs oldum aradan :)
ne şanslı kızmış valla -tatlicadiarzu-
valla oyledır cnm, allah bozmasın işalla :)
BİRİLERİ ALIŞVERİŞ Mİ YAPMIŞ?
NEYSE EYLÜLE NE KALMIŞTI ŞUNUN ŞURASINDA Dİ Mİ PROP:roflol:
CANIM İŞİN ŞAKASI Bİ YANA GÜLE GÜLE KULLAN

( ama ben agustos 15e kdr tuttum kendımı, ıyı bıle dayandım :))

Meraba kızlar..Alışverişlere başlanmış..Biz de hemen hemen tamamladık.Bugün de karyola seti aldık.Battaniye ,havluları,tırnak makası,tarak,fırça...

prop ve barays güle güle kullansın bebekleriniz cicilerini ben duraklama dönemindeyim, bayramdan sonraya saklıyorum kendimi :)

güle güle kullansın senın sıpan da

Sağol canım
sende güle güle kullan oğluşun da güle güle kullansın
ben aldım diyene kızmıyorum çünkü insan dayanamıyor alıyor o kadar güzel ki bebek ürünleri hayran kalmamak elde değil
gecelik işini biraz son aylara bırakacam o zaman ki ebatlarımı şu an tahmin edemiyorum dakaydirigubbakcemile3

bafocum gecelık bu basıt bısı boyle.. sımdı cıcılere eklemıyım orası bebeklerımızın cıcılerı ıcın bızımkıler ıcın degıl :))

güle güle giy sende cnm, ya ben hemşireye sordum c.tesi pijama hiç getirme boşuna gecelik getir sadece dedi, bi de bol bol şu an giydiğin hamile külotlarından getir dedi, bazı sivri zekalılar daracık külot getiriyorlarmış hamile kaldığı kiloyla çıkacak zannediyormuş kendini hastaneden çok komik oluyo öle dedi...

o geceliğe benzer bi gecelik bende gördüm c.tesi ama şık olanlardan değildi böle günlük giyileceklerden ama boleroluydu, boleroyu kaldırınca altında meme kısımları açıktı, sabahlığıyla takım güzel duruyordu aslında ama karar veremedim o an...

sen hiç araba kullanmadın mı ki kocan böle endişe ediyo, yoksa adamın arabasını bi yere mi çarptın...

şaka bi yana otomatik vites alsın onu kullanırsın nolcek, frenle gaza basıyorsun sadece, yavaş kullanacaksın zaten ralliye çıkacak halin yok, şehir içi trafiğinde en fazla öndeki ya da yandaki arabaya hafiften toslarsın o kadar, istanbul trafiğinde herkesin başına gelebilir böle şeyler nolcek yani...

benim ailem nişanlıyken eşim bana araba alsa çok kızarlardı mesela ne alaka diye, babam hayatta böle bi şeye izin vermezdi zaten...

biz nişanlıyken eşimin ayağı kırıldı, ikimiz aynı iş yerindeyiz o zaman, eşim dediki arabayı sen al beni sabahları alır akşamlarıda bırakırsın ayağımdaki alçı açılana kadar böle yapalım, annemlerde yazlıkta o dönem, ben telefon açtım söledim ben arabayı aldım böle böle bi durum var diye, bi ton laf söleyip telefonu suratıma kapattılar...bende neden sölüyosam salak mıyım neyim, ama komşulardan duyacaklarına benden duysunlar dedim fırçayıda yedim valla...

ben gecelıgı de bu haftasonu halletcektım de ıste kocam cok calısıo cıkamadık oyle..
kırmızı alıcam mutlaka süslü olanı o verdıgım lınkte begendıklerım var gıdıp alıcam bırını.. bı de pıjama aldım mı tamamdır artık o iş de biter :)

ben o linki açamadım niyeyse.

bu arada geceliğin güzelmiş değişik :) için belli oluyo mu denedin mi merak ettim..

Nalancım kocamın arabasını hıc kullanmadım.. Bu arabadan once BMWmız vardı ben ne haddıme de o arabayı kullanayım :) Bunu alınca da zaten bı ay sonra hamıle kaldım..
Ankarada kullandım cnm, ama burası İstanbul işte kocam tırsıyo o yuzden ankarayla burası bır degıl...

Dilemma evet cok guzeller var... ama sen de al artık bıran once :) hepımız alalım o seksı gecelıklerden yaşasınnnn

Tesekkur ederım Bafocum..

Bijo belli olmuo içim denedım, arkadasım da kontrol ettı, hıc bellı olmuo valla, o konuda sıkıntı yok.. Boyu da tam benım ıstedıgım gıbı dızımın 5-10 cm ustunde, cok super oldu valla bunu bulmus olmam tesadufen bulduk bı de :)

Hoşcakal Baraysss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…