Günaydın millet..
Ben gece çok kötü bişi yaptım..
Saat 3 gibi kalkıp bikaç kaşık çokokrem yediim :S
Yani rüyamda fln da görmedim bilmiyorum ama yataktan kalktım, buzdolabına doğru yürüdüm, elime çokokremi aldım, kaşıkladım iki üç kere, dolaba geri koydum, döndüm yattım sonra..
Acaba uyurgezer miyim :S
aaa :S çatladınmı ciddi misin? ya da daha önce oralarda olmadığına emin misin?
allah allah ya ne sürüyodun sen, ne sürüyosan çabuk değiştir demek ki işe yaramıyor..
benim aldığım kilo var yaaaa, ama sıfır çatlak. annemi deseniz karnı yol yol.. yani genetikten daha çok sanırım sürdüklerim işe yarıyor..
günaydın esra ben de 7 de uyandım sen gec mı uyanıosun normalde ben hep oyle uyandıgım ıcın alışıgım..
ben de spora gıtcem bırazdan ıste..
benım annemın catlagı var ama bende cok az catlamıs ve gobegı alttan catlamıs sadece cok bellı degıldı demıstı.. kardesımden sonra harıtaya donmus ama karnı..
catladı cnm kıçım.. bacaklarımda bısı yok sımdılık.. yanı donum varken gorunmuo catlaklar cıplakken. ama belımdekı de ıste vurmustum 1 ay once sonra catladı bı tarafta var.. ama kalcamdakıler artıyo.. Lierac kullanıyorum cnm ve Palmers kalcama ve bacaklarıma.. kalcama Lıerac sursem batcaz artık cok pahalı krem kıça surulmeyecek kdr pahalı kıyamıorum :)) ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....
esra maşalla o sate kdr nası uyuyosuuunnn.. kocanı ıse gondermıo omusun o da mı gec gıdıo?
kızma ama ne kadara alıon lieracı :) o sitede piyasadan daha ucuz bak.. o zaman kalçana da sürebilirsin belki..
don giyince belli olmuyosa çok da takma kocacına oğlundan bir hatıra olur artık :)
geç yatarsam geç kalkıyorum işte, eşim bir hafta sabah 6.30da gidip 4,30da geliyor bir hafta da öğlen 2.30 da gidip 00:20 da geliyor
:) çok feci göt oldum cnm ama bu sefer 20 tl fark var arada az buz değil :) 78e alıorum ben burda 58miş.. burdan alırım bu seferkı bıtınce tmm hadı ıkna oldum :) ama fark yıne 3-5 tl olsa bak almazdım :))
benim eşim de başlicak ekimde vardiyaya taa marta kadar..
07-15
15-23
23-07
çalışacak.. düzen bozuluyor ama bazen gündüz evde olması iyi oluyor :)
Günaydın millet..
Ben gece çok kötü bişi yaptım..
Saat 3 gibi kalkıp bikaç kaşık çokokrem yediim :S
Yani rüyamda fln da görmedim bilmiyorum ama yataktan kalktım, buzdolabına doğru yürüdüm, elime çokokremi aldım, kaşıkladım iki üç kere, dolaba geri koydum, döndüm yattım sonra..
Acaba uyurgezer miyim :S[/QUO
günaydın kızlarrrrrrrrrr :
allah ilini prop oda birşey mi ben gecee kalkıp bir dilim ekmeğe çokomelimi sürüp yatıyorum bazen bu fıstık ezmeside olabiliyor tatlı ne bulursam resmen canım çekiyor yaaa tatlıyaaa deli gibi yiyorummm :)
seninde vücud istemiştirr :)
sağol hayatım.. ben eski uyku düzenime devam ediyorum o vardiyadayken. ben gece de yalnız kalıyorum ama alıştım sorun olmuyor. bu sefer gündüzleri evde oluyor güzel zaman geçiriyoruz. işi olsun da bu zamanda hiç önemli dğeil gerisi. zaten az kaldı birkaç sene bu işte :)çok zor ama, bi hafta alışıyosun erken kalkmaya bu sefer geç gittiği günler gelir geç yatıp geç kalkmaya alışıyorsun sabahın köründe kalkıyoruz Allahtan sabahlama gibi durumu yok. nişanlıyken mesaiye kalıp sabahlıyordu iş çıkışı eve gitmeden yanıma geliyorduevlenince olmaz böyle geceleri yalnız kalamam dedim fabrika evlileri gece çalıştırmıyormuş şükür ki opuyorumnanaktan
Allah yardımcınız olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?