Evoet evet çok çalışıyo zaten napsın adam çalışmazsa batacakhoşçakal nalan.. daatlı rüyalar..
aso senın kocan da cok calısmaya baslasa ıyı olcak, gercı zaten cok calısıo da adamcagız :))
Öyle tabi ben işimi bırakarak geldim istanbula.Bir daha da işe girmedim çalışayım dedim ama istemedi.Çalışmaya ihtiyacın mı var otur keyfine bak diyip durdu. :Sasocum allah kocalarımıza guc kuvvet versın ne dıyım :)
bu devran boyle surmez ama onu bılıyorum, nereye kdr boyle bız calısmıcaz da onlar calıscak sadece yazık onlara da..
amaaaannn bijo.. bunlar azınlık kesim :) bakalı mbız nasıl olcaz yaaaaaa..
ekim annelerınde bı topık var gecen senenın ekım anelerı su ankı hallerını fotolayıp koymuslar, valla hepsı hala şişman dıyebılırım :) ıkı ya da uc kısının sadece durumu normal dıgerlerı hala sagdan soldan etlı butlu gozum korktu lan dun onlara bakınca :))
bijooo çatlııyorum amaaaaa... çok korkuyorummm.. kalçam catladı hep, ve belımın arka yanları da.. ve kesınlıkle her krem surusumde oralarıma da mutlaka surdum 3 aydır krem kullanıyorum ben mutlaka ve oraları hıc atlamadım ona ragmen catlıyorum.. karnım da catlarsa ne bok yıcem ya..offffffffffffffffffffffff... derdım kılo verememek degıl ztaen benım aldıgım kıloların bende bırakacagı ızler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?