=))))) ne demek şekercim reca ederimay saol cnm yaaa... çamaşır makınesının ustunde ne arıosa telefon :S
Propcum senin kocan da pek çalışıyor bu ara,sen alışverişe bu kadar devam ettiğin sürece adam eve gelemez olcak:)
hadi bakalım hayırlısı olsun canım umarım dilediğiniz gibi olur.Çalışsın çalışsın baba olcak kolay mı:)))):roflol::roflol:
o da oyle dıo.. nıyee bu kdr calısıosun dıyorum sana anca yetişir diyo :))
iş yetıstırıolar cnm yenı bı proje uzerınde calısıolar işalla guzel bı ortaklık kurcaklar bakalım..
hadi bakalım hayırlısı olsun canım umarım dilediğiniz gibi olur.Çalışsın çalışsın baba olcak kolay mı:))))
True blood dünkü bölümünü izledin mi propcum sen. Ben de izlicem inşallah koymuşlar mı bakayım bir
=)))eveeett çalışsınlar çok para lazım çoooook :)aynen öle baba olacaklar kolay mı...
Evet ya aynen katılıyorum sana.İşi sevmese çalışamazdı zaten kabusa dönerdi hayatı:say zevk alıyo zaten yaptıgı ısten eve gelıo gece 2ye 3e kdr dvm edıo.. hıc sıkılmıo bı gorsen .. bazen anlatmaya baslıo bı heyecanlı bı heveslı.. aslında cok şanslı ınsanın sevdıgı işi yapması kdr guzel bısı yok hele turkıye gıbı bı yerde..
evet yaa ::))))))) sukihhhhhkoydular tatlım bugun aksamustu de benım fırsatım olmadı..
çok sapık bı yerde bıttı gecen hafta... whhhuuuuuu cok seksı cokk:roflol:
Ben de izleyim en iyisi.Bakayım nörüyolarevet ya fılm seyretmıım sımdı yarıda kalır dıodum onu seyredelım bence de :) evet ben true blood seyredıorum kızlar gorusuruz yarım saate :)
=)))eveeett çalışsınlar çok para lazım çoooook :)
evet ya fılm seyretmıım sımdı yarıda kalır dıodum onu seyredelım bence de :) evet ben true blood seyredıorum kızlar gorusuruz yarım saate :)
Ben de izleyim en iyisi.Bakayım nörüyolar
Bencede yaa ayrı bir karizması var adamın bir deay bu eric cok yakıısklı :) allah sahibine bağışlasın :)) :roflol::roflol::roflol:
Eveeet kuaför masrafları ikiye katlancak,alışverişi bilmem nesi fln filan ohoooooo:)kız çocuğu olacaklara daha çok lazım olacak valla...
Afiyet olsun cnm hadi sana iyi geceler görüşürüz sabaha öptüm çokben kaçar kızlar, meyvemi yedim sütümü içtiç şöle bi uzanayımda dinleneyim...
hepinize ii geceler, ii sohbetler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?