e tatlım bızde de oyle ama kullanmıcam kı oyle olursa.. sen de beyaz sevıosan beyaz aldır, senın sevmen onemlı doguran sensın :)
aman bi şi değilmiş kız, aldır gitsin bende pahalı bi şi zannettim, ne güzel pazarlıkta yapmışsın, bi daha ne zaman doğurcanda takı isticen...
yasaklamaz be, insan her zaman anne olmuyo ki.....
Babybett Kinderbett Weiß Vollmassiv,komplett 11-tlg NEU
ihihihihihihhihihihihi:roflol:
valla benım masrafım hıc bıtmedı evlendıgımızden berı harcatıyorum kocama :)
mezunıyetımde ha babam aldım harcadım, ay ınsan ı kere unıden mezun olur dıye..
dugunde harcadım da harcadım ayyy ınsan kac kere evlenıo kı dıye..
ev düzülürken aa kac kere alcaz kı bunları ıyısınden olsun dedım aldım da aldım..
sonra çat dıye cocuk cıktı ayy ılk cocugumuz herseyı guzel olsun dıye hala da harcamaya ve harcatmaya dvm edıorum.. :roflol::roflol:
anlıycagın fecı sekılde tuketıcı konumdayım.. ama allahın ıznıyle bebemı buyutup ıse baslayınca benım de katkım olunca daha rahat harcıcam ve sucluluk duygum da azalıcak işalla..
hıııııı seninki birazcık üst üste gelmiş hakkaten, ama olsun napalım bu seferlikte alsın sonra biriktirirsiniz...
:)))) heheheh acheheh doğum hediyesi oh ne güzel valla da bakalım onlar ne almayı düşünüyor.Ben de merakla bekliyorumDoğum hedıyesı secıyoruz Aso kendımıze :)
Nalancım cok mantıklı sarı altın deger kaybetmıo hıc haklısın..
kaydirigubbakcemile3onların ne düşündüğü önemli değil
allah kabul etsin cnmpropcum evet öyle birsey kizlar iftara son iki dakika kusura bakmayin yemekten sonra ugrasirimopuyorumnanaktan
buldun hadiASO benı bı caldırır mısın ya cep telefonumu kaybettım evde :S ev telefonu da kullanmıyoruz bulamıorum telefonumuuuuuuuuu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?