2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydınlar Herkese..

Aman bende birşey yaptın zannettim ben onu 2 gecede bir mutlaka yapıyorum sempatiksalakcinni haa birde fındık ezmesi ile birlikte sempatiksalakcinni

benım annemın catlagı var ama bende cok az catlamıs ve gobegı alttan catlamıs sadece cok bellı degıldı demıstı.. kardesımden sonra harıtaya donmus ama karnı..

catladı cnm kıçım.. bacaklarımda bısı yok sımdılık.. yanı donum varken gorunmuo catlaklar cıplakken. ama belımdekı de ıste vurmustum 1 ay once sonra catladı bı tarafta var.. ama kalcamdakıler artıyo.. Lierac kullanıyorum cnm ve Palmers kalcama ve bacaklarıma.. kalcama Lıerac sursem batcaz artık cok pahalı krem kıça surulmeyecek kdr pahalı kıyamıorum :)) ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....

günaydın esra ben de 7 de uyandım sen gec mı uyanıosun normalde ben hep oyle uyandıgım ıcın alışıgım..
ben de spora gıtcem bırazdan ıste..

9-10 gibi kalkıyorum canım, kaçta yattığıma bağlı erken yatarsam 11-12 gibi, 7-8 gibi uyanıyorum saatler şaşınca uyku düzeni de bozuluyor tabi..
benimde yanlarımda çatlak olmaya başladı 6-7şer adet karnımda şimdilik yok inşallah olmaz

kızma ama ne kadara alıon lieracı :) o sitede piyasadan daha ucuz bak.. o zaman kalçana da sürebilirsin belki..

don giyince belli olmuyosa çok da takma kocacına oğlundan bir hatıra olur artık :)

kızma ama ne kadara alıon lieracı :) o sitede piyasadan daha ucuz bak.. o zaman kalçana da sürebilirsin belki..

don giyince belli olmuyosa çok da takma kocacına oğlundan bir hatıra olur artık :)

:) çok feci göt oldum cnm ama bu sefer 20 tl fark var arada az buz değil :) 78e alıorum ben burda 58miş.. burdan alırım bu seferkı bıtınce tmm hadı ıkna oldum :) ama fark yıne 3-5 tl olsa bak almazdım :))

geç yatarsam geç kalkıyorum işte, eşim bir hafta sabah 6.30da gidip 4,30da geliyor bir hafta da öğlen 2.30 da gidip 00:20 da geliyor

benim eşim de başlicak ekimde vardiyaya taa marta kadar..

07-15
15-23
23-07

çalışacak.. düzen bozuluyor ama bazen gündüz evde olması iyi oluyor :)

:) çok feci göt oldum cnm ama bu sefer 20 tl fark var arada az buz değil :) 78e alıorum ben burda 58miş.. burdan alırım bu seferkı bıtınce tmm hadı ıkna oldum :) ama fark yıne 3-5 tl olsa bak almazdım :))

:roflol: :roflol:

benim eşim de başlicak ekimde vardiyaya taa marta kadar..

07-15
15-23
23-07

çalışacak.. düzen bozuluyor ama bazen gündüz evde olması iyi oluyor :)

çok zor ama, bi hafta alışıyosun erken kalkmaya bu sefer geç gittiği günler gelir geç yatıp geç kalkmaya alışıyorsun sabahın köründe kalkıyoruz Allahtan sabahlama gibi durumu yok. nişanlıyken mesaiye kalıp sabahlıyordu iş çıkışı eve gitmeden yanıma geliyordu evlenince olmaz böyle geceleri yalnız kalamam dedim fabrika evlileri gece çalıştırmıyormuş şükür ki opuyorumnanaktan
Allah yardımcınız olsun canım..

vardıyalı calısmak ılgınc olmalı, adapte olması da zordur, size de kocalarınıza da kolay gelsın kızlar...
öğlen sıcagına kalıcam hay allahım hay allahımmmmmmmmmmm

sağol canım, gerçekten zor..
güneş yüzünü göstermeye başladı aman sıcakta dikkat et.

arkadaşlar ya bişi sorcam çatlaklardan konuşmuşsunuz yaa benim annem dediki, benim hiç çatlağım yok dedim oda bana daha doğumdan sonra belli olur çatlayıp çatlamadığı şimdi karnın gergin belli olmaz dedi karındaki çatlaklar için

şimdilik benimde çatlak yok ben gün aşırı badem yağı sürüyorumm birde bebek yağıı

sağol hayatım.. ben eski uyku düzenime devam ediyorum o vardiyadayken. ben gece de yalnız kalıyorum ama alıştım sorun olmuyor. bu sefer gündüzleri evde oluyor güzel zaman geçiriyoruz. işi olsun da bu zamanda hiç önemli dğeil gerisi. zaten az kaldı birkaç sene bu işte :)

günaydınlar
nasılsınız güzel anneler ve tatlı bebişleri
ben rahat uyuyamadığım bir gecenin ardından burdayım
yine işe geldim((

Günaydın hatunlar ve bebişleri, nabersiniz bakim....

ben kahvaltımı ettim şu anda yine her zaman olduğu gibi çamaşırlarla uğraşıyorum, kuruyan çamaşırları katlamakla meşgulum, birazdan da malumunuz ütü yapmak zorundayım...keşke ütü gerekmeyen kumaştan üretseler şu gömlek ve kumaş pantolonlarıda bizde rahat etsek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…