Prop sen internet sitesinden mi alıcaksın?Mağazası var mı bilmiyorum gerçi
Nalancım kocamın arabasını hıc kullanmadım.. Bu arabadan once BMWmız vardı ben ne haddıme de o arabayı kullanayım :) Bunu alınca da zaten bı ay sonra hamıle kaldım..
Ankarada kullandım cnm, ama burası İstanbul işte kocam tırsıyo o yuzden ankarayla burası bır degıl...
Dilemma evet cok guzeller var... ama sen de al artık bıran once :) hepımız alalım o seksı gecelıklerden yaşasınnnn
hayır ınternetten almam ben oyle denemeden .. magazası varmış bakırkoyde hatta Lady de ordan aldı, gıdıp bakıcam..
İyiymiş o zaman..Bakırköy ün neresi ki?Ebuzziya caddesi falan var,sahile inen sokaklardan birinde mi
kızlar sebamedin bebek bakım çantasını kaça aldınız?bu kiraz bebenin sayfasında 56 lira nasıl sizce ya da daha uygun bi site biliyomusunuz?
Fahri Korutürk Cad. Gür Çarşısı N:17
Bakırköy / İSTANBUL
Telefon: +90 212 466 15 51
Fax: +90 212 561 25 33
Halkçı Sok. İren Han Alt Kat N:28/7, 10, 12, 13
Bakırköy / İSTANBUL
Telefon: +90 212 583 30 84
Fax: +90 212 561 25 33
bunlar sıtede de var cnm.. ben bakırkoyun neresı oldugunu bıle bılmıorum o yuzden anlatamıcam sana yokuşları fln:roflol:
kızlar sebamedin bebek bakım çantasını kaça aldınız?bu kiraz bebenin sayfasında 56 lira nasıl sizce ya da daha uygun bi site biliyomusunuz?
Eczane mizde.com | Eczane, Gzellik, Salk, Kozmetik,Avene
bak bakalım burası nasıl.. sebamed indirimi var buranın.
baktım canım burda varmış sebamed bebek bakım çantası.. yani sana verdiğim sitede 47,61 lira diyor..
Sebamed | Sebamed Baby antal Set | 47,61 TL fiyat ve yorumlar
bende bakıyorum öyle saf saf sen bulmuşsun bile:)))demek ki 56 çokmuş sağol canım...
:S
ay ha 47.61 ha 56 ne farkı var ki :S
uğraşıp araştırdıgınıza degmez be, ben catlarım oyle..
uğraşıp araştırdıgınıza degmez be, ben catlarım oyle..[/QU
aman işimin adı ne prop bütün gün pc başındayım bakıyorum öyle ama sebamdin ürünlerinde fiyat acaip oynar o yüzden dedim bende güneş kremini kullanıyorum yıllardır eczaneden aldığımla başka yerden aldığım arasında bariz fark olur...
valla bence var prop niye kazıklanayım ki.. 2 tık yaptık çok mu zor kızzz.. fazlalık olan 9 liraya da bebeğime başka bişey alırım. ne bilim ben böyle düşünüyorummm..
uğraşıp araştırdıgınıza degmez be, ben catlarım oyle..[/QU
aman işimin adı ne prop bütün gün pc başındayım bakıyorum öyle ama sebamdin ürünlerinde fiyat acaip oynar o yüzden dedim bende güneş kremini kullanıyorum yıllardır eczaneden aldığımla başka yerden aldığım arasında bariz fark olur...
ben oynadıgını bıle bılmem kı :))
zaten netten de alısverıs yapmadıgım ıcın hıc belkı de o alıskanlıgım gelısmemıstır ay bılmıorum :)
siz kocanızı zengın edersınız kızlar maşallah sıze :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?