2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
e tatlım bızde de oyle ama kullanmıcam kı oyle olursa.. sen de beyaz sevıosan beyaz aldır, senın sevmen onemlı doguran sensın :)

ben yatırım amaçlı kullanıyorum takılarımı artık, beyz altın ve pırlanta yeterince var, sarı altın her zaman yatırım için en uygunu, kızım için kenara atcem onları, bana uyar yani sarı alması, bakalım ne alacak ya da alacak mı bende merak ettim...

aman bi şi değilmiş kız, aldır gitsin bende pahalı bi şi zannettim, ne güzel pazarlıkta yapmışsın, bi daha ne zaman doğurcanda takı isticen...

yasaklamaz be, insan her zaman anne olmuyo ki.....

ihihihihihihhihihihihi:roflol:
valla benım masrafım hıc bıtmedı evlendıgımızden berı harcatıyorum kocama :)
mezunıyetımde ha babam aldım harcadım, ay ınsan ı kere unıden mezun olur dıye..
dugunde harcadım da harcadım ayyy ınsan kac kere evlenıo kı dıye..
ev düzülürken aa kac kere alcaz kı bunları ıyısınden olsun dedım aldım da aldım..
sonra çat dıye cocuk cıktı ayy ılk cocugumuz herseyı guzel olsun dıye hala da harcamaya ve harcatmaya dvm edıorum.. :roflol::roflol:
anlıycagın fecı sekılde tuketıcı konumdayım.. ama allahın ıznıyle bebemı buyutup ıse baslayınca benım de katkım olunca daha rahat harcıcam ve sucluluk duygum da azalıcak işalla..

Selam kızlar,
Napıyosunuz bakalım?Bahçeye inmiştim daha yeni geldim kocam da gecikcek yemeğe gitti çünkü.

hıııııı seninki birazcık üst üste gelmiş hakkaten, ama olsun napalım bu seferlikte alsın sonra biriktirirsiniz...

propcum evet öyle birsey kizlar iftara son iki dakika kusura bakmayin yemekten sonra ugrasirimopuyorumnanaktan

ASO benı bı caldırır mısın ya cep telefonumu kaybettım evde :S ev telefonu da kullanmıyoruz bulamıorum telefonumuuuuuuuuu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…