2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Propcum senin kocan da pek çalışıyor bu ara,sen alışverişe bu kadar devam ettiğin sürece adam eve gelemez olcak:)

Propcum senin kocan da pek çalışıyor bu ara,sen alışverişe bu kadar devam ettiğin sürece adam eve gelemez olcak:)

:roflol::roflol:
o da oyle dıo.. nıyee bu kdr calısıosun dıyorum sana anca yetişir diyo :))
iş yetıstırıolar cnm yenı bı proje uzerınde calısıolar işalla guzel bı ortaklık kurcaklar bakalım..

Sabah şeker yüklemesine gittiğimde kızımı da görcem çok mutluyum daha çok var diye diye allah sesimi duydu:) bakayım napıyo benim bıcırık:)

:roflol::roflol:
o da oyle dıo.. nıyee bu kdr calısıosun dıyorum sana anca yetişir diyo :))
iş yetıstırıolar cnm yenı bı proje uzerınde calısıolar işalla guzel bı ortaklık kurcaklar bakalım..
hadi bakalım hayırlısı olsun canım umarım dilediğiniz gibi olur.Çalışsın çalışsın baba olcak kolay mı:))))

True blood dünkü bölümünü izledin mi propcum sen. Ben de izlicem inşallah koymuşlar mı bakayım bir

ay zevk alıyo zaten yaptıgı ısten eve gelıo gece 2ye 3e kdr dvm edıo.. hıc sıkılmıo bı gorsen .. bazen anlatmaya baslıo bı heyecanlı bı heveslı.. aslında cok şanslı ınsanın sevdıgı işi yapması kdr guzel bısı yok hele turkıye gıbı bı yerde..

evet ya fılm seyretmıım sımdı yarıda kalır dıodum onu seyredelım bence de :) evet ben true blood seyredıorum kızlar gorusuruz yarım saate :)

Evet ya aynen katılıyorum sana.İşi sevmese çalışamazdı zaten kabusa dönerdi hayatı:s
koydular tatlım bugun aksamustu de benım fırsatım olmadı..
çok sapık bı yerde bıttı gecen hafta... whhhuuuuuu cok seksı cokk:roflol:
evet yaa ::))))))) sukihhhhh D:.D.d.D.D.D.D.D.D.D.biğl : :ÇD ay iğrençliğim m i üstümde ne

ben kaçar kızlar, meyvemi yedim sütümü içtiç şöle bi uzanayımda dinleneyim...

hepinize ii geceler, ii sohbetler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…