2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kısmet o zaman canım belki bi gün ikna olur ve alır hayırlısı artık...

İyiymiş o zaman..Bakırköy ün neresi ki?Ebuzziya caddesi falan var,sahile inen sokaklardan birinde mi

Fahri Korutürk Cad. Gür Çarşısı N:17
Bakırköy / İSTANBUL

Telefon: +90 212 466 15 51
Fax: +90 212 561 25 33

Halkçı Sok. İren Han Alt Kat N:28/7, 10, 12, 13
Bakırköy / İSTANBUL

Telefon: +90 212 583 30 84
Fax: +90 212 561 25 33

bunlar sıtede de var cnm.. ben bakırkoyun neresı oldugunu bıle bılmıorum o yuzden anlatamıcam sana yokuşları fln:roflol:

Sağol canım ..Valla ayrıntılı incelememiştim siteyi

bende bakıyorum öyle saf saf sen bulmuşsun bile:)))demek ki 56 çokmuş sağol canım...

rica ederim hayatım. ben de ara sıra bakıyorum bu siteye. bazı yerlerden daha ucuz, aklınızda olsun burası kızlar..

ben çıkayım eşim gelir az sonra daha iftara çorba yapıcam..

:S
ay ha 47.61 ha 56 ne farkı var ki :S
uğraşıp araştırdıgınıza degmez be, ben catlarım oyle..

valla bence var prop niye kazıklanayım ki.. 2 tık yaptık çok mu zor kızzz.. fazlalık olan 9 liraya da bebeğime başka bişey alırım. ne bilim ben böyle düşünüyorummm..

herkesın kocası gelıo ve herkes gıdıo yıne bırer bırer.. ben kalırım burda sap gıbı saat 10a kdr daha :) yazık lan banaaaaaa...

valla bence var prop niye kazıklanayım ki.. 2 tık yaptık çok mu zor kızzz.. fazlalık olan 9 liraya da bebeğime başka bişey alırım. ne bilim ben böyle düşünüyorummm..

:))
tatlım benım baska yerde 9 tl daha ucuz oldugunu bılebılmem ıcın boyle bı pıyasa arastırmasına gırmıs olmam lazım, bunu yapmadıgım ve yapmayacagım ıcın de 9 tl daha ucuz oldugundan haberım olmuo.. e haberım olmayınca da kazıklandıgımı anlamıyorum, boyle olunca da kazıklanmıs sayılmam.. acımıo yanı :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…