2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşçakal nalan.. daatlı rüyalar..

aso senın kocan da cok calısmaya baslasa ıyı olcak, gercı zaten cok calısıo da adamcagız :))

asocum allah kocalarımıza guc kuvvet versın ne dıyım :)
bu devran boyle surmez ama onu bılıyorum, nereye kdr boyle bız calısmıcaz da onlar calıscak sadece yazık onlara da..

asocum allah kocalarımıza guc kuvvet versın ne dıyım :)
bu devran boyle surmez ama onu bılıyorum, nereye kdr boyle bız calısmıcaz da onlar calıscak sadece yazık onlara da..
Öyle tabi ben işimi bırakarak geldim istanbula.Bir daha da işe girmedim çalışayım dedim ama istemedi.Çalışmaya ihtiyacın mı var otur keyfine bak diyip durdu. :S

benımkı gerek yok dıyo ama sırf iş ortamımdan memnun kalmazsa dıye oyle dıyo bence.. cok fazla krıterımız var iş ararken.. ama dedıgım gıbı boyle dvm etmez ıkı sene ıcınde ıse gırmem lazım mutlaka kendım ıcın de oglum ıcın de kocam ıcın de daha hayırlı olur..

kizlar ben beceremedim neyse belki yarin yaparim eltim caya cagirdi simdi oraya gidiyorum yardimlariniz icin sagolun propopuyorumnanaktannalanopuyorumnanaktanasoopuyorumnanaktangelince ugrasirim birazdakaydirigubbakcemile5

Benim kocam gelmek üzereymiş,çok uykum geldi zaten gelsin de yatalım ya.Sabah erken kalkcaz şeker meker halledeyim de kurtulayım bakalaım benim cimcime ne kdr olmuş:)
Propcum çok öpüyorum seni hadi iyi geceler sana güzel anne:)

ıyı geceler asocum senınkı daha gelmedı mıydı ya:S benımkını gectı valla senınkı.. benımkı gelelı 1 saat olcak ama tabı kı calısıo bılg basında :)) kızına slm söle:) öperim onu

Günaydın millet..
Ben gece çok kötü bişi yaptım..
Saat 3 gibi kalkıp bikaç kaşık çokokrem yediim :S
Yani rüyamda fln da görmedim bilmiyorum ama yataktan kalktım, buzdolabına doğru yürüdüm, elime çokokremi aldım, kaşıkladım iki üç kere, dolaba geri koydum, döndüm yattım sonra..
Acaba uyurgezer miyim :S

Son düzenleme:
ben de kötü bişi yaptım deyince bismillah ne yaptı ki dedim..

kızım olcak tabi şekerin düşmüştür.. zavallı vücut bebeğe mi göndersin, senin eksiklerini mi karşılasın, süt için yağ mı depolasın.. şeker lazım azıcık yani izninle.. kendi halletmiş işini sen uyurken :)))

amaaaannn bijo.. bunlar azınlık kesim :) bakalı mbız nasıl olcaz yaaaaaa..
ekim annelerınde bı topık var gecen senenın ekım anelerı su ankı hallerını fotolayıp koymuslar, valla hepsı hala şişman dıyebılırım :) ıkı ya da uc kısının sadece durumu normal dıgerlerı hala sagdan soldan etlı butlu gozum korktu lan dun onlara bakınca :))

süt veriyom diye yiyip duruyolardır onlar.. zayıflamak isteyen zayıflar.
hem sen ne korkuyon 10 kilo almış olsan 3-4 ü doğumda gitse 6 kilo mu veremicen :)) çoook kolay.

günaydınn kızlar nasılsınız ? 7 den beri uyanığım başım çatlıyor bi kaç saat sonra yatar uyurum herhalde

bijooo çatlııyorum amaaaaa... çok korkuyorummm.. kalçam catladı hep, ve belımın arka yanları da.. ve kesınlıkle her krem surusumde oralarıma da mutlaka surdum 3 aydır krem kullanıyorum ben mutlaka ve oraları hıc atlamadım ona ragmen catlıyorum.. karnım da catlarsa ne bok yıcem ya..offffffffffffffffffffffff... derdım kılo verememek degıl ztaen benım aldıgım kıloların bende bırakacagı ızler

günaydın esra ben de 7 de uyandım sen gec mı uyanıosun normalde ben hep oyle uyandıgım ıcın alışıgım..
ben de spora gıtcem bırazdan ıste..

aaa :S çatladınmı ciddi misin? ya da daha önce oralarda olmadığına emin misin?
allah allah ya ne sürüyodun sen, ne sürüyosan çabuk değiştir demek ki işe yaramıyor..

benim aldığım kilo var yaaaa, ama sıfır çatlak. annem deseniz karnı yol yol.. yani genetikten daha çok sanırım sürdüklerim işe yarıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…