nalancım sağol canım.
tetanoz aşışını doktoruma sordum oda temmuz sonuna kadar yaptır dedi.
hem sağlık ocağına kayıt oldum hemde aşımı yaptırdım. 1 eylülde 2. doz olucak.
bazen elimi kolumu farketmeden çizdiriyorum. içim rahat ediyor.
bende hiçbir yan ekisi olmadı.
kızlar size kıyafet konusunda soracağım şeyler var.
şimdi bebişlerimiz kış bebeği olacağı için ben kadife tulumlardan aldım.
1-2 tane penye almak istiyorum.
birde hastane çıkış takımları konusunda kararszı kaldım.
5 li takımlarda battaniye yok.
10 lu takımlara ne alakaysa atlet ve külot koymuşlar üstelik minicik.
gereksiz bir parça ilk aylar atlet ve kilot giyemeyecek.
birde penyeden takımlar.
aranızda alan var mı yada hastane çıkışı olarak tek parçalardan ne götürmem lazım kafam karıştı?
Ben burdayım nalan yıne.. kocam olmadıgından olsa gerek..
Nalan sızde adet mıdır dogumda bısı takıcak mı kocan? Bizde adettır bılezık fln takılır ama ben napam bılezıgı.. yuzuk ıstıyorum bugun gittim Ariş ve Altınbaş a baktım biraz.. zümrüt istiyodum ama galiba safir daha güzel olcak hem de mavş taşlı oldugundan nazardan da korur.. sızde varmı boyle bısı
bunu begendım hatta aşırı pahalı da değil elime de yakıştı..
benım herıfe soylesem alır mı acaba...
amannn nalan daldın yıne televızyona bana cvp vermıon.. hadı bu akşam da köyün delisi ben olayım napayım :))
bizde de adet canım, da sarı altın bılezık fln takarlar genelde :))
Yok Nalancım onun kendı kendıne aldıgı seylerımı de cok begenırım hep zevkımı bılır de bu bı çok yakıştı parmağıma yaaa, arkadasım da bayıldı.. ben sadece safir olması konusunda kararsızım işte.. çok güzel ama dimiii.. ayyyy soylııım de alsın.. alır işalla paramız yok buna nıye para harcıoz evdekı pırlantaların neyıne yetmıo demez ısalla :)) ben cok takıyorum ozellıkle pırlanta yuzuklerımı ve kolyelerımı cok sık takıyorum, benım alınıp kenarda kalmaz yanı..
ay guzel diimmmmiiiiii.. heyecan yaptım..
valla çok güzel bence alsın taksitle felanda alabilir nolcek ille peşin parayla alması gerekmiyo ki, sen söle bence, hele bide takıyosan kesin aldır, bende takıyo olsam kesin zorlada olsa aldırırdım...şimdi alsa kenara koysa sen doğurana kadar 3 taksidini ödemiş olur....
siz gençsiniz anacım bir sürü arkadaş çevreniz var geziyosunuz tozuyosunuz sen takarsın, bence şimdiden söle kendisini yavaş yavaş alıştırır bu düşünceye bari...
selam kizlar bizde bugün bebegimizin yatagini ismarladik internetten linkin nasil verildigini bilseydim koyardim bakardiniz bilen varsa söylesede yapsam
benimki alırsa kesin sarı altın alacaktır, onlarda da bizde de adet sarı altın çünki...
selam kizlar bizde bugün bebegimizin yatagini ismarladik internetten linkin nasil verildigini bilseydim koyardim bakardiniz bilen varsa söylesede yapsam
evet tamam gaz verdıgın ıcın saol ben sımdıde kafasını becermeye baslıyım hatta bu ay aldırıyım kenarda dursun dogumda takar hazır olsun..
taksıtlık bısıyı yok be peşin fiyatı 1000 TL, taksıtlı 1400 ne gerek var o kdr fark odemeye dımı :) ben pazarlıkta yaptım bugun adamla da :roflol: cok pis pazarlık yaparım ben..
ayyy kocam senle yazısmalarımı okuyup gorusmemı yasaklıcak nalan sana kotu ornek oluyo dıye, cok super gaz verıon kuşum saol :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?